Pucek Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 a no ludzie mają fantazję... Miro...a czego używasz do pielęgnacji autka??? megauris? dokładnie proszę, no i nazwy i przybliżone ceny, i na ile starcza, heh i jaki efekt tak wiem że dużo wymagam ale cóż...
Guregoru Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 Miron używa tego co obiecał że mi ściągnie i zastanawiam się na jakim to jest etapie
Pucek Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 Gureguru na twoje auto to szkoda takich specyfików, i tak z każdej strony go już ludzie dopieścili... maluj całe na czarną perłe :> bez obrazy a Ty Prezes tak co się pochwalisz co to za specyfiki
Guregoru Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 No prawie się obraziłem a ty widziałeś kiedyś moje autko zarysowane :?: :polew:
maxxxx263 Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 Witka chłopaki byłem w zeszły piątek pierwszy raz i ciesze że ekipa jest taka spoko dałem też linka kumplowi któłry też ma A4 I BĘDZIE NAS WIĘCEJ POZDRO
Guregoru Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 a no już dawno nie widziałem... No widzisz że sam mówisz że nie widziałeś Witka chłopaki byłem w zeszły piątek pierwszy raz i ciesze że ekipa jest taka spoko dałem też linka kumplowi któłry też ma A4 I BĘDZIE NAS WIĘCEJ POZDRO No a nie tam na innych pisać
maxxxx263 Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1029093dbff63f84.html[br]Dopisany: 30 Marzec 2009, 19:49_________________________________________________wysyłam linka bo nie zabardzo wiem jak wstawić miniaturke[br]Dopisany: 30 Marzec 2009, 20:00_________________________________________________kurde boli mnie to że te spotkania są w piątek bo chętnie bym przyjeżdżał co tydzień tylko że w piątek mam najwięcej roboty i póżno zjeżdżam na baze niemożna by było tego przełożyć na sobote
Pucek Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 nie bo w soboty mają beee emmm wuuu a tak poważnie to na początku była ankieta, kiedy mają odbywać się spociki, no i wyszło że piątek... wal do Prezesa i zobaczymy co on na to...
sparki Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 Kurcze a ja nawet nie spróbowałem tego browarka ciekawe czemu a rozumie pewnie dlatego że byłem pierwszy raz na spocie A tak przy okazji jakbyś sie pytał GURUGURU kto będzie na spocie to ja Ci odpowiadam ze będę ale spóźniony i to sporo 19 z groszem :gwizdanie: Widzisz nie wziąłeś sobie browarka przynależnego do Ciebie, wiec zabrałem go spowrotem tyle tylko że on postanowił się rozszczelnić na jednym z dynamiczniejszych zakrętów :gwizdanie: i w ten oto sposób 3 dni walcze z zapachem browara w pazdziochu
maxxxx263 Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 e no jak już macie ustalone to z powodu jednej osoby niebędzie tego nikt przekładał spoko jakoś to zgram [br]Dopisany: 30 Marzec 2009, 21:56_________________________________________________ a może kiedyś byście dali się namówić na taki przejazd kolumna przez zabrze oczywiście z Gliwic co wy na to?[br]Dopisany: 30 Marzec 2009, 21:58_________________________________________________ :hi: :hi:
Pucek Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 obstawiam że w połowie kwietnia, jak już będzie cieplutko (miejmy nadzieję) wyjedziemy z podziemi i tym sposobem przejedziemy przez Gliwice, prosto na nową/starą miejscówkę czyli pod ARENE więc wpadaj na spociki...a pojedziesz z nami takiego zaproszenia się nie odmawia ps. chodzą mi pewne plany po głowie, żeby zrobić sobie w przyszłości gdzieś grilla, tylko trzeba znaleźć spokojną i fajną miejscówkę...tak jakby ogólnopolski :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Opublikowano 31 Marca 2009 Co do Grilla to najlepiej go połączyć z reprezentacyjnym przejazdem i walnąć całodniową imprezke w Rybniku nad zalewem rybnickim - znam za***isty ośrodek, oczywiście inne propozycje też można rozpatrzyć. Co do specjału jaki używam do furki, to nazwy w tej chwili nie podam ale jest to środek niestety niedpstępny w sklepach ani na allegro.Używa się go w salonach samochodowych ( pewnych marek ) do woskowania autka przed ostatecznym wydaniem klientowi.Środek jest rewelacyjny, jest bezbarwny i jest tylko woskiem ( nie likwiduje rys, nie jest ścieralny ) tak więc jest za***isty ale sprawdza się tylko na niezniszczonych lakierach.Osobiście nakładam go na autko 2 razy w roku ( przed zimą i na wiosnę ), wystarcza na 4 razy czyli 2 lata. Przywozi mi to taki koleś z Warszawki i niemało się na to czeka.Zabiorę to na zlocik - oblukacie na żywo- sprawdzimy na jakimś Waszym autku- może moje będzie całe zrobione to zobaczycie na świerzo - gdyby ktoś był chętny to mogę zamówić ale prawdopodobnie kasa z góry ( bo zawsze daję wcześniej temu kolesiowi ) koszt jeżeli się nic nie zmieniło 55 zł
Guregoru Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Co do specjału jaki używam do furki, to nazwy w tej chwili nie podam ale jest to środek niestety niedpstępny w sklepach ani na allegro.Używa się go w salonach samochodowych ( pewnych marek ) do woskowania autka przed ostatecznym wydaniem klientowi.Środek jest rewelacyjny, jest bezbarwny i jest tylko woskiem ( nie likwiduje rys, nie jest ścieralny ) tak więc jest za***isty ale sprawdza się tylko na niezniszczonych lakierach.Osobiście nakładam go na autko 2 razy w roku ( przed zimą i na wiosnę ), wystarcza na 4 razy czyli 2 lata. Przywozi mi to taki koleś z Warszawki i niemało się na to czeka.Zabiorę to na zlocik - oblukacie na żywo- sprawdzimy na jakimś Waszym autku- może moje będzie całe zrobione to zobaczycie na świerzo - gdyby ktoś był chętny to mogę zamówić ale prawdopodobnie kasa z góry ( bo zawsze daję wcześniej temu kolesiowi ) koszt jeżeli się nic nie zmieniło 55 zł Dobra dobra trzeba było krótko napisać że nie nadaje się do B5
miron78 Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Opublikowano 31 Marca 2009 Dobra dobra trzeba było krótko napisać że nie nadaje się do B5 hehe nie oto chodzi - poprostu na starszych lakierach ( nie chodzi o rysy tylko o zniszczenia związane z naszym klimatem - kwaśne deszcze, słońce, sól i.t.d. ) ten preparat w żaden sposób tego lakieru nie odnowi.Są inne preparaty ( koloryzujące i inne ) które w przpadku starszych lakierów przyniosą większy efekt - piszę to żeby się nie okazało że ktoś zamówi i będzie rozczarowany, dlatego pisze do czego on konkretnie jest. Jest boski i za***isty ale nie odnawia lakieru tylko zabezpiecza właśnie przed zniszczeniem - można mieć roczną pande i środek zda egzamin a można mieć 6 letnie porsche i środek w niczym nie pomoże. Ten środek nadaje autku cieniutką warstwę silikonu dzięki czemu właśnie nasze deszcze, słońce, sól nic złego lakierowi nie zrobią, łątwiej spływa woda, brud łatwiej schodzi przy myciu ( letnie komary i muchy ) i.t.d. Umyjcie furki na piatek - i na jednej z umytych ( np na Twojej ) zrobimy jakiś element a różnice sami ocenicie - co będziemy się tu rozpisywać
Guregoru Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 I musiałbym umyć autko :polew: zastanowię się [br]Dopisany: 31 Marzec 2009, 09:39_________________________________________________Wiem umyję jeden element i na tym spróbujemy :polew: :polew:
sparki Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 I musiałbym umyć autko :polew: zastanowię się [br]Dopisany: 31 Marzec 2009, 09:39_________________________________________________Wiem umyję jeden element i na tym spróbujemy :polew: :polew: lusterko
miron78 Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Opublikowano 31 Marca 2009 [br]Dopisany: 31 Marzec 2009, 10:03_________________________________________________patrzcie na ten chrom pakiet http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8046837
Rekomendowane odpowiedzi