Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diman tu masz namiar gdzie robią te wyceny na normalnych stawkach nie ASO ale też nie na takich co PZU i mi to przeszło

Grol Franciszek. Zakład blacharsko - lakierniczy. 44-100 Gliwice, Witkiewicza 9.

Tel.: 0 32 279 15 41.

Diman jak by co to daj mi dzwona jak będziesz do niego jechał i powiesz że jesteś ode mnie bo to jest lakiernik płot obok naszej hurtowni i sklepu i to on mi robił zderzak i coś tam jeszcze :mysli: także jak co to może coś taniej się będzie dało :good:

Ps. Witam :hi:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam z rana :hi:

Byłem u mechanika dzisiaj pogadać i zaporoponował mi coś takiego : klocki Delphi (czy jakos tak się to pisze) , uzasadnienie : jak nie zmieniam tarcz a są one już przetarte, tylko same klocki , to to jest dobry zamiennik , mówił że jeszcze mu nikt nie narzekał - hamują dobrze i nie piszczą i że to mi poleca , a zawsze taniej zdecydowanie.

Czekam na waszą opinie :mysli:

Diman - niedaj się tym cwaniakom i walcz o swoje !!

Opublikowano

kris_kilt ja bym ci polecil klocki Jurid, tanie i dobre

Diman jak bedziesz szukal zderzaka z S4 to daj znac :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

ale cena :shocked: ja dałem 850 zł

http://moto.allegro.pl/item752159196_audi_a6_s_line_s6_tylne_lampy_tyl_diody_led_avant.html

kris_kilt ja bym ci polecil klocki Jurid, tanie i dobre

Diman jak bedziesz szukal zderzaka z S4 to daj znac :gwizdanie:

a masz ? cały kpl. ? jaka cena ? ( S4 i S-line to ten sam zderzak ) :wink4:[br]Dopisany: 07 Październik 2009, 10:08_________________________________________________grill jest tylko inny[br]Dopisany: 07 Październik 2009, 10:09_________________________________________________ktoś chętny na ledy z Q7 :naughty:

http://moto.allegro.pl/item760364278_q7_v12_led_diody_audi_q7_s_line_org_rarytas.html[br]Dopisany: 07 Październik 2009, 10:11_________________________________________________audi RS6 Black Edition na moich kołach w kolorze na jaki chce malować ( już wiem, że będzie problem czy takie czy takie jakie są teraz :( )

Opublikowano

:hi:

Majki - zarwane noce powiadasz - a co jest powodem :decayed::wink4:

Ciekawe co "Tata" Majki robi po nocach że taki nie wyspany :mysli: :mysli: :decayed: :decayed: :naughty: :naughty:

na forum siedzi :mysli:

pewnie łazi po chałupie i tupie to budzi małe dziecko

a potem próbuje wszystkim wmówić że dziecko nie daje mu spać

a to On nie daje spać dziecku :naughty:

Mirek a jak myslisz co jest powodem hehe ale od jutra ide do roboty i juz zapowiedziałem że przeprowadzam sie znowu na góre :gwizdanie:

No tupie w nocy po domu z małą żeby szybciej zasnęła a jak jest tylko chwilka to włączam kompa :decayed: bo chce być na bieżąco :polew:

Opublikowano
  • Autor

Majki tylko jej nie noś dla uspania bo sobie narobisz nie małych problemów - potem czy chcesz czy nie to będziecie musieli ją nosić - uwierz mi

Opublikowano
a masz ? cały kpl. ? jaka cena ? ( S4 i S-line to ten sam zderzak )

wiem gdzie mozna wyrwac kompletny ale ceny jeszcze nie znam

Opublikowano

Majki tylko jej nie noś dla uspania bo sobie narobisz nie małych problemów - potem czy chcesz czy nie to będziecie musieli ją nosić - uwierz mi

fajne to forum, nie tylko o Audi można się tutaj czegoś dowiedzieć :naughty:

Opublikowano
  • Autor

fajne to forum, nie tylko o Audi można się tutaj czegoś dowiedzieć :naughty:

:>

Opublikowano
  • Autor

Rudi

Opublikowano

ups...

Opublikowano

już nic próbowałem wstawia logi w formie php na forum do działa diagnostyka VAG ale tu robiłem próbę jak to wyglądało ... i zamiast podgląd nacisnąłem wysil i się wkleiło duuuuuuuuuuuużo cyferek :decayed:

Opublikowano

Rudi po co ci ledy, a raczej gdzie je sobie wsadzisz ? :decayed:

Opublikowano

Myslalem, ze o tyle myslisz :tongue4: no troche drogie jak za pare diodek.

Opublikowano

te z Q7 przekroczyły by wartość auta :polew:[br]Dopisany: 07 Październik 2009, 13:33_________________________________________________i wystawały by na boki bo zderzaka by brakło

Opublikowano

Myslalem, ze o tyle myslisz :tongue4: no troche drogie jak za pare diodek.

nie właśnie chodzi mi o przód jak światła dzienne ak mniejwiecej jk Keżor ma [br]Dopisany: 07 Październik 2009, 13:35_________________________________________________

te z Q7 przekroczyły by wartość auta :polew:[br]Dopisany: 07 Październik 2009, 13:33_________________________________________________i wystawały by na boki bo zderzaka by brakło

no przekroczyłyby wartość ale chyba twojego auta :polew: :polew: :polew:

a chodzi mi mniejwięcej o takie coś a nie dokładnie o te :evil:

tak ale tylko wtedy gdyby te ledy pokryły całe moje auto :polew:

Opublikowano

przecież ja piszę całkiem serio :naughty:

Opublikowano

Rudi, najpierw mega felgi i zawias, a potem takie ledy :decayed:

szczerze, to ja bym takich ledów nie założył, nie dość że drogie, to na dodatek tylko dla lansu :rolleyes:

Miron, a o której tam jedziesz???

Opublikowano
  • Autor

Rudi, najpierw mega felgi i zawias, a potem takie ledy :decayed:

szczerze, to ja bym takich ledów nie założył, nie dość że drogie, to na dodatek tylko dla lansu :rolleyes:

Miron, a o której tam jedziesz???

po pracy - o 17.00 najpóźniej - a co lecisz ? możemy się spotkać w Żorach :wink4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.