Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czesc krolu :hi:

Opublikowano

Siemka ,

Byłem dzisiaj w 2 sklepach z częściami sytuacja wygląda następująco :

Bosch : przód 210 tył 90-110

Textara: przód 193 tył 130-140

TRW : przód 198 tył 98

ATE : przód 250 tył 130-150

Valeo : przód 150 tył 120

myślałem szczerze , że wyjdzie to troche taniej , no ale coż. Teraz pytanie do was , które polecacie najbardziej , jakie na przód jakie na tył (bo chyba nie muszą być te same na obu osiach , czy jednak jest to zalecane ?? ) no i czy macie może dojście gdzieś taniej ?? ja jutro będe rozmawiał jeszcze z moim mechanikiem - on ma dojście do hurtowni , zobaczymy co on mi zaproponuje...

Pytałem też o świece NGK - BKUR6ET-10 V-Line 24 - w sklepie mam 6 świec za 120pln , na allegro z przesyłką 118pln , więc wole sklep w sumie.

Kupiłem też spray do zacisków - czerwony , ale zastanawiam się czy nie wymienić na żółty czasem , co wy na to ? :)

Z góry dzięki za opinie :notworthy::wink4:

Opublikowano
  • Autor

ATE zakładałem u siebie i są OK

Opublikowano

Czesc krolu :hi:

Cześć wpadasz dziś do Katowic? jak będzie deszcz będziemy na podziemnym parkingu strefa zielona :)

ATE zakładałem u siebie i są OK

Również są najdroższe... też mnie to czeka ... 400 zł + robocizna powiem szczerze nie ma drogo... myślałem, że więcej to wyjdzie

Opublikowano
  • Autor

tańsze może też są równie dobre - ale nie wiem - nie miałem możliwości porównać

Rozumiem, że jutrona zlot BB jadę sam ? nie ma chętnych ?

Opublikowano

pochwalę się zdalem to prawko :dance:, mialem ladna suczke egzaminatorkę i ciężko bylo się skupić, cały czas miałem przed oczami :sex: i to :sexinbed: i to :boobs: i wiele wiele innych, ale poszło dobrze

kris_kilt ja mam na przedzie kumplet ATE, a w zad wsadzilem jakies inne(chyba Hart)ale nie pamiętam, w koncu to nie ATE co by się chwalić, ale są dobre, wymieniajac z tyłu to dobrze zapodać zestaw naprawczy do tłoczków no i łożyska bo wybijać te stare to bez sensu, a z tymi zaciskami to o ile dobrze kojarze to Twoja furka jest czarna ? jesli tak to żółty bedzie GTI tzn GIT :good:

[br]Dopisany: 06 Październik 2009, 14:00_________________________________________________

Ja tego nie powiedzialem :gwizdanie:

ja tego nie widziałem :gwizdanie:

ja tego nie napisalem :gwizdanie:

Opublikowano

Kriss z mojego doswiadczenia, to mialem klocki Delphi - do d*py, mialem klocki ferrodo - do d*py, mam klocki textar - jestem zadowolony, hamuja bardzo dobrze i nie piszcza, tylko troche smierdza po wyjeciu z pudelka :>

Krolu zobacze czy dam rade wpasc, a wiela was tam bedzie ?

Miszka gratulacje :notworthy: nie kazdy robi 2x w zyciu prawko :decayed:

Opublikowano

Kriss z mojego doswiadczenia, to mialem klocki Delphi - do d*py, mialem klocki ferrodo - do d*py, mam klocki textar - jestem zadowolony, hamuja bardzo dobrze i nie piszcza, tylko troche smierdza po wyjeciu z pudelka :>

Krolu zobacze czy dam rade wpasc, a wiela was tam bedzie ?

Miszka gratulacje :notworthy: nie kazdy robi 2x w zyciu prawko :decayed:

Kilka osób się deklarowało ale szczerze to ciężko powiedzieć może około 10 :gwizdanie:

Opublikowano

Z tego co piszecie , to chyba wezmę poprostu na przód i tył ATE , coż , troche zainwestuje , ale mam nadzieje że nie będę żałował.

Dzięki za zainteresowanie tematem i porady :notworthy:

Miszka , gratki ze zdania prawka , teraz możesz już brać samochód od rodziców :polew: :polew: dżołk oczywiście :wink4:

Auto - granatowe , w sumie takie jak ma Krolu , kupiłem czerwony spray , ale chyba wymienie na żółty :gwizdanie:_________________________________________________

[br]Dopisany: 06 Październik 2009, 14:00_________________________________________________

ja tego nie słyszałem :gwizdanie:

Opublikowano

Z tego co piszecie , to chyba wezmę poprostu na przód i tył ATE , coż , troche zainwestuje , ale mam nadzieje że nie będę żałował.

Miszka , gratki ze zdania prawka , teraz możesz już brać samochód od rodziców :polew: :polew: dżołk oczywiście :wink4:

Auto - granatowe , w sumie takie jak ma Krolu , kupiłem czerwony spray , ale chyba wymienie na żółty :gwizdanie:_________________________________________________

ja tego nie potwierdzam :gwizdanie:

Opublikowano

ja tego nie czytam :gwizdanie:

Opublikowano

Kriss wg mnie jak malowac zaciski to na czerwono, albo czarno, ewentualnie jak majki na niebiesko pod kolor auta, ale zolty w twoim wypadku to wg mnie wiocha troche.

Opublikowano
  • Autor

ja tego nie czytałem :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Październik 2009, 17:35_________________________________________________o kurcze - widze Krolu już mnie uprzedził :decayed:

Opublikowano

Kriss wg mnie jak malowac zaciski to na czerwono, albo czarno, ewentualnie jak majki na niebiesko pod kolor auta, ale zolty w twoim wypadku to wg mnie wiocha troche.

no właśnie siedzę i myślę , czerwony kupiłem i mam , więc chyba taki też zostanie :cool1::good:

Opublikowano

Ehh moje dobre czasy narazie przemineły, tak zasiadłem na chwile i czytam sobie jakie macie dylematy jaki kolor zacisków itp a ja sie pytam kiedy sie w końcu kur... wyspie, narazie mam zarwane noce a w dzien znowu mała jest jak aniołek...

Opublikowano

Ehh moje dobre czasy narazie przemineły, tak zasiadłem na chwile i czytam sobie jakie macie dylematy jaki kolor zacisków itp a ja sie pytam kiedy sie w końcu kur... wyspie, narazie mam zarwane noce a w dzien znowu mała jest jak aniołek...

następnym razem przy :sexinbed: polecam Durex'y :> wtedy też będziesz myślał o kolorze zacisków a nie o pieluchach

Opublikowano

ja tego nie czytam :gwizdanie:

A ja qr** wszystko widziałem, zanotowałem i macie prze****ne! :decayed::polew:

Kris ja ci mogę polecić klocki ATE i Ferodo, i te i te są ok. A Valeo to robi dobre lampy. O textar-ach też słyszałem, że u niektórych dają radę.

Opublikowano
:hi: witka z wieczorka to sie rozpisaliscie wczoraj jeszcze
Opublikowano

No witka :hi:

Ja polecam ATE mam z przodu i z tyłu są :good: zresztą widać czasami na spocie :wink4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.