Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszamy :good:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No to ja wrzucam fotki autka na konkurs. Co prawda nie moje, ale bije na leb i szyje nawet Piterry auto :>

http://www.florida.mojagielda.pl/?12

Opublikowano
  • Autor

Jestem ludziska - w górach warunki :kox:

co do zlotu to :good: 10 furek to już coś ( byli jacyś nowi ? ilu ? )

Opublikowano

Byli o ile dobrze pamiętam :mysli: 2 autka

Opublikowano
  • Autor

Prezes twoje prezesostwo nie zależy od ilości spotów na których byłeś tylko od tego że to ty rozkręciłeś spoty w Gliwicach i wszyscy za to są ci wdzięczni dlatego tak łatwo się nie wymigasz od swojego stołka :hi::notworthy:

więc niech jest jak było :hi: i zostawmy ten temat :wink4: fajnie że wybaczacie mi tą obecnośc w kratke :)[br]Dopisany: 22 Luty 2009, 22:03_________________________________________________A jakieś fotki oczywiście zgodnie z obietnią zapodam :wink4:

Opublikowano

No i tak ma być :good::notworthy:[br]Dopisany: 22 Luty 2009, 22:05_________________________________________________Trzymamy za słowo :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

8ec3aba4ec5f922bm.jpg

2d1466ebfdcc6d43m.jpg

[br]Dopisany: 22 Luty 2009, 22:18_________________________________________________de157d23c299bb6cm.jpg[br]Dopisany: 22 Luty 2009, 22:20_________________________________________________d1479ba7ca1a5cdcm.jpg[br]Dopisany: 22 Luty 2009, 22:22_________________________________________________fotka nr 2 - "sprzedam" dotyczy działki - nie auta !!!!!! :decayed:

fotka nr 3 - brama ma 160cm wysokości :)

Opublikowano

No to ja wrzucam fotki autka na konkurs. Co prawda nie moje, ale bije na leb i szyje nawet Piterry auto :>

http://www.florida.mojagielda.pl/?12

ała, żal tej RS6;/[br]Dopisany: 22 Luty 2009, 22:30_________________________________________________miron78:

Fotki bomba :D

Opublikowano

No dobra przyznaje takiego śniegu u nas nie znajdziesz :embarrassed::naughty:

Opublikowano
  • Autor

Fotki bomba

to i tak tylko fotki - na żywo to dopiero tam jest raj :)[br]Dopisany: 23 Luty 2009, 10:32_________________________________________________a co do fotek naszych furek do kalendarza to może taka by się nadała :mysli:

f088cc8ce7a5ff9f.jpg[br]Dopisany: 23 Luty 2009, 10:36_________________________________________________albo taka - ze starszej kolekcji :)

8dcf9fdcc0777d70m.jpg[br]Dopisany: 23 Luty 2009, 10:40_________________________________________________co myślicie ?

Opublikowano

no spox nadają się i to bardzo

Opublikowano

no to jest chyba jedyne auto gliwickiej ELYTY godne sfotografowania wrzucaj wrzucaj

Opublikowano
  • Autor

no to jest chyba jedyne auto gliwickiej ELYTY godne sfotografowania wrzucaj wrzucaj

ja tam widzę więcej z naszego regionu :wink4:

Opublikowano

łooo łooo Prezes zawitał :>

nie no nie ma czego wybaczać :naughty: wkońcu paru z Elyty też nie bywało ostatnio :tongue4:

no ale coś za coś, sie robiło i się będzie miało :decayed: już do mnie jedzie pocztą gwincik supersporta :cool1::naughty:

zderzak już cały kompletny, no i lampki tylko zamówić, może się na jakieś 18'' skusze ale obawiam się że te stado koni całkiem spitoli :polew: :polew: :polew:

i jestem umówiony u znajomego lakiernika, wkońcu te auto jakoś będzie wyglądało

i po tych modach autko będzie nadawało się do pokazania :)

ps. Prezes a miałeś łańcuchy czy KŁATRO dawało rade??? :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Kłatro nawet się nie spociło - ruszało jak na asfalcie - a podjazdy pryszcz :decayed:[br]Dopisany: 23 Luty 2009, 14:27_________________________________________________i ten brak stresu, że może być gdzieś dużo śniegu i nie wjadę - BEZCENNE[br]Dopisany: 23 Luty 2009, 14:28_________________________________________________jeszcze tylko regulowany zawias by się przydał ( jak w allroad ) :)

Opublikowano

No to miłego wypoczynku prezes :hi:

A u nas mała odwilż.Drogowcy mają robotę z głowy.

Opublikowano

Co tu tak cicccchhhhhhhhhoooooooo :?: :bicz: Odzywać się wiem że jest dopiero wtorek ale kto się pisze na spota pisać ale już :evil:

Opublikowano
  • Autor

Tak to już jest u nas Guregoru - nic tylko cisza , cisza i cisza :(

Opublikowano

No właśnie :thumbdown: jeszcze troche i lud z polski pomyśli że w gliwicach nic się nie dzieje :no:[br]Dopisany: 25 Luty 2009, 14:56_________________________________________________Ale co się dziwić

Piterra pewnie siedzi na jakiejś imprezie :naughty:

Pucek zapierdziela na nadgodzinach żeby uzbierać na twoją B6 :cool1:

Sparki pewnie zawiesił się na jakimś wątku technicznym i zapomniał że są jeszcze inne podstrony :przebiegly:

Pelex to aż strach pomyśleć co się z nim dzieje bo swoją "probówką" do sprawdzania fazy rozwalił sobie siedzenie i pewnie ze złości ją wywalił a jakoś dawno się nie odezwał :kox:

M@rk siedzi cały czas i się uczy :gwizdanie: (już zapomniałem jak chłop wygląda)

Rajmund jeździ gdzieś po świecie :wink4:

Krolu siedzi na uczelni :)

Czester udaje że coś robi :evil:

Majkiego pewnie jego miss nie puszcza na forum :tongue4:

Ty Mironie siedzisz cały czas w pracy :>

A ja albo się wku... że znowu ktoś mnie przytarł na parkingu albo siedzę u lakiernika i już to lakieruje :polew:

I tak to wszystko wygląda :)

Opublikowano

Widze guruguru że masz jakiś kajecik i w nim na każdego coś masz :polew: :polew: :polew:

Ja sie solidaryzuje z "krawaciażami" :decayed: a im wątek zamkneli

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.