Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemacie spocik spoko ałtek duzo troche ten d4rk dal ciala z tym moim vagowaniem ale zrobi sie nastepnym razem ale moze piterra cos poradzi do przyszlego piatku to na 18'' felgach przyjedzie i pewnie awantem :polew:

No sorrki, ale jakoś mało czasu niestety było... Ten język zrobię Ci na pewno, a z tym zamykaniem zamków to się zobaczy

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no to trzymta sie ide spac cza sie wyspac przed tym weselem do rana cza pic to cza miec sily :hi:

dokladnie heh jutro wielkie picie na weselu wiec trzeba sie wyspac :) [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2009, 22:46_________________________________________________fajny zlocik jak zawsze mozna pogadac o Audikach :D za tydzien na 90% tez odpadam M@rk moze mnie mijales ?? tylko niewiem jaka A4 jezdzisz :>

to chyba Ciebie egon stalas na ostatnich swiatlach na rybnickiej (billa) :cool1:[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2009, 07:46_________________________________________________

no to jak grill i browar ma być to trza się zastanowić :polew:

ciekawy egzemplarz, http://moto.allegro.pl/item654343627_audi_a4_sline.html

widzę lotkę od S4, i niewiem czy te zderzaki to Sline czy z S4, Miro jak Ty to widzisz?

środek w Sline opanowałem, teraz zewnątrz trzeba się dowiedzieć co i jak powinno być :tongue4:[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2009, 23:02_________________________________________________takie sobie Diman spraw :notworthy: :notworthy: :notworthy:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8513512

:kox: :kox: :kox: mega wypas!!! nawet bym z A5 zrezygnował :polew:

chyba sie skusze na to drugie jutro po szkole sobie pojade po nie hahahaha

Opublikowano

takie sobie Diman spraw :notworthy: :notworthy: :notworthy:

no stary fura zaje.......sta dla mnie jak najbardziej wpadlem na taki ciekawy pomysl ze moze bysmy sie z gliwickich zlozyli na taka to se w piatek zawsze pojezdzimy i na tydzien do garazu ze 20 ludzi by sie zlozylo po 10000 tysi i mamy

i nie cza bedzie baczki krecic tranzitem :gwizdanie:

Opublikowano

no to trzymta sie ide spac cza sie wyspac przed tym weselem do rana cza pic to cza miec sily :hi:

dokladnie heh jutro wielkie picie na weselu wiec trzeba sie wyspac :) [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2009, 22:46_________________________________________________fajny zlocik jak zawsze mozna pogadac o Audikach :D za tydzien na 90% tez odpadam M@rk moze mnie mijales ?? tylko niewiem jaka A4 jezdzisz :>

to chyba Ciebie egon stalas na ostatnich swiatlach na rybnickiej (billa)

tak stalem na tych swiatlach za takimi dwoma busami Iveco:) [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2009, 08:59_________________________________________________

takie sobie Diman spraw :notworthy: :notworthy: :notworthy:

no stary fura zaje.......sta dla mnie jak najbardziej wpadlem na taki ciekawy pomysl ze moze bysmy sie z gliwickich zlozyli na taka to se w piatek zawsze pojezdzimy i na tydzien do garazu ze 20 ludzi by sie zlozylo po 10000 tysi i mamy

i nie cza bedzie baczki krecic tranzitem :gwizdanie:

ale dzieki Tranzitowi poczulismy zapach spalonej gumy :polew:

Opublikowano

no nic Panowie.... Ja się z Wami powoli żegnam :hi:

Opublikowano

Szerokiej drogi :) pisz czasem i foty fury z Holandii wrzucaj :)

Opublikowano

na pewno choć raz w tygodniu tu zajrzę :wink4: ale od razu mówię że tego spamu nie będę czytał :decayed:

furka tam dostanie profesjonalną sesje o to się Krolu nie bój :good:

a może wrócę inną :mysli: :gwizdanie:

Opublikowano

Uwazaj na kosy Somes :decayed:

P.S

a ja właśnie wychodzę z uczelni i jadę sobie do kochanego Knurowa :)

Opublikowano

:siema:

Wczorajszy spot bardzo udany :> i nawet odkryłem coś nowego u mnie w aucie , hehe po 8 miechcach :naughty:

SoMeS - szerokiej drogi !! :JC_fan::dance2: dawaj znaka z Holandi :papa:

Opublikowano

no spocik super.

a w ogóle to Somes sobie porobił wrogów, pojechał sobie do holandii i teraz Czester będzie miał przerąbane na mieście :polew: :polew:

a co do miejsca w rzędzie to jakby każdy stanął na jednym polu to bymy sie spokojnie zmieścili :tongue4:

Opublikowano

No ja już spakowany.. auto zapchane po dach... zatankowane do pełna i jeszcze teraz trochę relaxu, załatwiania i mogę ruszać :)

Niuńka po załadowaniu siadła jeszcze 15mm :gwizdanie: Dobrze że to niemieckie i holenderskie drogi :notworthy: nic na szczęście nie trze...

Na kosy będę uważał i sam biorę motylka do podłokietnika :gwizdanie:

Bardziej martwi mnie czy dam radę z tymi czerwonymi ulicami :decayed: i coffeshop'ami :kox:

Keżor... Czesterowi jeszcze troche brakuje :cool1:

[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2009, 17:04_________________________________________________ruszam.... trzymcie się :hi:

Opublikowano

Szerokiej drogi Somes :hi: . Teraz to już A4 jest połączona aż od Wrocławia do samej Olszyny więc się fajnie jedzie.

Panowie jakby ktoś miał na psrzedaż zderzak od S4; B5 Sedan tylny to dajcie znać, lub jakby ktoś wiedział że ktoś chce sprzedać to będę wdzięczny za info.

Pozdr.

Opublikowano

:hi: Trzymaj się SoMeS

A Czesterowi brakuje napewno :tongue4: Automata :polew:

Krolu za tydzień jestem napewno jak grilek bedzie i piwko to sobie nie odpuszcze :kox:

Opublikowano

Jeszcze 9 stron więc na pewno damy radę :)

Opublikowano

Gdzie dokładnie się w Gliwicach spotykacie (adres). Może bym kiedyś w wolnym czasie podjechał.

Opublikowano

Gdzie dokładnie się w Gliwicach spotykacie (adres). Może bym kiedyś w wolnym czasie podjechał.

wszystko pisze na tej stronie i na każdej nowej tego wątku

jak również w moim podpisie

więc zapraszam

Opublikowano

Witam z wieczorka :hi:

Po 6h rezania spryski na miejscu i pieknie czyszcza lampy :dance: w najblizszych dniach jeszcze wymiana tarcz z przodu wszystkich klockow i drazkow kierowniczych i autko bedzie jak nowe.

Somes juz nie bede komentowal..., ale szerokiej drogi.

Gregor tez szukam zderzaka na tyl z s4 i ciezka sprawa z nim.

Kezor lepiej zebys nie mial racji :>

Kroli mysle ze 400 bez problemu strzeli :decayed:

Uwaga - podczas pisania wysłano 2 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?

Opublikowano

dokładny adres:

Centrum Handlowe Arena, Al. Jana Nowaka Jeziorańskiego 1, 44-102 Gliwice

Adres strony internetowej sklepu:

http://www.arena-gliwice.pl/[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2009, 21:53_________________________________________________Hejka S M S (Somes) :decayed: :decayed: :decayed:

szeeeeeeeeeerokiej drogi

Opublikowano

Kriss co nowego odkryles w aucie ? :chytry:

Darek dzieki za aktywacje centralnego i programik :hi:

Opublikowano

Krolu z racji że będzie mało nas to grilla robisz?????

[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2009, 21:56_________________________________________________że może z kluczyka szybki domknąć

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.