Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Bo widzisz Poziu taka cipka i nie cipka tylko pi.zda Ale szybko zmoderowałeś tego posta
poziek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 i leje - ale po kołpakach wspominałeś jak w Wiśle w połowie byłem w pokoju a w drugiej połowie na balkonie teraz mi się przypomina, że haftowałem na takie zgiejowane, zielone B5 :gwizdanie: :gwizdanie: nie wiem czyje
SoMeS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 nie ma to jak se z krzyża spuścić co nie Poziek? :> namierzyłeś go na redtjubie? bo gdzieś się stracił
Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Ciiiii bo Krolu się zbulwersuje Krolu ma lepszy wypas niż Ewka Poźka więc nie ma co się bulwersować Bo widzisz Poziu taka cipka sprzedał A4 i kupił jakieś gówno zbierał na B7 a jak miał połowę to nie wytrzymał i Evo kupił nie ma to jak se z krzyża spuścić A co Pucek już po ręka boli
SoMeS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Ale szybko zmoderowałeś tego posta maisterstruck
miron78 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2009 i leje - ale po kołpakach wspominałeś jak w Wiśle w połowie byłem w pokoju a w drugiej połowie na balkonie teraz mi się przypomina, że haftowałem na takie zgiejowane, zielone B5 :gwizdanie: :gwizdanie: nie wiem czyje kaziu wichura
SoMeS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 ręka boli kaloryfer bez żeberek został :polew:
Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Ale szybko zmoderowałeś tego posta maisterstruck [br]Dopisany: 27 Grudzień 2009, 23:43_________________________________________________ ręka boli kaloryfer bez żeberek został :polew:
keżor Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 i leje - ale po kołpakach wspominałeś jak w Wiśle w połowie byłem w pokoju a w drugiej połowie na balkonie teraz mi się przypomina, że haftowałem na takie zgiejowane, zielone B5 :gwizdanie: :gwizdanie: nie wiem czyje kaziu wichura on mioł srebne
poziek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Bo widzisz Poziu taka cipka sprzedał A4 i kupił jakieś gówno gówno będziesz miał w gaciach jak wysiądziesz z przejażdżki na Zlocie :polew: :polew: :tongue4:
Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Bo widzisz Poziu taka cipka sprzedał A4 i kupił jakieś gówno gówno będziesz miał w gaciach jak wysiądziesz z przejażdżki na Zlocie :polew: :polew: :tongue4: Akurat mam już się bać czy poczekać do zlotu
poziek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 kaziu wichura on miał srebrne twój kolor był zdecydowanie: :decayed:
gregory Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 ręka boli kaloryfer bez żeberek został :polew: I brakło szyneczki w lodówce
SoMeS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 gówno będziesz miał w gaciach jak wysiądziesz z przejażdżki na Zlocie :polew: :polew: :tongue4: słyszałem że zamontowałeś w fotelu pasażera taki kibel jak w pociągach
czester Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Bo widzisz Poziu taka cipka sprzedał A4 i kupił jakieś gówno gówno będziesz miał w gaciach jak wysiądziesz z przejażdżki na Zlocie :polew: :polew: :tongue4: Gowno to on bedzie mial zanim wsiadzie na przejazdzke
miron78 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2009 Bo widzisz Poziu taka cipka sprzedał A4 i kupił jakieś gówno gówno będziesz miał w gaciach jak wysiądziesz z przejażdżki na Zlocie :polew: :polew: :tongue4: Ty mu nie obiecuj bo będziesz musiał wszystkich jego braci wozić a ma 12 starszych i 9 młodszych - o siostrach wolę nie pisać
Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 ręka boli kaloryfer bez żeberek został :polew: I brakło szyneczki w lodówce
poziek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Poziek coś dziś wymięka czatuje na 2700 :gwizdanie: :tongue4:
Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Ty mu nie obiecuj bo będziesz musiał wszystkich jego braci wozić a ma 12 starszych i 9 młodszych - o siostrach wolę nie pisać Dobra dobra dwóch młodszych ino
Rekomendowane odpowiedzi