Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sparki dokładnie to jest ta swieca którą mi awaryjnie wykręcali no i w zwiazku z tym teraz mam nadzieje że zostane obsłużony za free :naughty:

Czester :notworthy: :notworthy: :notworthy: jesteś wielki nie zostawiłeś mnie w potrzebie :no:

Mam nadzieje że dam rade przyjechać w piątek i sobie łykne Mironowe piwko :naughty:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To może każdy przyjedzie na pełnej piź...e i od razu wkładamy kiełbaski pod maskę :naughty::kox:

Do mnie na kolektor-baran wejdą co najmniej 4 kiełbaski :>

Opublikowano

To może każdy przyjedzie na pełnej piź...e i od razu wkładamy kiełbaski pod maskę :naughty::kox:

Do mnie na kolektor-baran wejdą co najmniej 4 kiełbaski :>

No i wyżerkę z takiego silnika to ja rozumiem :> :wink4:

Opublikowano

Sparki dokładnie to jest ta swieca którą mi awaryjnie wykręcali no i w zwiazku z tym teraz mam nadzieje że zostane obsłużony za free :naughty:

Czester :notworthy: :notworthy: :notworthy: jesteś wielki nie zostawiłeś mnie w potrzebie :no:

Mam nadzieje że dam rade przyjechać w piątek i sobie łykne Mironowe piwko :naughty:

No pelex nie mozna zostawic kolegow w potrzebie :> mysle, ze kazdy z nas moze liczyc na male assistance :good: ale musze przyznac, ze troche smiechu bylo, jak ludzie spier... na przejsciu :polew: A teraz czas na zasluzonego :beer1:

Opublikowano

co do :beer1: to masz racje ale ja raczej dzisiaj sie raczej drinkiem ale to chyba tylko dla tego że nie mam browarków a raczej nie mam jak przywieź skrzyneczki z browarkami :naughty: bo mi furę wciągnęło :gwizdanie: tak w ogolę to jest takie powiedzonko jak się wszystko wokoło pier*** - I WEŹ TU SIĘ NIE NAPIJ) :polew: panowie nie gniewajcie sie ale ja chyba zmienię klub bo z Audikiem nie wiąże swojej przyszłości :gwizdanie:

Żartowałem kupie sobie na pewno jakieś hu...e Audi jeszcze troszkę sobie tym padłem pojeżdżę żeby jak najdłużej z Wami być :good:

Opublikowano

Żartowałem kupie sobie na pewno jakieś hu...e Audi jeszcze troszkę sobie tym padłem pojeżdżę żeby jak najdłużej z Wami być :good:

I to się nazywa poświęcenie :decayed:

Czester no to :drinks:

Opublikowano

panowie nie gniewajcie sie ale ja chyba zmienię klub bo z Audikiem nie wiąże swojej przyszłości :gwizdanie:

Pelex może ty po prostu źle trafiłeś, a może jeździsz do nieodpowiedniego warsztatu, nie zrażaj się do CCCO :wink4:

Opublikowano

a co Pelex w Dacie Logan pójdziesz :cool1:

Opublikowano

Szczerze mam dosyć tego auta ale miałęm już audi 80 i tam się nic nie psuło a tu jak na złość wszystko po koleji sie dupi ale damszanse jeszcze jedna tej bryce :naughty:[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2009, 22:27_________________________________________________Wypluj to słowo nawet jak ten śmieszny logan byłby ostatnim autem na świecie to bym go nie kupił chodziłbym na piechote :polew:

Opublikowano

Ja tez juz wróciłem z garażu na początku mega wku... ukręciłem jedną śrubę trzymającą górne sworznie, nie było to rozkręcane od nowości no i jak to aluminium sie utlenia i śruba ani drgneła.

Ale efekt końcowy jest, wywołał u mnie mega banana na twarzy, auto zyskało na wyglądzie i wcale nie popsuł sie komfort jazdy. Obadacie auto na żywo na spociku, jutro jedzie do blacharza, no a w sobote do Magro na akcje serwisową ( zmiana sterownika silnika).

Opublikowano

Postawcie grilla u kogoś pod otwartą maską na silniku i jak ktoś się będzie czepiał to powiecie, że się silnik przegrzał i studzicie, a później będziecie szukać przyczyny :>

Opublikowano

Wypluj to słowo nawet jak ten śmieszny logan byłby ostatnim autem na świecie to bym go nie kupił chodziłbym na piechote

okej :sick3:

chciałem Ci tylko pokazać że zawsze mogłeś wybrać gorzej :polew: :polew:

Opublikowano

dobry wieczór :hi:

pięęekny meczyk przy piwku obejrzałem :kox: aż się łezka w oku kręci :radocha:

Opublikowano

Dzień dobry :hi:

Opublikowano

Dobry dobry :hi:

Opublikowano

Witam :hi:

w ten słoneczny dzionek

Opublikowano

Bry :hi:

Opublikowano

He he podobno już się nikt miał nie witać :decayed:[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2009, 09:07_________________________________________________Panowie a gdzie jest Miron bo coś się dawno nie odezwał :kox: zamknął się w sobie czy jak :decayed:

Opublikowano

pewnie pivo własnej roboty pędzi w garażu i czasu nie ma tu zaglądać :polew: :polew: :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.