Madas Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 fajnie znowu tam gdzie wejdę jakiś dym się robi i to nie Ty dymisz co to się porobiło ... starzejesz się
SoMeS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 To ładnie tam macie, że trzeba jechać do niemcowni po nutellę... :polew:
keżor Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 ale tu sie dzieje Somes, a mówiłem Ci żebyś troche poważniej podchodził do ostrzeżeń ja popieram lukasr'a bo naprawde ostrzeżenie powinno być dla ludzi którzy nie nadają sie na forum , a niektórzy to nadużywają jako świetną zabawe ch*j ide rezać , niedziela sie powoli kończy :>
lukaszr Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Wiesz ile to ma kalorii Chcesz być grubasem? Jeden grubas tu się dzisiaj wypowiadał
Madas Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 To ładnie tam macie, że trzeba jechać do niemcowni po nutellę... :polew: nie ma co się śmiać ... wiecie co te c**jje dają do nutelli na polskę :shocked: :polew: smacznego :polew:
gregory Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 fajnie znowu tam gdzie wejdę jakiś dym się robi musimy o tym pogadać :> Chcecie zostać sam na sam?
SoMeS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Keżor nie przesadzaj miałem za duży podpis zniknął i pasi a co Ty rezasz? masz ten silnik już?
Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 To ładnie tam macie, że trzeba jechać do niemcowni po nutellę... :polew: nie ma co się śmiać ... wiecie co te c**jje dają do nutelli na polskę :shocked: :polew: smacznego :polew: fajnie znowu tam gdzie wejdę jakiś dym się robi To akurat nic nowego
poziek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 fajnie znowu tam gdzie wejdę jakiś dym się robi i to nie Ty dymisz co to się porobiło ... starzejesz się ja się na Lożę przerzuciłem
bakuś Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 To ładnie tam macie, że trzeba jechać do niemcowni po nutellę... :polew: nie ma co się śmiać ... wiecie co te c**jje dają do nutelli na polskę :shocked: :polew: smacznego :polew: Zamiast orzeszków mielą łupki... :polew:
lukaszr Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 nie ma co się śmiać ... wiecie co te c**jje dają do nutelli na polskę :shocked: :polew: smacznego :polew: A co walą gruchę do głównego zbiornika ?
miron78 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2009 Wiesz ile to ma kalorii Chcesz być grubasem? Jeden grubas tu się dzisiaj wypowiadał a ten znowu o Poźku
SoMeS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 ja się na Lożę przerzuciłem chyba na Scarlett :polew:
poziek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 fajnie znowu tam gdzie wejdę jakiś dym się robi musimy o tym pogadać :> Chcecie zostać sam na sam? czuję, że zbliża się męska rozmowa z Mirką na Zlocie
Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 nie ma co się śmiać ... wiecie co te c**jje dają do nutelli na polskę :shocked: :polew: smacznego :polew: A co walą gruchę do głównego zbiornika ? Ale spoko jego wydaje się być dobra ja się na Lożę przerzuciłem chyba na Scarlett :polew:
Madas Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 To ładnie tam macie, że trzeba jechać do niemcowni po nutellę... :polew: nie ma co się śmiać ... wiecie co te c**jje dają do nutelli na polskę :shocked: :polew: smacznego :polew: Zamiast orzeszków mielą łupki... :polew: nie ma co się śmiać ... wiecie co te c**jje dają do nutelli na polskę :shocked: :polew: smacznego :polew: A co walą gruchę do głównego zbiornika ? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
lukaszr Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 chyba na Scarlett :polew: Scarlett to Ty zostaw w spokoju
SoMeS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 chyba na Scarlett :polew: Scarlett to Ty zostaw w spokoju
Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 chyba na Scarlett :polew: Scarlett to Ty zostaw w spokoju Poziu konkurencję masz
miron78 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2009 fajnie znowu tam gdzie wejdę jakiś dym się robi musimy o tym pogadać :> Chcecie zostać sam na sam? czuję, że zbliża się męska rozmowa z Mirką na Zlocie
Rekomendowane odpowiedzi