Pucek Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 ja już sam Arek nie wiem jak to będzie z tymi felgami, zdecydowałem że najwyżej ten sezon będzie na słoneczkach, wolę mechanicznie auto dopieścić czyli w lutym ostatnie mody silnika, kończę to programem :> a co dalej? zobaczę jak będzie z kasą, jak mam kupić 17'' to wolę jeździć na tych 15'' takim cicho ciemnym autem jedynie zawias będzie niższy
egon47 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 ja tylko na chwilke bo zaraz do garazu rezać lampy
Miszka82 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 a ja tutaj bo na SK dalej cisza, chyba sie struli mocno na sylwestrze i w szpitalach żołądki płukają
A-rek Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 no ja tez zmykam wiec milej soboty zycze Pucek a ty miales do sklepu jechac
Pucek Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Miszka a no nawet mi Arek nie gadaj, dawno miałem w sklepie siedzieć
Miszka82 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 widzę, że Majki jest, nie słyszałem Cie wczoraj na CB, a Ty stałeś może taka Caravellą na światłach obok mnie ? bo Diman cos gadał, że busem cisnąłeś
Patrikos28 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 ja tylko na chwilke bo zaraz do garazu rezać lampy już czekamy na efekt
egon47 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 ja tylko na chwilke bo zaraz do garazu rezać lampy już czekamy na efekt mam nadzieje ze beda swiecic tak jak u Nosba
MAJKI Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 widzę, że Majki jest, nie słyszałem Cie wczoraj na CB, a Ty stałeś może taka Caravellą na światłach obok mnie ? bo Diman cos gadał, że busem cisnąłeś Dokaładnie Miszka śledzilem Cie od Tychów :gwizdanie: stales na wyjezdzie z Tychów na przystanku chyba ?? Podjechalbym na spocik ale cała ekipa w aucie i nie bylo jak
Miszka82 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 widzę, że Majki jest, nie słyszałem Cie wczoraj na CB, a Ty stałeś może taka Caravellą na światłach obok mnie ? bo Diman cos gadał, że busem cisnąłeś Dokaładnie Miszka śledzilem Cie od Tychów :gwizdanie: stales na wyjezdzie z Tychów na przystanku chyba ?? Podjechalbym na spocik ale cała ekipa w aucie i nie bylo jak ano stałem :> właśnie tam CB podpinałem
MAJKI Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Diman poszło PW, ja sie juz za tym rozgladałem i tak napewno BRD + lepiej 2 kuler tez od brd wtedy nic nie trzeba przerabiac tylko go bedziesz mial pod prawa lampą (na gieldzie kuler od BRD + ori belka zeby połaczyc 2 razem cos kolo 450zł) sciagasz zderzak i montujesz plug&play Z pompkami moze byc problem bo to nie 1,9 i AL nie pasuja i jak sie nie myle to nie ma za bardzo co wsadzic do BLB, a w BRD siedza pompki Siemensa wiec odpada bo my mamy wszsztko z Boscha Mirek dzieki za pogode ile trzeba na konto wyslac [br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 11:34_________________________________________________ja dopiero zajarzylem że to ktos z klubu jak stalem za Toba w Mikołowie bo ramki widzialem na poczatku myslem ze to kezor ale wydech mi nie pasował z tyłu od benzynki
Miszka82 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Diman poszło PW, ja sie juz za tym rozgladałem i tak napewno BRD + lepiej 2 kuler tez od brd wtedy nic nie trzeba przerabiac tylko go bedziesz mial pod prawa lampą (na gieldzie kuler od BRD + ori belka zeby połaczyc 2 razem cos kolo 450zł) sciagasz zderzak i montujesz plug&play Z pompkami moze byc problem bo to nie 1,9 i AL nie pasuja i jak sie nie myle to nie ma za bardzo co wsadzic do BLB, a w BRD siedza pompki Siemensa wiec odpada bo my mamy wszsztko z Boscha Mirek dzieki za pogode ile trzeba na konto wyslac [br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 11:34_________________________________________________ja dopiero zajarzylem że to ktos z klubu jak stalem za Toba w Mikołowie bo ramki widzialem na poczatku myslem ze to kezor ale wydech mi nie pasował z tyłu od benzynki nie mów że moja A4 jest podobna do tego parcha od Kezora [br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 11:39_________________________________________________ps. Keżora nawet nie jeździ :gwizdanie:
MAJKI Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Diman poszło PW, ja sie juz za tym rozgladałem i tak napewno BRD + lepiej 2 kuler tez od brd wtedy nic nie trzeba przerabiac tylko go bedziesz mial pod prawa lampą (na gieldzie kuler od BRD + ori belka zeby połaczyc 2 razem cos kolo 450zł) sciagasz zderzak i montujesz plug&play Z pompkami moze byc problem bo to nie 1,9 i AL nie pasuja i jak sie nie myle to nie ma za bardzo co wsadzic do BLB, a w BRD siedza pompki Siemensa wiec odpada bo my mamy wszsztko z Boscha Mirek dzieki za pogode ile trzeba na konto wyslac [br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 11:34_________________________________________________ja dopiero zajarzylem że to ktos z klubu jak stalem za Toba w Mikołowie bo ramki widzialem na poczatku myslem ze to kezor ale wydech mi nie pasował z tyłu od benzynki nie mów że moja A4 jest podobna do tego parcha od Kezora no jest srebrna
Miszka82 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 tylko, że keżora mozna ostatnio zobaczyc jadącą tylko na lawecie
MAJKI Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 tylko, że keżora mozna ostatnio zobaczyc jadącą tylko na lawecie Wiesz wiedzialem ze jego stoi kaput ale myslalem ze sie zmobilizował i uruchomil auto przed sylwkiem
Rekomendowane odpowiedzi