poziek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Poziek jest jak Stifler z American Pie Poziek a wiesz że to ja obracałem matke Stiffa? Taaaa...., chyba z boku na bok widłami :kox:
miron78 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2009 Gdzie robimy impreze na te 2000 stron - bo to może być jutro
SoMeS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Somes - i właśnie dlatego pszelew musi być podwojony :gwizdanie: przecież i tak nie masz co rezać w b7 chyba że w corsie
Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 załatwiaj szybko bo ponoć zmiany mają być i klubowiczem już tak łatwo się nie zostanie :naughty: zamknij się... słodziak Poziek masz kolejnego sympatyka
Pucek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Somes, to pewnie potem mając w swojej karierze kropka możesz pożegnać się z klubowiczem ja to chcę inaczej rozegrać, na zimowym wszystkim postawię luksusową a Prezesowi i Adminowi Finlandie
Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 pszelew A co to takiego ? To co dziennie idzie z twojego konta na moje
miron78 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2009 Somes, to pewnie potem mając w swojej karierze kropka możesz pożegnać się z klubowiczem ja to chcę inaczej rozegrać, na zimowym wszystkim postawię luksusową a Prezesowi i Adminowi Finlandie mi czy temu czerwonemu
poziek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Somes, to pewnie potem mając w swojej karierze kropka możesz pożegnać się z klubowiczem nie demonizuj :polew:
gregory Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 ja to chcę inaczej rozegrać, na zimowym wszystkim postawię luksusową a Prezesowi i Adminowi Finlandie Polska......................
lukaszr Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 To co dziennie idzie z twojego konta na moje Tak, ale to tylko 5% z tego co przelewa mi Miron
Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Miron, ale dałeś plamę Zostaw go bogaty jest nie musi umieć poprawnie pisać po polsku
SoMeS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Somes, to pewnie potem mając w swojej karierze kropka możesz pożegnać się z klubowiczem nie demonizuj :polew: :polew: jakoś trzeba na dobrą drogę zejść
Madas Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Somes, to pewnie potem mając w swojej karierze kropka możesz pożegnać się z klubowiczem ja to chcę inaczej rozegrać, na zimowym wszystkim postawię luksusową a Prezesowi i Adminowi Finlandie mi czy temu czerwonemu i dla mnie jeszcze jak coś
SoMeS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Miron, ale dałeś plamę Zostaw go bogaty jest nie musi umieć poprawnie pisać po polsku :polew:
poziek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 ja to chcę inaczej rozegrać, na zimowym wszystkim postawię luksusową a Prezesowi i Adminowi Finlandie admin nie pije % ma dietę :naughty: prezio coś tam pije ale najczęściej udaje :decayed:
Hugo Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 ja to chcę inaczej rozegrać, na zimowym wszystkim postawię luksusową a Prezesowi i Adminowi Finlandie Będzie ciężko , bo z tego co widziałem nie ma mnie na liście zlotowej
Rekomendowane odpowiedzi