adik1983 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 witam moaj osłona silnika jest troszke pokieraszowana zastanawiam sie czy nie warto kupić jakąś osłone z allegro nową nieoryginalną co o tym sądzicie moze ktos z takiej korzysta czy bedzie pasowała na otwory
marcin78 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 kupowałem kiedyś rezaw plast, była ok.
adik1983 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2013 takie cos OSŁONA SILNIKA AUDI A4 (B6,B7)01-08 + MOCOWANIA (2979712956) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
kruper Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 myślę, że warto, po to sie robi zamienniki aby zaoszczedzic kase kupujac w seriwisie audi...
Hatek Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Kupiłem taka jak jeszcze miałem b5 i nic się z nią nie dzialo także na moim przypadku możesz inwestować
rafal9119 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 ja mam taka i powiem tyle ze to masywne dziadostwo
christopherek Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Ja swoje oslony kupilem w intercars bo z ori zostalu strzepy jak audi jezdzilo na polowania do lasu nim nie bylo terenowki,oslony trzymaja sie juz 4 lata i nigdzie nie pekly takze zamienniki daja rade i smialo mozna kupic
pajda Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 też mam osłonę z allegro, która ma ponad rok i nic się z nią nie dzieje, więc śmiało brać
Maxx1979 Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 mam już 3 lata taką zamontowaną i silnik nie upaprany błotem , jedynie problem z wymianą oleju bo osłone trzeba zdemontować nie ma klapki\otworu na spust oleju
xILukaszeKIx Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Też mam taką osłonę firmy REWAZ i chwalę sobie. Spinki i wkręty dołączone do niej nie są najlepszej jakości i za bardzo jej nie trzymają więc można zainwestować trochę więcej w ori spinki i mieć pewność ze jej się nie zostawi na zaspie czy w błocie. Co do wymian oleju można sobie to uprościć. Wyciąłem sobie otwór w osłonie nad spustem oleju o średnicy ok 29 cm do wyciętego koła dosztukowałem i przynitowałem kilka blaszek i wkrętami przykręciłem do osłony.Teraz wymiana oleju należy do przyjemności:grin:
Hatek Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Ja mam nawet wrażenie ze ona jest mocniejsza niż oryginał
darekmielcz Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 i mozna ja dopasować bo od spodu nie widać
greg2505 Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 ja mam rezaw plast pod silnik i skrzynię , jeśli chodzi o trwałość daje radę , spasowanie osłon daje dużo do życzenia nawet jedna z drugą nie jest idealnie spasowana ,
mr.mark1 Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Kiedyś kupowałem zamiennik do golfa IV, jakość dużo gorsza, spasowanie bardzo słabe. Przejeździłem z taką osłoną 1,5 roku i nie pękła a miałem auto zglebione. Także dała radę.
grzes1150 Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Ja mam nawet wrażenie ze ona jest mocniejsza niż oryginał miałem to samo w b5 ... ori była jak z papieru
Hatek Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Ja mam nawet wrażenie ze ona jest mocniejsza niż oryginał miałem to samo w b5 ... ori była jak z papieru Z mojej ori zostaly szczepy a jezdze glownie po miescie :-)
grzes1150 Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Ja mam nawet wrażenie ze ona jest mocniejsza niż oryginał miałem to samo w b5 ... ori była jak z papieru Z mojej ori zostaly szczepy a jezdze glownie po miescie :-) Ja w swoją już dwa razy wnitowywałe kawałki blachy ocynkowanej WRCLaguna raz widział jak najechałem na jakiś kawał wydechu po ciężarówce... iskry leciały jak na F1
Rekomendowane odpowiedzi