kicek87 Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 witam jak w tytule szarpie mi cos przy zmianie biegow najmocnoej na 3 i po puszczenie gazu i dodaniu jak by gdzies był luz . moze miał ktos z tym do czynienia dodam ze jak delikatnie na rownych obrotach zmieni bieg to jest prawie niesłyszalny ten luz .pzdr
kicker Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 Ja jak szybko puszczam sprzęgło to bardziej stuka a i też troch szarpie, luz ma wał napędowy i dyfer
polny Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 Ja mam tak samo a mam ośke. Można coś z tym wałem zrobić ??
kicker Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 Ja mam tak samo a mam ośke. Można coś z tym wałem zrobić ?? Wymień wał i dyfer
kicek87 Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Opublikowano 5 Lutego 2013 oki dzieki musze to zrobic w miare szybko zeby automat sie nie rozsypał od tych szarpniec
pawelwor Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 A to nie beda po prostu poduchy skrzyni lub silnika?
lesjagl Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 Raczej ten wał ma luz, kolega też tak ma, jeździ już rok
grucha1 Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 A to nie beda po prostu poduchy skrzyni lub silnika? to napewno nie poduchy bo wymienilem wszystkie dalej mam tak samo
Rekomendowane odpowiedzi