miron78 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Witam spame...... a nie bo wam coś to kiepsko idzie przez ten weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skydiver Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Witam spame...... a nie bo wam coś to kiepsko idzie przez ten weekend Sam widzisz że bez głównego spamera i sprawcy zamieszania Guruguru spamu brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 to ja już wiem Patrikos dlaczego w piątek się nie ślizgałeś...patrzyłeś jak to się robi żeby dzisiaj troche pojeździć sam, żeby nikt nie widział Guru, nie ma spamu bo nie ma z kim pisać, każdy chyba driftuje albo wali w dekiel %%% :> odnośnie CB, ja mam zwykłego alana 101, więc nie ma szału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 I dobrze żę nie spamujecie do pracy byście się wzięli a nie na forum siedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 I dobrze żę nie spamujecie do pracy byście się wzięli a nie na forum siedzieć ja wstałem niedawno i trzeba chatę jeszcze trochę ogarnąć bo zaczynam nie wiedzieć o co tu chodzi :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 :hi: a ja wlasnie wrocilem do domu bo bylem z zonka i z cora na zakupach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zobacz na to podobne do Bungy ale za to jaka jaaaaaazda :gwizdanie: Mnie się podobał ten skok w New York z hotelu, niezła jazda Ale to wysoka szkoła jazdy bo przypuszczam, że można się szybko o budynek roztrzaskać, kierowanie chyba podstawa. Ale dla kogoś szukającego takich wrażeń pomysł skoczenia z hotelu świetny, nic nie trza płacić i takie dzikie to jest Pucek nie piernicz, że słabe wrażenia bo przypuszczam, że ty nawet nigdy na wysokości 50m nie byłeś, a co dopiero mówić o skakaniu. 50m już robi wrażenie Dla mnie laika to skakanie ze spadochronem ma większą duszę, bo wysoko w powietrzu ma się dużą swobodę, a skakanie na gumie to jakieś takie jałowe. Przynajmniej dla kogoś kto poszukuje takich wrażeń, myślę że szybko mu się to znudzi ta guma i tak jak pisze skydiver bez gumy czuje się wolny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Mnie się podobał ten skok w New York z hotelu, niezła jazda Ale to wysoka szkoła jazdy bo przypuszczam, że można się szybko o budynek roztrzaskać, kierowanie chyba podstawa. Ale dla kogoś szukającego takich wrażeń pomysł skoczenia z hotelu świetny, nic nie trza płacić i takie dzikie to jest Pucek nie piernicz, że słabe wrażenia bo przypuszczam, że ty nawet nigdy na wysokości 50m nie byłeś, a co dopiero mówić o skakaniu. 50m już robi wrażenie Dla mnie laika to skakanie ze spadochronem ma większą duszę, bo wysoko w powietrzu ma się dużą swobodę, a skakanie na gumie to jakieś takie jałowe. Przynajmniej dla kogoś kto poszukuje takich wrażeń, myślę że szybko mu się to znudzi ta guma i tak jak pisze skydiver bez gumy czuje się wolny fajnie że jest tu ktoś kto to rozumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 ale bez jakiej gumy :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 ale bez jakiej gumy :polew: a ten znowu swoje Boniu jak airride? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Somes wystarczy użyć kilku zmysłów oglądając filmik, aby się wczuć w to co może przeżywać skakający. I masz jakieś przybliżenie co się tam w górze może dziać i jakich wrażeń to może dostarczyć [br]Dopisany: 20 Grudzień 2009, 14:23_________________________________________________ ale bez jakiej gumy :polew: Do żucia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 somes wczoraj sie za to zabralem zaczolem przod zakladac,ale okazalo sie ze ktos jak skracal nozki to zabardzo skrocil ;/ o 1 cm za ktorkie i nie da rady zalozyc ;/ ale bede to przerabial narazie mam weiteca wrzuconego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skydiver Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 ale bez jakiej gumy :polew: He he he no i się znowu zaczęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 najlepiej to wyrwal bym nawet wylany amor z audi bo potrzebuje ta nozke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skydiver Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 A wracając do skoków BASE to już chłopaki w Polsce zaliczyli pałac kultury , jakiś szczyt w pieninach i antene pod warszafką i jakiś "wysoki" komin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 najlepiej to wyrwal bym nawet wylany amor z audi bo potrzebuje ta nozke zetnij z tych moich :gwizdanie: spadam Panowie na jakieś szaleństwo zakupowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 ale dobry amor zawsze sie przyda ... zadzwonie do kumpla mechanika moze bedzie mial jakies amory z Audi,vw,skoda Gdyby wszystko pasilo to wczoraj przod by byl juz wrzucony a tak to lipa...amor sie klinowal ze stabilizatorem ;/...ale wezme odetne nozke i przedloze ja o 1 cm. zobaczymy wogole jak nisko i jak wysoko sie bedzie dzwigal ... jak nie odpowiednio to dalej bede przerabial...tylko najgorsze jest to sciaganie i zakladanie bo wahacze musze odkrecac ;/ bo mcperson w allroadzie jest na 8 srub a nie tak jak u nas na 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 może zorganizujemy jakieś grupowe skoki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi