Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To co myślicie że z zaskoczenia zrobić sobie grilla będzie lepiej :decayed:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:tongue4:[br]Dopisany: 20 Kwiecień 2009, 19:05_________________________________________________Somes - browar będzie na Ciebie czekał w Biedronce w Knurowie - podejdź do kasjerki, powiedz, że jesteś od Mirona, daj jej 3 zł i ona powinna dać Ci tyskie :polew:

:polew: :polew: :polew:

autko już wyprostowane i się składać zaczęło :naughty: dostałem info że do końca tygodnia na pewno będzie zrobione :dance:

Opublikowano

no w sumie Miron racja

bo jak na razie to nie mają do nas żadnego ale

nawet z tego co pamiętam to byliśmy zaproszeni na tą zeszłoroczną imprezę na ich terenie

Więc jak kulturalnie zajedziemy tam na tyły (tam ta droga jest zastawiona krawężnikami, więc przesunie je się )

i zostawimy po sobie porządek to myślę ze będzie OK

tylko szkoda że mnie nie będzie :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

no w sumie Miron racja

bo jak na razie to nie mają do nas żadnego ale

nawet z tego co pamiętam to byliśmy zaproszeni na tą zeszłoroczną imprezę na ich terenie

Więc jak kulturalnie zajedziemy tam na tyły (tam ta droga jest zastawiona krawężnikami, więc przesunie je się )

i zostawimy po sobie porządek to myślę ze będzie OK

tylko szkoda że mnie nie będzie :wallbash: :wallbash:

Stary taka impreze Cie ominie...

Ja już to kombinuję co wymyślić, żeby w ten piątek nie jechać do tego zakichanego Krosna...

Opublikowano

jak do tej pory się nie czepiali to znaczy że jest OK

a jak będzie im to przeszkadzało to zwrócą nam uwagę

ale myślę że nie będzie kłopotów - pod warunkiem że będzie kultura i porządek

no i chyba nie bardzo można się afiszować z tym piwem

bo jakaś qr** zobaczy i jeszcze po pały zadzwoni

a pozatym to niezbyt będzie wyglądało

i ciulato będzie jak będziemy musieli stworzyć nowe forum pod tytułem "klub A4 z kierowcami bez prawka" :polew: :polew:

Opublikowano

w sumie to dobrze gadacie... grill mniam :decayed: jak nie gdzieś tam na parkingu to lotnisko... ja mam z lotniska 2km do domu :>[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2009, 11:13_________________________________________________

jak do tej pory się nie czepiali to znaczy że jest OK

a jak będzie im to przeszkadzało to zwrócą nam uwagę

ale myślę że nie będzie kłopotów - pod warunkiem że będzie kultura i porządek

no i chyba nie bardzo można się afiszować z tym piwem

bo jakaś fajans zobaczy i jeszcze po pały zadzwoni

a pozatym to niezbyt będzie wyglądało

i ciulato będzie jak będziemy musieli stworzyć nowe forum pod tytułem "klub A4 z kierowcami bez prawka" :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

wypić ale dyskretnie

Opublikowano

Przecież my zawsze jesteśmy grzeczni i nie zwracamy na siebie uwagi a Pelex to tylko wyjątek od reguły :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

dokłądnie piterra - jak wszystko będzie z rozsądkiem i kulturką to się obejdzie bez tłumaczenia a jak ktoś do nas podejdzie - to przeca normala sprawa pogadać, głowy nam nikt nie urwie.

A co do organizacji konkretnego - bardziej imprezowego grilla - to niech się tylko znajdzie jakiś chętny do organizacji ( osobiście pomogę ) ustalamy konkrety i robimy - a ten piątkowy to traktujmy jako "przysłowiowy griil"[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2009, 11:19_________________________________________________Przyjedziemy w piątek pod arene - oblukamy gdzie tam najmniej bedziemy się w oczy rzucać i się przeniesiemy

Opublikowano

dokłądnie piterra - jak wszystko będzie z rozsądkiem i kulturką to się obejdzie bez tłumaczenia a jak ktoś do nas podejdzie - to przeca normala sprawa pogadać, głowy nam nikt nie urwie.

:good:

A co do organizacji konkretnego - bardziej imprezowego grilla - to niech się tylko znajdzie jakiś chętny do organizacji ( osobiście pomogę ) ustalamy konkrety i robimy - a ten piątkowy to traktujmy jako "przysłowiowy griil"

Można coś pomyśleć na maj albo czerwiec :)

Opublikowano
  • Autor

a przy okazji bedziemy mieć na widoku nasze stałe miejsce - jakby ktoś dojechał - powinno być OK

Opublikowano

Myślcie nad miejscem, to ja zorganiuzje grille! i zrobie wszystko, żeby w piatek być !!!!

Grille zorganizujesz, a sam nie wiesz czy bedziesz :polew:

A co do organizacji konkretnego - bardziej imprezowego grilla - to niech się tylko znajdzie jakiś chętny do organizacji ( osobiście pomogę ) ustalamy konkrety i robimy - a ten piątkowy to traktujmy jako "przysłowiowy griil"[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2009, 11:19_________________________________________________Przyjedziemy w piątek pod arene - oblukamy gdzie tam najmniej bedziemy się w oczy rzucać i się przeniesiemy

Ja sie zglaszam do organizacjii :naughty: A teraz spadam na uczelni to pomysle nad ewentualnym miejscem, bede mial sporo czasu na przemyslenia :>

Opublikowano

Ja sie zglaszam do organizacjii

To pomyślimy ja się muszę połasić teraz ładnie do sąsiada :przebiegly:

A co tu tak nagle ucichło myślałby kto że tak wszyscy pracują :rolleyes:

Opublikowano

Potem i pracą się ludzie bogacą :kox:

Opublikowano

Cytat: gregory Dzisiaj o 10:07

Najlepiej to najpierw na kanale spojrzeć wzrokowo czy wszystko pasi. Następnie podjechać na stacje kontroli pojazdów i sprawdzić sobie samo zawieszenie na szarpakach, mnie to gość na takiej stacji w okolicy robi za dobrego browarka. Jeśli nic nie wyjdzie wzrokowo ani na szarpakach to już tylko zbierzność, lub zbieg okoliczności coś stało się z przednim którymś kołem(koło mogło np. zgubić ciężarek wyważający i już będzie drgało) albo coś w hamulcach. Choć ta historia z wypadającym sworzniem to poddaje całą naprawę pod znak zapytania. Czegoś takiego nie powinno być po wyjechaniu z renomowanego warsztatu.

ale w czwartek autem bylem u mechanika a w piątek bylem na przeglądzie jak by coś było nie tak to by mi przeglądu nie przeszedł

i temu mnie dziwi co może być w moim aucie to będę musiał za granica gdzieś do mechanika zajechać i wytłumaczyć co mi sie dzieje może tu mi to zrobią i dobrze pociągną kasy heheh :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

1 dzien nie wchodziłem na forum a tu juz przebiło 200 i jest już ponad 3 strony dalej, ide własnie zawias zmieniać bo przyszedł, jutro auto idzie do blacharza zeby błotniczek poprawił no i w piątek mam nadzieje ze bede na małym grillu :P

Opublikowano

Potem i pracą się ludzie bogacą :kox:

Trzeba robić tak żeby zarobić i się za bardzo nie narobić :decayed:

no i w piątek mam nadzieje ze bede na małym grillu :P

Przyjedź obadamy jaki będzie efekt a jak nam się nie spodoba to nie dostaniesz ani piwa ani kiełbaski :decayed:

Opublikowano

Jeszcze jest róznica jak robisz to co lubisz czy robisz to co musisz ;/

Opublikowano

Faktycznie co tu tak cicho nagle sie zrobilo :mysli: Pelexowi znowu sie autko rozlecialo :(

Opublikowano

dobra chłopaki znalazłem co jest nie tak na jednym kole odważniki mi odpadły i temu tak trzęsło bo wziąłem kumplowi z auto sciągłem kola i do mnie założyłem to zaczęliśmy jechać u mnie wtedy przestało trząść kierownica a kumplowi zaczęło :PPP i jak sie przyjrzałem to dwa odważniki z prawego kola mi spadły :PP

ale taki lol z takiego powodu żeby trzęsło nigdy bym nie pomyślał :PP :polew: :polew: :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.