Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak to leje? w Rybniku nic się nie dzieje, w Gliwicach też chyba spoko, ogólnie to ma dziś nie padać :wink4:

poradziłem sobie sam z tym wentylatorem, heh komu naprawić? jestem z siebie zadowolony :polew:

to nic, trzeba powoli odpalać T Q i wio pod Arene :naughty:

ps. nie napalajcie się tak jak Guru... :gwizdanie: dzisiaj i w tym roku jeszcze też będę wyśmiewany - najwyższe auto spotów :decayed:

:buahaha:

A może Pucek pozmieniałbyś w końcu dane w profilu co :wink4:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

a ja już w domciu - to był mój najkrótszy zlocik :decayed:

fajnie że tyle A4 było :good:

Krolu :notworthy: :notworthy: :notworthy: dzięki :good::notworthy:

Opublikowano

ja jak by coś to też dotarłem, nadal się dziwie że te auto tyle potrafi, no i ta jazda, pełna kultura, nic nie trzeszczy i nic nie klekocze...a jedzie tak jak nacisne gazu :rolleyes:

jestem zadowolony z zakupu :>

Opublikowano

no i ja tez juz z parkingu wrocilem no i musze powiedziec ze nawet to puckowi jedzie niezle

ale to wyprzedzanko tego tira to bylo juz przegiecie troche pucek musisz przyznac

Opublikowano

hehehhe jakie wyprzedzonko, ja go ledwo co ujrzałem :naughty: te auto mi tak zapitala że sam jestem zdziwiony, tam było tyle miejsca że myślałem że wyskoczysz zamną :decayed:

heh no dopiero testuje, poznaje co potrafi, narazie mnie zaskakuje, ale już wiesz na co mi Diman program...żeby jeszcze bardziej zapitalać :kox:

a tak to specjalnie dla Pelexa zmieniłem profil, chciałem jeszcze zostać przy adr ale jednak :tongue4:

Opublikowano

ja owszem za toba wyskocze ale to dopiero po programie tera nie mam odwagi jeszcze

Opublikowano

eeee tam, przecież była pusta droga, długo jakoś sie czaiłeś żeby go wyprzedzić :tongue4:

no nic, jak będę miał zrobiony rozrząd to sprawdzimy się na strefie, a jak narazie to muszę jeździć z głową :decayed:

ide spać, a Ty lepiej idz do Kasi bo pewnie czeka na Ciebie w koronce albo i bez, a Ty zaś przy laptopie

Opublikowano

no co zrobisz forum na pierwszym miejscy :tongue4: :>[br]Dopisany: 12 Wrzesień 2009, 01:17_________________________________________________no spadam narazie do jutra

Opublikowano

Ja też dotarłem przed chwilką. Sorki że tak krótko ale wyskoczyła mi nagła sprawa w Mysłowicach i musiałem zaiwaniać. Najlepsze jest to że przed spotem byłem w Katowicach potem do Gliwic i spowrotem na Mysłowice. pucek bryczka super. Gratulacje. Aż się boję co ty tam wyrezasz w przyszłym roku.

Opublikowano

Dzięki Pucek że zmieniłeś profil aż mi ulżyło ;(

brzydzę sie kłamstwem a twoje dane w profilu były okropną nie prawdą :polew:

Spocik jak zawsze udany było troszkę wiejskiego tuningu z jakimis ledami :naughty: + pirackie mapy na 2009 :evil:

Kolego z zielonego Avanta na Zabrzańskich rejestracjach z którym jechałem na przejażdżkę odezwij się tutaj lub na PW potrzebuje namiary na tego taniego pompiarza :wink4:

Majki wszystkiego najlepszego staruszku sto lat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kwiatek::drunk:

Opublikowano

Ten leser z Vatenfala mnie uprzedził

Majki dołączam się do życzeń

STO LAT

Riddick fajnie że wpadłeś

Pelex to kiedy zmieniamy nasze Audiole na "BildyMłodegoWieśniaka" serii 5 :polew: :polew: :polew:

qfa w moim niepsującym się :a4fan: chyba padł czujnik temperatury

qr** co za szmelc :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

ale mam już mój cabelek więc dziś :vaglogi:

Opublikowano

siemka

Majki, no to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

to dlatego nie zostałeś z nami w MC do 24 :decayed:

pogoda jak znalazł żeby grzebać w garażu :naughty: dzisiaj ciągne instalacje pod audio :tongue4:

Opublikowano

Dzieki za życzenia :) Pelex tego staruszka to już nie musiałeś dopisywać :gwizdanie:

No ja też zaraz ide do garażu i auto na podnośnik i bede szukał dziury w dolocie bo jest coraz gorzej, auto przestaje jechać zaczyna dymic, powyzej 2 tys świszcze a komp pokazał że silnik ma włączony tryb awaryjny :( mam nadzieje ze to tylko dziura a nic bardziej powaznego

Opublikowano

Mam do klubowiczów pytanko.

Z uwagi na to, że słabo świecą moje lampy ( soczewki, II lift, Valeo) coś muszę z tym zrobić.

Udało mi się wyczytać, że niektórzy dają do regeneracji odbłyśniki, inni polerują soczewkę itd.

Zna ktoś jakiegoś dobrego szpeca od lamp? Wiem, że reflektorami zajmują się warsztaty w Piekarach Śl ( naprzeciwko szpitala) i gdzieś w Szopienicach. Temat chciałbym w miarę szybko załątwić bo dzień coraz krótszy. Z góry dzięki za pomoc. pzdr

Opublikowano

Witam,

Wszystkiego najlepszego MAJKI ... :kwiatek: :kwiatek:

Opublikowano

Witam w tą cudowną pogodę :hi: - idealna na dzień w pracy :gwizdanie:

Dzięki za spota , nawet sporo wozidełek się pojawiło :good:

Majki - najlepszego :drunk: :oklaski:

Guru , Egon , może byśmy dzisiaj już te ledy zamówili i ostatni weekend września (jeśli wam pasuje , bo ja mam wolne akurat) byśmy coś porezali ?? :gwizdanie:

Opublikowano

Dzieki za życzenia :) Pelex tego staruszka to już nie musiałeś dopisywać :gwizdanie:

No ja też zaraz ide do garażu i auto na podnośnik i bede szukał dziury w dolocie bo jest coraz gorzej, auto przestaje jechać zaczyna dymic, powyzej 2 tys świszcze a komp pokazał że silnik ma włączony tryb awaryjny :( mam nadzieje ze to tylko dziura a nic bardziej powaznego

Prosze bardzo Staruszku :evil:

Jestem w szoku że w tak młodym Aucie jak Twoje już pękają gumy w dolocie ( jezeli to jest dolot ) daje to wiele do myślenia :mysli:

Mam do klubowiczów pytanko.

Z uwagi na to, że słabo świecą moje lampy ( soczewki, II lift, Valeo) coś muszę z tym zrobić.

Udało mi się wyczytać, że niektórzy dają do regeneracji odbłyśniki, inni polerują soczewkę itd.

Zna ktoś jakiegoś dobrego szpeca od lamp? Wiem, że reflektorami zajmują się warsztaty w Piekarach Śl ( naprzeciwko szpitala) i gdzieś w Szopienicach. Temat chciałbym w miarę szybko załątwić bo dzień coraz krótszy. Z góry dzięki za pomoc. pzdr

Kolego takie reflektory idzie samemu wyczyścić wewnątrz jak i zewnątrz ale uprzedzam rozebranie lampy Valeo znaczy wyciągnięcie soczewki jest trudne a jeszcze trudniejsze jest jej wsadzenie jeżeli nie posiadasz odpowiednich narzędzi (szczypczyków) w samym reflektorze ręcznie czyścisz tylko soczewke a całą reszte płuka się wodą z płynem. Zewnętrznie można wypolerować plastik żeby nie było widać tak mocno tego wypiaskowania reflektora które się robi po latach jeżdżenia - ale sie rozpisałem jek chcesz znać szczegółu ty pisz na PW :wink4:

Ten leser z Vatenfala mnie uprzedził

Majki dołączam się do życzeń

STO LAT

Riddick fajnie że wpadłeś

Pelex to kiedy zmieniamy nasze Audiole na "BildyMłodegoWieśniaka" serii 5 :polew: :polew: :polew:

qfa w moim niepsującym się :a4fan: chyba padł czujnik temperatury

q***wa co za szmelc :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

ale mam już mój cabelek więc dziś :vaglogi:

Słuchaj no w tym roku ja już nie dam rade zmienić fure no chyba że trafi mi się jakaś okazja na zamianke :naughty: ale myśle że utwierdze się w przekonaniu do 5-tki jak się przejade od kumpla 530 d wtedy powiem Ci jak było i ewentualnie zrobimy sobie zakup grupowy :polew:

Opublikowano
  • Autor

MAJKI - WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ - mogłeś coś wspomnieć o urodzinkach, dałbym Ci moje ledy w prezencie :decayed:

Opublikowano

MAJKI - WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ - mogłeś coś wspomnieć o urodzinkach, dałbym Ci moje ledy w prezencie :decayed:

Weź Miron taka wieś :polew: :polew: :polew:

A teraz powarznie to może byś usunął z pod zdjęć spotowych tą informacje o grillu z dn. 4.09. no chyba że będzie to aktualne co roku o tej samej porze w co wątpię :wink4:

Opublikowano
  • Autor

dzięki za czujność :wink4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.