Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dokladnie tak :>

ja juz sam nie wiem czy mam wkoncu wymieniac ten termostat u siebie czy nie ;(

bylem dzis podlaczyc VAG to zadnych bledow mi nie pokazalo, wskaznik na blacie pokazuje dokladnie 90 stopni, a na climatroniku na kanale 49 jest 80 stopni :mysli:

Dokładnie tak jak pisał czester : wymieniaj !!

Ja też muszę wiec może zrobimy to grupowo na spocie :kox:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bierz sie bierz, z tego co widze to termostaty cos czesto padaja, ja moj poltorej roku temu zmienialem, na jakis nie ori (wahler chyba cos takiego) i do dzis dziala.

Opublikowano

Bierz sie bierz, z tego co widze to termostaty cos czesto padaja, ja moj poltorej roku temu zmienialem, na jakis nie ori (wahler chyba cos takiego) i do dzis dziala.

Zobaczymy ja chyba włożę ori... na climatronicu mam 84 stopnie [br]Dopisany: 23 Wrzesień 2009, 11:31_________________________________________________Kurcze chciałem się zabrać, za demontaż zderzaka... Ale chyba nie mam takiego imbusa w domu;/

Opublikowano
  • Autor
:hi:
Opublikowano

Czesc Miron :hi:

Opublikowano

:hi: Miron

Opublikowano

Krolu ty sie juz przywitales dzisiaj za caly tydzien, takze masz zakaz witania sie :tongue4:

Opublikowano

Krolu ty sie juz przywitales dzisiaj za caly tydzien, takze masz zakaz witania sie :tongue4:

;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

Opublikowano

No Krolu jeszcze ci mało :wink4:

No panowie widzę że same termostaty padają :kox:

Opublikowano

Nudzi mi się w domu, Chińczycy już poszli spać... brakuje mi imbusa, żeby ściągnąć zderzak... do HDI na razie mnie nie wpuszczają ogólnie lipa... a i uczyć mi się nie chce, wiec nie mam nic do roboty, pospamuje na forum i nabije dziś 50 postów

Opublikowano

Nabij 50 stron na śląskich :naughty::decayed:

Opublikowano

Nudzi mi się w domu, Chińczycy już poszli spać... brakuje mi imbusa, żeby ściągnąć zderzak... do HDI na razie mnie nie wpuszczają ogólnie lipa... a i uczyć mi się nie chce, wiec nie mam nic do roboty, pospamuje na forum i nabije dziś 50 postów

Krolu podjedz to ci pozycze imbusa :>

Guru, a ty co na forum robisz ?

Opublikowano

Siedzę i spamuje :tongue4::decayed:

Opublikowano
  • Autor

cześć

Opublikowano

Czesc Rudi :hi:

Opublikowano

witam wszystkich

Rudi powiedz Januszowi ze juz wiem co to przy 180kmh wyło opona - siatka peknieta w srodku i wybrzuszylo.

Opublikowano

po raz drugi :hi:

500 zł poszło sie rypać, stożek odjechał :polew: ale ubrany na wesele jestem :rolleyes:

jutro rozrządzik, potem dalej :) Arek, to co pokazuje na budziku to się nie liczy, tak jak pokazywalem Ci na klimatroniku, masz za małą temperaturke, wymieniaj na ori bo te podróby lubią nie działać, chociaż nie powiem bo w adr miałem najtańszy, a teraz ori za 140 zł :)

Czester, gdybym chciał klekota to też bym robił tyle kilometrów, ale będzie mocna i szybka benzynka, a jak będzie zbyt drogo to odwiedzę Darka i będzie bardzo tanio i bardzo szybko :naughty:

a tak w ogóle, to jak masz 3 auta, to dlaczego nie orientujesz się gdzie i kiedy robić chip? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

pamiętacie - jakieś 2 miesiace temu szukałem B5 dla kolegi, ostatecznie znalazłem dla niego seata toledo ARL 1.9tdi 150ps ( w Knurowie ) godzinke temu w autku wzrosła moc ( oczywiście w compsport ) i jest to ich najbardziej udany ARL jakiego robili :)

seria 164 kuce po programie 197kucy i 395Nm :) ( jutro z rana nim sobie pośmigam ) :wink4:

Opublikowano

Krolu podjedz to ci pozycze imbusa :>

Guru, a ty co na forum robisz ?

Hehe o toj porze to do Gliwic bym jechał 107 minut chyba, zwężenie na rudzie + zwężenie na węźle Sośnica więc odpada ale dzięki! :wink4:

@ Miron : na co komuś 197 koni..... :decayed: szaleniec :gwizdanie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.