Senol Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 Witam Wszystkich , mam problem , Moja dziewczyna miala dolac plynu hamulcowego , i dolala plyn hamulcowy do zbiorniczka wspomagania , Jakie beda konsekwencje i co teraz zrobic?? :/ Z Gory Dzieki za odp
mlodziak22 Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 A mnie to w ogóle dziwi że takie rzeczy dajesz kobiecie robić... Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Senol Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Opublikowano 3 Lutego 2013 A mnie to w ogóle dziwi że takie rzeczy dajesz kobiecie robić...Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 hehe no tak wyszlo:) Dziekiii za odp
novwy Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 Pół biedy jak nie opalałeś jeszcze silnika i nie jeździłeś to nie zaciągnęło płynu do pompy i magla, to ściągasz wężyki ze zbiorniczka i spuszczasz syf, gorzej jak już jeździłeś najlepiej spuścić cały płyn i przepłukaj obwód. A tak dla świętego spokoju to i tak bym przepłukał cały obwód roboty nie ma dużo i będziesz spokojniej spał. Koszty magla czy pompy niewspółmierne z robotą wymiany płynu wspomagania.
Dev Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 jak najszybciej spuscic płyn bo rozwali uszczelnienia w układzie
Hatek Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 Szybko spuscic i bron boze nie jezdzic do tego czasu autem.
sokal Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 A czym najlepiej płukać układ w takim przypadku?
Dev Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 samym płynem do wspomagania, polecam ten: TOTAL LHM PLUS 1L - OLEJ HYDRAULICZNY CITROEN (2977254048) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. trzeba kupic ze 2 litry, spuscic stary, zalac nowy i tak 3-4 razy przy okazji umyc zbiorniczek benzyną ekstrakcyjną
Hatek Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 samym płynem do wspomagania, polecam ten:TOTAL LHM PLUS 1L - OLEJ HYDRAULICZNY CITROEN (2977254048) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. trzeba kupic ze 2 litry, spuscic stary, zalac nowy i tak 3-4 razy przy okazji umyc zbiorniczek benzyną ekstrakcyjną Nie no niech kupi najtańszy przepłuka cału układ pozniej go wyleje i wleje już jakiś lepszy.
Dev Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 ten który podałem w linku bedzie odpowiedni, wcale nie trzeba lac drogiego
Rekomendowane odpowiedzi