SoMeS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Masz rację, dla Ciebie PAN. A sapać to może mogą Twoi koledzy, a ja sobie nie przypominam żebym mylił sapanie z pisaniem więc daruj sobie takie uwagi. słusznie - trzeba ukrócić tego Pucka
SoMeS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 SoMeS :sick3: lecz sie tym czym sie strułeś nie dzisiaj
Pucek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 ufff sie dzieje, dobrze że napisałem przez Pan, bo bym miał kropka :gwizdanie: uważam, że Troche Przesadzacie a najlepsze jest to, że mam wszystko zgodne z regulaminem a dostało się mi
gregory Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Masz rację, dla Ciebie PAN. A sapać to może mogą Twoi koledzy, a ja sobie nie przypominam żebym mylił sapanie z pisaniem więc daruj sobie takie uwagi. słusznie - trzeba ukrócić tego Pucka Pucek przeca jest potulny jak piesek,..................piesek leszek
SoMeS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Pucek a ten avatar gdzie nieletni alkohol piją? to jest propagowanie i rozpowszechnianie
Bulik Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 uważam, że Troche Przesadzacie :tongue4: :tongue4: kulturka mosi byc
Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Masz rację, dla Ciebie PAN. A sapać to może mogą Twoi koledzy, a ja sobie nie przypominam żebym mylił sapanie z pisaniem więc daruj sobie takie uwagi. słusznie - trzeba ukrócić tego Pucka Pucek przeca jest potulny,........ jak piesek leszek Ja nie powiem kto tu był potulny zawsze na forum aż do pewnego wypadu :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 SoMeS, dobrze że nie jestem na Warszawskich, bo za wklejanie dupek bym pewnie dawno miała bana na forum a tak? śmiać mi się z tego chce, ale tak łatwo się nie dam
Bulik Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Ja nie powiem kto tu był potulny zawsze na forum aż do pewnego wypadu .... Guregoru POWIEDZ POWIEDZ :gwizdanie:
gregory Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 uważam, że Troche Przesadzacie :tongue4: :tongue4: kulturka mosi byc No właśnie kiedy nam zamkną te Śląskie i będzie płacz i zgrzytanie zębów
lukaszr Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 uważam, że Troche Przesadzacie a najlepsze jest to, że mam wszystko zgodne z regulaminem a dostało się mi Czy ja napisałem, że masz coś niezgodne z regulaminem ? Zwróciłem tylko uwagę, że to, co piszesz wcale nie jest zabawne, bo my chcemy jakoś to forum trzymać w normalności, a takie teksty nam nie pomagają. Czy to tak ciężko zrozumieć ? SoMeS, dobrze że nie jestem na Warszawskich, bo za wklejanie dupek bym pewnie dawno miała bana na forum Jakoś na warszawskich to wklejają i nikt bana nie dostał więc nie pisz bzdur.
Bulik Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 uważam, że Troche Przesadzacie :tongue4: :tongue4: kulturka mosi byc No właśnie kiedy nam zamkną te Śląskie i będzie płacz i zgrzytanie zębów nie zamkną
Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Ja nie powiem kto tu był potulny zawsze na forum aż do pewnego wypadu .... Guregoru POWIEDZ POWIEDZ :gwizdanie: Nie wiem czy "Potulny" mi pozwoli
miron78 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2009 Somes, Diman - mi też kiedyś podpis usunięto ale że rozmiarowo był niezgodny z regulaminem - prędzej czy później spodziewałem sie jego wywalenia - jak widać do dziś nie mam
diman Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 a ja nie chce miec jakiegos durnego podpisu ;(
gregory Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 uważam, że Troche Przesadzacie a najlepsze jest to, że mam wszystko zgodne z regulaminem a dostało się mi Czy ja napisałem, że masz coś niezgodne z regulaminem ? Zwróciłem tylko uwagę, że to, co piszesz wcale nie jest zabawne, bo my chcemy jakoś to forum trzymać w normalności, a takie teksty nam nie pomagają. Czy to tak ciężko zrozumieć ? Łukaszu tutaj przeważnie panuje taki lanserski i ironiczny nastrój Trzeba to wybaczyć chyba :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 teksty, Panie Adminie, przecież wszystko co Tu się pisze jest dla jaj, dla żartu więc spokojnie, bez nerwów, no i Zapraszamy w Piątek na Spota
Rekomendowane odpowiedzi