Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gregory, może na stoku Cie prześcignę :polew:

w sumie ciekawe ile taka deska by pojechała :mysli::polew:

Miron, noo kuuuurdeee d*py trza wyrywać, a myślisz po co tam jadę? dla grzańca i dupek :decayed:

:decayed:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11983

• Pucek

11721

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Miron, a tam ta trasa jest jakaś bardziej prosta? tak żebym się mógł gdzieś zatrzymać :gwizdanie: ?

bo jak ja byłem w górach to byłem na krótkiej i super stromej górce, gdzie ledwo co umiałem wyhamować, a i oblodzona :disgust:

[br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 15:53_________________________________________________chociaż jak pomyślę o desce, to przypomina mi się surfing, też mnie ta decha nie słuchała bo nie chciała wracać:/

ehhh może być ciekawie :>

Opublikowano

do nauki jest naprawdę :good: włąśnie dlatego, że jest bardzo szeroka

naprawdę idealnie do nauki

z zatrzymaniem też nie będzie problemu - w Wiśle już jest płasko :polew:

Opublikowano

Miron, noo kuuuurdeee d*py trza wyrywać, a myślisz po co tam jadę? dla grzańca i dupek :decayed:

Pucek obawiam się, że d*py to będą koło ciebie.................. ale przejeżdżać z zawrotną prędkością :polew:

Opublikowano
:polew:
Opublikowano

Pucek obawiam się, że d*py to będą koło ciebie.................. ale przejeżdżać z zawrotną prędkością :polew:

spadaj do garażu :([br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 15:58_________________________________________________ja Wam pokaże, zobaczycie, będę śmigał jak szalony :przebiegly:

jak się rozwalę gdzieś na drzewie lub barierce to pewnie jakaś d*pa mi pomoże, a ja specjalnie zemdleje i będzie usta usta :>

Opublikowano

Na Pilsku czyli w Korbielowie to jest hardcor. Moja pierwsz jazda na nartach była na pilsku, od razu na głęboką wodę. Ale dobre zahartowanie nie jest złe. Ja też jestem początkującym Pucek więc nic się nie martw :wink4:

Opublikowano

tak, Wy wszyscy jesteście początkujący a ja przyjadę połamany :gwizdanie:

Opublikowano

spadaj do garażu :([br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 15:58_________________________________________________ja Wam pokaże, zobaczycie, będę śmigał jak szalony :przebiegly:

jak się rozwalę gdzieś na drzewie lub barierce to pewnie jakaś pupa mi pomoże, a ja specjalnie zemdleje i będzie usta usta :>

w punkcie aptecznym pracują tam takie 2 niezłe laski :good:

ale w tygodniu studiują i zastępuje je pewna miła emerytka :polew:

Opublikowano

to ja nie jadę :polew:

Opublikowano

tak, Wy wszyscy jesteście początkujący a ja przyjadę połamany :gwizdanie:

Poważnie ja jeżdżę dopiero kilka sezonów. A są tacy co jeżdżą od dzieciństwa :wink4:

Opublikowano

jak się rozwalę gdzieś na drzewie lub barierce to pewnie jakaś pupa mi pomoże, a ja specjalnie zemdleje i będzie usta usta :>

w punkcie aptecznym pracują tam takie 2 niezłe laski :good:

ale w tygodniu studiują i zastępuje je pewna miła emerytka :polew:

ale niepowiedziałeś mu że te 2ie laski mają po 65lat :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

nie nie - te dwie są ok :)

Opublikowano

Wspaniałego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku 2010

2623356fodkdto1ss.gif w358.png

Opublikowano

Pucek o to mi chodziło, ja tez mam stare spodnie, ważne, że ciepłe :gwizdanie: a ty mnie źle zrozumiałeś :kwasny:

Opublikowano

ja nie mam wcale takich nawet starych spodni :)

Gregory, Ty jesteś doświadczony przy mnie :naughty:

Opublikowano

:hi:Dosiego Panowie :kox:

Opublikowano

Pucek, ze mnie się już w domu śmiali, że styl jazdy na "żabę" mam opanowany więc luz :decayed: Trzeba się bawić a nie przejmować :gwizdanie: (ale na surfing już nie jadę :no: ) :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ja nie mam wcale takich nawet starych spodni :)

Gregory, Ty jesteś doświadczony przy mnie :naughty:

w ubraniu ważne jest jedno - żeby pod nim było ciepło i sucho - reszta nie ma znaczenia :wink4:[br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 16:13_________________________________________________

:hi:Dosiego Panowie :kox:

wzajemnie :)[br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 16:13_________________________________________________

Pucek, ze mnie się już w domu śmiali, że styl jazdy na "żabę" mam opanowany więc luz :decayed: Trzeba się bawić a nie przejmować :gwizdanie: (ale na surfing już nie jadę :no: ) :polew: :polew: :polew:

:polew:

zabawa najważniejsza :good: