Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale tu nudy na tym forum .... :thumbdown:

ale na całym :mysli:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie tylko na spotach śląskich :kox:[br]Dopisany: 17 Czerwiec 2009, 15:23_________________________________________________moja b5 prawie się nie psuje, więc nie mam o czym czytać w pozostałych działach :kox:

Opublikowano

nic tylko się cieszyć że autoi śmiga aż miło ....

Opublikowano

moja wypowiedź była z lekką nutką ironii.. :)

Opublikowano

Panowie czy ten piatęk aktualny ?? ;)

Byłem tydzień temu, ale było pusto.

Muszę wreszcie poznać fanatyków czworeczki :evil:

Opublikowano

Witaj, tak ten piątek jest aktualny, w zeszłym tygodniu z racji wolnego spot odbył się w czwartek przy grill i browarku :)

Do zobaczenia w piątek :)

Opublikowano

Witam :hi:

Troche kiepsko z czasem u mnie ale co zrobic...

Oczywiscie spot bedzie, takze zapraszamy :hi:[br]Dopisany: 17 Czerwiec 2009, 17:11_________________________________________________Macie 10 dni na nabicie 90 stron bo inaczej browarow na urodzinach nie bedzie :slina:

Opublikowano

ja tam mam jeszcze to piwko z 4setnej stronki :decayed: aż mi go szkoda pić :wink4: chyba poczekam do tysia i sie grubo nadupce :polew:

Opublikowano

ja tam mam jeszcze to piwko z 4setnej stronki :decayed: aż mi go szkoda pić :wink4: chyba poczekam do tysia i sie grubo nadupce :polew:

Liczysz na to, że przybędzie mu procent z czasem :> :wink4:

Opublikowano

Piterra ty warjacie sam to wymysliłeś :polew: :polew: :polew:

Ja mam swierze wieści na temat mojego nie psujacego się Audi ale jak zawsze nie jest to wina samego auta tylko zastosowanej w niej części :naughty:

Zakupiona część była żekomo ori ale o tym na spociku :wink4:

Opublikowano

Piterra ty warjacie sam to wymysliłeś :polew: :polew: :polew:

Ja mam swierze wieści na temat mojego nie psujacego się Audi ale jak zawsze nie jest to wina samego auta tylko zastosowanej w niej części :naughty:

Zakupiona część była żekomo ori ale o tym na spociku :wink4:

No ale przyczyną każdej awarii jest zawsze jakaś cześć, wadliwa lub zużyta... [br]Dopisany: 17 Czerwiec 2009, 21:53_________________________________________________http://www.allegro.pl/item654546441_audi_a4_2000r_lift_kambi_dach_cala_karoseria.html

"KĄMBI"...

Opublikowano

Audi sa moze i bez awaryjne do 200tys pozniej niestety jednak sypia sie troche. U mnie prawdopodobnie magiel do wymiany, ale pewnie przez to, ze jezdzilem bez wspomagania, takze jedna rzecz ciagnie za soba druga, nie wspomne juz o zawieszeniu ktore caly czas sie sypie :> ah te master sporty, wkurw... sie to zregeneruje 2 stare ori wahacze i wsadze je z powrotem.

Opublikowano

dzień dobry :hi:

Opublikowano

Witam z rana :hi:

Audi sa moze i bez awaryjne do 200tys pozniej niestety jednak sypia sie troche. U mnie prawdopodobnie magiel do wymiany, ale pewnie przez to, ze jezdzilem bez wspomagania, takze jedna rzecz ciagnie za soba druga, nie wspomne juz o zawieszeniu ktore caly czas sie sypie :> ah te master sporty, wkurw... sie to zregeneruje 2 stare ori wahacze i wsadze je z powrotem.

Czester do tych 200tys bez awarii to chyba pisałeś o b5 lub b6 :tongue4:

Moja pierwsza i bardzo droga awaria była przy 160tyś teraz odpukać narazie jest spokój ale....

A co do wahaczy to w moim starym b5 dłużej wytrzymały wahacze zregenerowane w Bytomiu niż te wszystkie w super cenie z allegro... Każdy sie śmiał że regenerowane a one przy kołach 17 i glebie wytrzymały ponad 60tyś gdzie przy tych z allegro pierwsze stuki zaczęły sie juz po 5 tyś...

Opublikowano

Witam z rana :hi:

Czester do tych 200tys bez awarii to chyba pisałeś o b5 lub b6 :tongue4:

Moja pierwsza i bardzo droga awaria była przy 160tyś teraz odpukać narazie jest spokój ale....

A co do wahaczy to w moim starym b5 dłużej wytrzymały wahacze zregenerowane w Bytomiu niż te wszystkie w super cenie z allegro... Każdy sie śmiał że regenerowane a one przy kołach 17 i glebie wytrzymały ponad 60tyś gdzie przy tych z allegro pierwsze stuki zaczęły sie juz po 5 tyś...

Ja mam glebe / sport zawiecha / 17 calowe felgi ( z S6 audi b6 które dużo ważą ) / ori personki założone już 50 tyś temu i jak narazie nic nie puka stuka oczywisice nie zapeszają . jedynie drązki kierownicy od prawej strony mialem 2 razy wymieniane .

Opublikowano

a mi coś z tyłu się sypie... jeszcze nie wiem co ;(, ale przód mam część ori po regeneracji, część nowa jakaś firma na "L" i narazie też spokój (robiłem to styczeń luty)

Opublikowano

a mi coś z tyłu się sypie... jeszcze nie wiem co ;(, ale przód mam część ori po regeneracji, część nowa jakaś firma na "L" i narazie też spokój (robiłem to styczeń luty)

L to pewnie Lemfordera masz

Opublikowano

L to pewnie Lemfordera masz

A to dobrze czy źle ??

Opublikowano

witam :)

królu to Bardzo dobrze...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.