Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

ale wam dobrze - a ja jeszcze w pracy - wychodzę za 15 min. :(

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

i po spocie :>

przybyła stała ELYTA jak zawsze :> a więc:

Vice Prezes Guruguru :> który zmieniał radio na takie co ma bluuuuuutaaaaczaaaa :polew: oczywiście z Bratem który zaskakuje nas ostatnio trudnymi pytaniami, i którego lepiej ubierać niż żywić... :polew: :polew: :polew:

Drifter Pelex który zostawił dziecko pod opieką teściowej żeby tylko wpaść na spocik :naughty: to się nazywa wykręt :polew:

nieokiełznanym JEDEN SZEŚĆ : PiTTeRRa Ty to jesteś lepszy niż wyuczony mechanik :decayed: Dodam że z Kagańcem na karku :polew: no bez obrazy :kox:

z kartką na szybie z napisem "w salonie peRZota" Czester wraz z "Żoną" :> :naughty: tylko niewiem czemu Pelex uciekał na Jej widok...Coś Ty Pelex przeskrobał :naughty::polew: :polew: :polew:

Nao i Ja...czyli elyta z Rybnika, szacun dla nas bo mamy najdalej :polew: :polew: :polew: i zrzutka na paliwo następnym razem :cool1: buhehehhehahah

i że tak napisze Zagubiony Czarny Rycerz z avantem :polew: :polew: :polew: kurde że też Nas nie Widziałeś :gwizdanie:

czyli wsumie 7 autek... chyba że źle policzyłem :decayed:

brakowało Prezesa ale jak widać ...POSRAŁO MU SIĘ W ROBOCIE...i nie dotarł :> :wink4:

:polew::polew::polew:

nie no pośmialiśmy się wyjątkowo fajnie, chociaż nie było wogule miejsc parkingowych co wesołe nie było, ale było warto jechać...

i nowości: PAKIET CHROM RAMKI TUNING BMW -łysole zakładały gadżety tuningowe na biieemmwuuu FAJF czyli chromowe ramki ale :kox:

i PAKIET...trudno go nazwać ale może być PAKIET KOLOR YELLOW :kox::polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

i wiele wiele innych popisów naszej wielkiej społeczności jak to 99% ludzi nie umie parkować :naughty::decayed:

a się rozpisałem, wystarczy na dzisiaj!

a byłbym zapomniał...Panowie i Panie :> nie zapominajcie o :vaglogi: do ZAŚ :> :banan3:

Opublikowano

witam

ELYTę

f*ck ale kaganiec uwierał :disgust:

ale co się nie robi dla SPOTU

MIRON podejrzewam że jednak się posrałeś :polew: i czekałeś w pracy do późna żeby się na nikogo nie natknąć :polew: :polew:

PUCEK masz tu przykładowy link http://moto.allegro.pl/item479358241_audi_a4_1_8_5v_czesci_strefa_zgniotu.html

a jak chcesz więcej ofert to: motoAllegro › Części samochodowe › Części karoserii › Zderzaki i wyfiltruj "audi a4" i tam wśród zderzaków będą te tajle

tylko ważne jest który : lewy czy prawy

Bo wiesz Drifter zwany PELEXem to on lewe z prawj strony, prawe z lewej

ale nie przejmuj się jakby Ci się strony pojebły to :vaglogi: i może spasi :polew: :polew:

acha LAPTOK od Vice Prezesa działa nawet win98 w nim siedzi :kox:

ale kabelek dopiero po nowym roku kupię a wtedy

:vaglogi: :vaglogi: :vaglogi: :vaglogi: :vaglogi: :vaglogi: :vaglogi: :vaglogi: :vaglogi: :vaglogi:

i tak do bólu :polew: :polew:[br]Dopisany: 06 Grudzień 2008, 06:34_________________________________________________uwaga czas ADWENTU się rozpoczął

ale czy wszyscy już posiadają kalendarz Adwentowy

4613_adventny_kalendar.jpg

Opublikowano

Piterra nawet nie wiesz jak bardzo żałuje ale nie mogę sobie sprawić takiego kalendarzyka bo antybiotyki ;( chociaż jak skończę kuracje to najwyżej nadrobie te kilka dni na raz :naughty: a co do zacisku to co mogę powiedzieć nie każdy ma VAG-a w oczach i rękach :polew: dałem d*py i tyle :bicz3:

Opublikowano
  • Autor

żyjeta po mikołajkach ? przyznać się kto dostał od mikołaja R8 a kto był mniej grzeczny i tylko B7 mu wręczono :decayed:

Opublikowano

a tu nic tylko cisza

a Mikołaj to chyba alkohol poprzynosił i wszyscy jeszcze zalani

Opublikowano

nooo własnie, tak cicho to dawno nie było, heheh a ja nie dostałem nic na mikołaja... :polew:

"Panie Prezesie Mikołaju, miałeś mi podarować Swoje B6...:("

i co? i jajco... nic nie dostałem, chyba że planujesz mi je darować na spocie z ręki do ręki :> :polew: :polew: :polew:

oj oj w tym tygodniu mnie nie będzie...NIESTETY II ZMIANA :confused4:

ale za 2 tygodnie, przed świętami, mam nadzieje że śnieg będzie to wtedy... "arena drift snow show" :naughty:

Opublikowano

Prezes tak zagadujesz to ty żeś pewnie dostał A5 :naughty:

Opublikowano

Ja jestem pełen obaw :confused4: że śniegu już nie będzie i zostanie tylko drift w podziemiach :kox:

Opublikowano
  • Autor

ktoś się wybiera ?

http://www.a4-klub.pl/smf/iii_urodziny_a4_klubu_w_bukowinie_tatrzanskiej_zapisy-t56587.0.html[br]Dopisany: 09 Grudzień 2008, 13:24_________________________________________________

Prezes tak zagadujesz to ty żeś pewnie dostał A5 :naughty:

tak........cały prospekt - 32 strony, a tak przy okazji w salonie w którym dali mi A5 ostatnio byłem z kumplem i dali mu Q5 na wekend - całkiem fajna furka - najbardziej co mi się podobało to diody przód i tył - w nocy wygląd miazga :good:

koleś już od nich 3 autko brał na wekend :)

Opublikowano

Ciekawe co by mi dali jak bym podjechał zdewaluowana B5 Avant :gwizdanie: pewnie nowe Audi 80 B3 z silnikiem 1,6 D :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ciekawe co by mi dali jak bym podjechał zdewaluowana B5 Avant :gwizdanie: pewnie nowe Audi 80 B3 z silnikiem 1,6 D :polew: :polew: :polew:

PELEX jakbyś wjechał na ręcznym to już nawet by Cię do salonu nie wpuścili haha :polew:

Opublikowano

No ja bym się przejechał ale widze że przy tej prędkoścci zapisywania się innych to w piątek pewnie już nie będzie miejsc i trochę mi czasu do namysłu brakuje :slina::polew: :polew:

Opublikowano

PUCEKte pytanie było do pana vice żeby wydębić pieniądze na jedzonko. To był szantaż :evil: A tak nawiasem to chyba pojade z guru na ten wyjazd. Do zobaczenia w piątek.

Opublikowano

No proszę to mamy chyba najmłodszego klubowicza na naszym forum hehehe a nawiasem mówiąc to jego autko mi coś przypomina :naughty::decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

bc5d4507cd9adc6e.jpg 0c10936577b39ab9.jpg

Zlot Ogólnopolski

Bukowina Tatrzańska

III Urodziny

"Audi A4 Klub Polska"

Przypominam również o możliwości składania zamówień na bluzy oraz polary klubowe do dnia 14.12.2008r.

I to już jest ostateczny termin.

Opublikowano

No panowie piszcie coś co jest mikołaj wam komputery pozabierał czy jak :> :chytry:

Opublikowano
  • Autor

No panowie piszcie coś co jest mikołaj wam komputery pozabierał czy jak :> :chytry:

gratulacje - widzę że na liście zimowego zlotu jesteś :good:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2008, 09:18_________________________________________________żałował nie będziesz - tych imprez się nie zapomina, nie wspomnę przejazdu przez miasto 60-70 A4 :kox:

Opublikowano

gratulacje - widzę że na liście zimowego zlotu jesteś :good:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2008, 09:18_________________________________________________żałował nie będziesz - tych imprez się nie zapomina, nie wspomnę przejazdu przez miasto 60-70 A4 :kox:

No jestem jestem trzeba się zapoznawać z ludźmi z forum przecież :naughty: to trzeba gdzieś wyskoczyć na jakiś ogólnopolski itp :good: ale to i tak jeszcze wiele zależy od mojej pracy na 100% dowiem się dopiero w styczniu a na ten przejazd bardzo właśnie licze bo jeszcze tylu :a4fan: jadących w kolumnie nie miałem okazji namierzyć a to musi być widok jedyny w swoim rodzaju :notworthy: :notworthy:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.