e2rd-85 Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Witam. Ostatnio byłem oglądać pewną b5, i zauważyłem że wewnętrzna klamka od strony kierowcy, po otwarciu drzwi nie wraca do samego końca na swoje miejsce . Gość mówi że to przypadłość B5. Prawda to ?
Hugo Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 nie Napisałeś to na podstawie własnego auta czy sprawdzałeś klamki w innych B5? Ja spotkałem się już w kilku B5 gdzie były takie "luźne" klamki. Nawet w RS4 nie odbijała do końca
adrianus Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 u mnie też w porównaniu z drzwiami pasażera, klamka od strony kierowcy jest trochę luźna, gdzieś na forum był taki wątek " naprawa luźnej klamki" czy coś takiego..
OLIVER Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Sprężynka w klamce już jest zmęczona i trzeba ją wymienić i po kłopocie ktoś na forum oferuje takie sprężynki chyba 6,zeta sztuka
kujawaPGN Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 to jest przypadłość b5 u mnie blacharz chyba linke naciągnął...
kujawaPGN Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 naciągnąć linke bądź/lub wymienić sprężynke i hula ja trza ;]
miki Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 A wie ktoś może czy sprężynka z b5 podejdzie do b6? Albo ma namiar na sprężynki od b6? Tapnięte z SGS III
WhyMe? Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 Klamki w B5 lubią odmawiać posłuszeństwa i częstą przyczyną jest ściągniecie boczka z drzwi. Z 3 razy tak miałem że po ściągnięciu klamka działała, po chwili nie działała i za jakiś czas znów działała
jajcosz Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 jak Ci klamka nie wraca do końca, bądź jest ciut luźna to są sprężynki w klamce, od kierowcy masz luźniejszą bo bardziej wyrobioną ,poszukaj na forum ktoś oferuje nowe sprężynki, wymieniasz i hula... i to jest przypadłość audi
Fazii Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Też miałem ten problem ale kupiłem sprężynki i śmiga http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-152/sprezynki-klamek-lewe-prawe-nowe-238283/
Rekomendowane odpowiedzi