Ksiadz Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Witam! I tak po sprzedaniu mojej poprzedniej czerwonej 1.8 T Quattro USA przyszla kolej na kolejne wozidlo. Stala, nikt nie chcial, a mi szkoda troszke sie zrobilo. A jak juz zamruczala, to coz... jak tu nie przygarnac kotka Po pierwszej jezdzie, okazalo sie ze to niezly szatan. Fotki na szybko To tak na szybko...
marcin_o23 Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 bardzo fajna, pewnie daje więcej frajdy z jazdy, zresztą s ma coś w sobie
jaccov6 Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 troche skromnie poleciełaś z tematem:kwasny:lubie czerwień
Ksiadz Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Opublikowano 2 Lutego 2013 No kurcze, na szybko, na dodatek z jakiegos angielskiego laptopa gdzie nie mam polskich znakow, hehe. Musze dokladnie papiery przegladnac co tam jest w tym aucie i wszystko opisze ;-) Ale roznica do 1.8 T, po prostu przepasc, ogromna, na plus ;-)
MARCIN607 Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Ale roznica do 1.8 T, po prostu przepasc, ogromna, na plus ;-)musi być :doh:Ksiądz powinien się na czarno nosić :decayed::decayed: ps- es w pytkę kolor w pytkę i to recaro- cholernie mi się podobają szmaciaki :kox:
Ksiadz Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Opublikowano 2 Lutego 2013 Byly skory pelne, ale kolega zabral bo sie oslinil na nie. A ja sobie wrzucilem te, bo lezaly na stanie, tez nikt nie chcial, hahaha. No czerwony kolor, inny niz moja poprzednia, inny odcien. Ale w planie siadzie plastidip na calosc, wiec zobaczymy co z tego wyjdzie ;-)
pablo_ua4 Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 no no no widze ze ksiadz sie w szatana zmienia ladnie ladnie
Dev Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Ale roznica do 1.8 T, po prostu przepasc, ogromna, na plus ;-) zwłaszcza w zbiorniku
Ksiadz Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Opublikowano 2 Lutego 2013 No coz, palic pali, nie ukrywam...ile wleje, hahahaha. Oplaty? Za co? Tax prawie takie sam jak za 1.8 T, siedem funtow wiecej. Ubezpieczenie,to roznie bywa. Ja nie narzekam.
jozek726 Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 ta czerwień, zawsze mi się podobała fajne recaro, sam bym się chyba wymienił na moje skórzane ogarnij jakieś ładne foto jak wyczyścić tą piękną czerwień
ucho.77 Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 ładna sztuka , a brzmienie bezcenne i kolor duży plus
Ksiadz Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Opublikowano 3 Lutego 2013 zmień tytuł na "Czerwony Baron" To jest dobre ;-) Ale za jakis czas i tak kolor sie zmieni, jak wszystko pojdzie po mojej mysli ;-P
Rafi78 Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 Wasza Świętobliwość - zapier...cie na maxa
Ksiadz Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Opublikowano 3 Lutego 2013 Wasza Świętobliwość - zapier...cie na maxa Ze co ze niby? ;-P
Meecowhy Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 czerwone są najszybsze począwszy od 126p a na Enzo kończąc
Rekomendowane odpowiedzi