Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No jak leje to miejscówa też idealna. Może jakiś bażant się przypląta to będzie co na ruszta wrzucić :polew:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam niestety ja niemogłem wpaść na spota:( Wyjazd do warszawy.

Somes a ten twoj kolega moze by chcial moja kupic?? Jeszcze niejestem pewny ale moze za niedlugo bym chcial sprzedac;)

Opublikowano

SomeS to możesz mu powiedzieć że ja ten mój doinwestowany wóz będę sprzedawał ku zimie, nawet mu dam ori zawias :decayed:

dzięki wszystkim za spota, chociaż było wielkie grillowanie to nie zjadłem żadnej kiełbasy, zraziły mnie te "troszeczkę" przypalone :>

Piterra się nie odezwie, on teraz siedzi przed drzwiami i mówi "żono proooszę wpuść mnie, to nigdy się nie powtórzy"

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

wracając do mojej małej mieściny objechałem golfa diesla 130 kucy, gość prawie wypadł z drogi a ja ledwo zauważyłem że był zakręt :naughty:

no i jak zawsze, B6 Mirona robi robote, chociaż zmienił bym felgi bo się obyły, ale środek piękny, zresztą każdy to wie :)

Opublikowano

hehe nie nie panowie on dopiero późnym latem planuje coś na wypasie... :wink4:

ale jak coś to tylko TDI :kox:

ja zrobiłem małego killa astrze opc 150 kucy i się gościu zdziwił :gwizdanie:

Diman b8 chcesz? :cool1: ile swoje cacko cenisz? :naughty:

późna pora trzeba spać... Dobranoc :hi:

p.s. kiełbachami do teraz mi się odbija :polew:

Opublikowano
:hi: nie narazie cza sie cieszyc ta moja b7 dla mnie jest za***ista i bardzo ja lubie takze jezdze i sie delektuje znaczkiem OOOO na kierownicy
Opublikowano

Witam wszytkich :)

Wiecie moze gdzie moge tanio wymienic przednia szybe czołowa w mojej B5?? W okolicach śląska;]

Opublikowano

Witam wszytkich :)

Wiecie moze gdzie moge tanio wymienic przednia szybe czołowa w mojej B5?? W okolicach śląska;]

w brzezince znaczy Gliwice-brzezinka

http://www.nextautoglass.pl/

najtaniej i solidnie

no i rok gwarancji

ja tam wymieniałem i jestem zadowolony

taniej nie znalazłem

a wogóle jak się orientowałem to 99% warsztatów wymieniających szyby

zaopatruje się u nich w szyby

polecam[br]Dopisany: 02 Maj 2009, 10:38_________________________________________________

Panowie dzięki za spota,

@Diman - kiedy sprzedajesz Twoje b7 :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

@Piterra - daj znać co tam Twoja żona mówiła fajnego :evil:

Krolu a TY się nie nabijaj

opowiem Ci na spocie

ale nie było jakichś dymów

po prostu obraza :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 02 Maj 2009, 10:40_________________________________________________to jest power http://moto.onet.pl/123530,4935198,2,zdjecie.html#id4935200[br]Dopisany: 02 Maj 2009, 10:41_________________________________________________Diman a który Ty rocznik jesteś?????

Opublikowano

klima odszczurzona :kox: od razu zaczeło lecieć inne powietrze z nawiewów zapach tego środka też całkiem przyjazny i neutralny z nutką cocacolową :decayed: Zobaczymy ile czasu bedzie dobrze najwyżej potem sie jeszcze jakiegoś piankowego odszczurzacza zapuści i bedzie git majonez

Opublikowano

Dzieki panowie za spota :good:, co poniektorzy troche sie pochorowali przez "kielbaski murzynki, lub kielbaski z piaskiem, badz to przez ptaka" ale bylo super. Nam sie troche spot przeciagnal do rana :drunk:

Opublikowano
  • Autor

:hi:

dzięki za zlocik

Proton fajnie że wpadłeś :wink4:[br]Dopisany: 02 Maj 2009, 15:19_________________________________________________

dzieki panowie za spocika moja zachwycona pyta wy tak zawsze macie bo jak tak to jabede z toba zawsze jezdzic

takze panowie dawac kto ja tak zauroczyl :polew: :polew: :polew: :gwizdanie:

sorki diman ale chyba ja - chyba jej się spodobało że mam bierzącą wode w mieszkaniu :polew:[br]Dopisany: 02 Maj 2009, 15:21_________________________________________________

Diman - kiedy sprzedajesz Twoje b7 :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

@Piterra - daj znać co tam Twoja żona mówiła fajnego :evil:

Krolu a TY się nie nabijaj

opowiem Ci na spocie

ale nie było jakichś dymów

po prostu obraza :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 02 Maj 2009, 10:40_________________________________________________to jest power http://moto.onet.pl/123530,4935198,2,zdjecie.html#id4935200[br]Dopisany: 02 Maj 2009, 10:41_________________________________________________Diman a który Ty rocznik jesteś?????

najlepszy :naughty:[br]Dopisany: 02 Maj 2009, 15:22_________________________________________________no i silicon na autku :naughty: 4 godzinki i po krzyku :wink4:

Opublikowano

w tym rs6 gleba jak u mnie :>

no i stało się, żeby zystać więcej swobody na drodze autko poszło w górę, teraz mam wóz drabiniasty, no nie taki jak SomeS ale jednak :naughty:

to u nas na spocie, albo stare dziady, albo młodziki :polew:

zaraz różowy mnie dojedzie :naughty:

to nic trza coś porobić, będę zamawiał coś do polerki lakieru z firmy MEGUIARS i jak by ktoś coś chciał to zamówić za jednym razem i przesyłka by wyszła dużo taniej :)

będę wieczorem :tongue4:

Opublikowano

To jest konkret. Ja widziałem w środę w T.G. Merca C63 AMG V12. Już go było słychać z daleka, dlatego zatrzymałem się na chodniku specjalnie aby zobaczyć co to jedzie. za***iście warczy jakby jakiś dziki tygrys przez megafon. Gość spokojnie ruszył spod ronda, a tu z tyłu huragan. Jakby jeszcze pomyśleć, że pewnie w polce jeździ kilka takich egzemplarzy to miałem dużego farta to zobaczyć, sama przyjemność. Fura była na Warszawskich blachach. C63 AMG kosztuje 1 100 000zł, bo w TVN turbo Kornacki go ostatnio testował.

A w tym najnowszym RS6, który pittera wkleiłeś siedziałem na targach motoryzacyjnych w Austrii jak byłem. Płaciło się za wstęp 7EUR i można było w każdym aucie posiedzieć. W środku RS6 ma taki wypas jakiego nie można sobie nawet wyobrazić. Sam znaczek RS6 na zegarach już powoduje ciarki na plechach :naughty: A te fotele kubełkowe z wygrawerowanymi RS6, regulowane w 18tyś. pozycji :kox: Sen!!

Opublikowano

gregory jadę kupić tootka na dziś! 21 baniek do wygrania :slina:

wtedy macie u mnie chłopaki każdy po RS4 :naughty:

Opublikowano

SoMeS trzymam Cię za słowo :naughty:

Piterra pytam ponownie co masz za środek do klimy :cool1: czytaj forum a nie co drugą strone potem nie wiesz o co kolega Cię pyta :evil:

Koło Majkiego czasami stoi RS6 ale w starej budzie znaczy rok około 2002 lub lepiej ale wygląda :good:

Ja byłem nie długo na spocie piątkowym ale liczebność coraz to bardziej mi się podoba :gwizdanie: Panowie w rok udało sie nam zebrać całkiem spore grono wyjątkowych użytkowników :a4fan: którzy przyjeżdżają regularnie na spoty a niektórzy w nas nie wierzyli mówili że to padnie śmiercią naturalną a tu masz grono się powiększa :decayed:

Opublikowano

oczywiście mówię tu o tych w budzie b5 :polew: :gwizdanie:

i pod warunkiem że nie będziecie mnie prosić bym dał na paliwo :decayed:

odnośnie spotów... jeszcze troszkę to sobie poukładam i będę stale miał wpisane w kalendarz piątki godzina 18 :good:

Opublikowano

:hi:

piterra - rocznik u mnie tak miron powiedzial najlepszy rs6 to pierwsza liga ja wlasnie tez postawilem totka i moze se takiego kupie jutro

ale chyba bedzie te rs4 czlowiek nie moze byc pazerny :polew: :polew:

Opublikowano

Witam jestem nowy na forum. Oczywiście posiadam a4 b6 nie zły pomysł z tym zlotem proszę o datę kolejnego zlotu chętnie przyjadę i powymieniam informacje POZDRAWIAM

Opublikowano

Witamy :hi: i zapraszamy. Spoty są w każdy piątek o godzinie 18.00 C.H. ARENA. Wszystkie szczegóły masz w pierwszym poście :wink4: , zresztą mamy jednego stałego bywalca z Chorzowa wiec za pierwszym razem możecie sie ugadać i pojechać razem

Opublikowano

diman a ja sobie kupie a8 v12 long... :slina:

to tak na dłuższy lans... a do zabaw to czekam na rs5 :gwizdanie:

to się rozmarzyłem... :gwizdanie:

Opublikowano

Somes trzymam cię za słowo :decayed:

RS4 B5 mi w zupełności wystarczy :kox: . Jak dla mnie to RS4 w budzie B5 miało wielką duszę, czego nie miało np. B7 itd.. .

Ja też puściłem 10x chybił trafił :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.