Pucek Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 no to spadać, będę trzymał to forum, żeby nie włamały się tutaj jakieś asfalty z eu dobrej nocy :>
SoMeS Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Grudzień 2009, 09:39_________________________________________________lecę do babci w Łódzkie...
diman Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 siemano z rana widze ze sie nocne klimaty wlaczyly ale jak bedziecie jechac na te imprezy to ja tez sie pisze
MAJKI Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Ja juz nie spie ale ciężkie te świeta i obfite w % A zaraz pomykam na wesele do szwagierki i znowu beton bedzie jak tu sie od tego picia uwolnic jak codzien jakas okazja
Guregoru Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 spamerzy Co to Mikołaj wam nowe klawiatury poprzynosił czy jak Miron a ty miałeś zamykać wątek na noc jak mnie nie ma i co za co ja ci te przelewy robię
Patrikos28 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Witam Można się było tego spodziewać .... jeden dzień nieobecności i tyle spamu Widzę że prezenty słabiutkie , albo wszyscy nowe klawiatury samopiszące dostali
keżor Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Witam Można się było tego spodziewać .... jeden dzień nieobecności i tyle spamu Widzę że prezenty słabiutkie , albo wszyscy nowe klawiatury samopiszące dostali każdy dostał program do zmiany mowy na pismo i już nie musimy klepać , że tak powiem :polew:
bakuś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Takie na komendy głosowe... Dobre by to było, z rozpoznawaniem głosu.
krolu Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Takie na komendy głosowe... Dobre by to było, z rozpoznawaniem głosu. dla forum to by nie było dobre :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
keżor Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Takie na komendy głosowe... Dobre by to było, z rozpoznawaniem głosu. dla forum to by nie było dobre :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: powiedziano 100postów , chcesz przesłuchać swoją wypowiedź
krolu Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Takie na komendy głosowe... Dobre by to było, z rozpoznawaniem głosu. dla forum to by nie było dobre :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: powiedziano 100postów , chcesz przesłuchać swoją wypowiedź :polew: :polew:
Patrikos28 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Już jest takie "coś" dla osób niepełnosprawnych co rozpoznaje mowę i uruchamia programy i różne funkcje oraz pisze tekst
krolu Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Już jest takie "coś" dla osób niepełnosprawnych co rozpoznaje mowę i uruchamia programy i różne funkcje oraz pisze tekst Guru tego używa
Rekomendowane odpowiedzi