Pucek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 bez paniki, dam radę, za bardzo jestem zawzięty
Skydiver Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Pucek tylko spokój Cię ocali nie podniecaj się Synek
Guregoru Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 bez paniki, dam radę, za bardzo jestem zawzięty Będzie jeździł aż nie połamie obu nóg
Pucek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 bez paniki, dam radę, za bardzo jestem zawzięty Będzie jeździł aż nie połamie obu nóg w piątek stałeś jak by Cie stado murzynów pocisło w dupsko, na forum się nie odzywałeś, a dzisiaj??? co już nie boli że tak Ci wali w dekiel?
Guregoru Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 bez paniki, dam radę, za bardzo jestem zawzięty Będzie jeździł aż nie połamie obu nóg w piątek stałeś jak by Cie stado murzynów pocisło w dupsko, na forum się nie odzywałeś, a dzisiaj??? co już nie boli że tak Ci wali w dekiel? Ja się bałem odezwać bo to z wami nigdy nie wiadomo a tak przez kompa to mnie żaden w d*pę nie ruszy
diman Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 bez paniki, dam radę, za bardzo jestem zawzięty Będzie jeździł aż nie połamie obu nóg w piątek stałeś jak by Cie stado murzynów pocisło w dupsko, na forum się nie odzywałeś, a dzisiaj??? co już nie boli że tak Ci wali w dekiel? :polew:
Pucek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 bez paniki, dam radę, za bardzo jestem zawzięty Będzie jeździł aż nie połamie obu nóg w piątek stałeś jak by Cie stado murzynów pocisło w dupsko, na forum się nie odzywałeś, a dzisiaj??? co już nie boli że tak Ci wali w dekiel? Ja się bałem odezwać bo to z wami nigdy nie wiadomo a tak przez kompa to mnie żaden w d*pę nie ruszy i to napisał gej number ONE
A-rek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 bez paniki, dam radę, za bardzo jestem zawzięty Będzie jeździł aż nie połamie obu nóg albo mu sie cos na czerwono zaswieci jak w APU
Pucek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 to nic, ja idę coś zjeść, umyć się i przygotować ciuchy na jutro
Guregoru Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 bez paniki, dam radę, za bardzo jestem zawzięty Będzie jeździł aż nie połamie obu nóg albo mu sie cos na czerwono zaswieci jak w APU bez paniki, dam radę, za bardzo jestem zawzięty Będzie jeździł aż nie połamie obu nóg w piątek stałeś jak by Cie stado murzynów pocisło w dupsko, na forum się nie odzywałeś, a dzisiaj??? co już nie boli że tak Ci wali w dekiel? Ja się bałem odezwać bo to z wami nigdy nie wiadomo a tak przez kompa to mnie żaden w d*pę nie ruszy i to napisał gej number ONE Ty też taki różowy się zrobiłeś to mi tu teraz nie kozacz
A-rek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 przez kompa to mnie żaden w d*pę nie ruszy teraz juz wiem dlaczego niektorzy tak pozno ze spotow wracaja :gwizdanie:
gregory Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Ja pie****e w ciągu ostatnich 5 stron słowo gej w różnych odcieniach padło chyba z 10 razy. I oskarżania się o pedalstwo Dajcie już spokój tym gejom Chyba, że lubicie te tematy to proponuje się przenieść na gej-ride.pl A teraz do rzeczy: Synku jutro tylko cię może ocalić spokój jak Pitek napisał. Najważniejsze to opanować strach przed prędkością i przed tym, że nie umiesz skręcać Jak już opanujesz strach to nogi przestaną być drętwe jak betonowe słupy i zaczniesz się uczyć skręcać Pucek: S K R Ę C A Ć - to słowo bardzo ważne w sporcie motorowym jak i w sporcie zimowym takim jak narciarstwo
Guregoru Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 przez kompa to mnie żaden w d*pę nie ruszy teraz juz wiem dlaczego niektorzy tak pozno ze spotow wracaja :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 Ja pie****e w ciągu ostatnich 5 stron słowo gej w różnych odcieniach padło chyba z 10 razy. I oskarżania się o pedalstwo Dajcie już spokój tym gejom Chyba, że lubicie te tematy to proponuje się przenieść na gej-ride.pl A teraz do rzeczy: Synku jutro tylko cię może ocalić spokój jak Pitek napisał. Najważniejsze to opanować strach przed prędkością i przed tym, że nie umiesz skręcać Jak już opanujesz strach to nogi przestaną być drętwe jak betonowe słupy i zaczniesz się uczyć skręcać Pucek: S K R Ę C A Ć - to słowo bardzo ważne w sporcie motorowym jak i w sporcie zimowym takim jak narciarstwo
QRi Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Wujek dobra rada w ramach opanowywania strachu przed predkoscia proponuje zlozyc sie na kluske i zjechac 2-3 razy na kreche caly stok pare takich zabiegow i strach minie ps - do treningu nadaja sie stosunkowo dlugie, proste czarne trasy - np golgota, szczyrk - choc tam jest zbyt plasko na takie manewry
miron78 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 19:39_________________________________________________nauczyciel z Ciebie jak ze mnie kucharz
QRi Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 2 dni ze mna na stoku i poznal bys nowe znaczenie slowa narciarstwo
miron78 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 19:41_________________________________________________mój nick :polew: :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Miron ale masz fajnego nicka :polew:
Rekomendowane odpowiedzi