krolu Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Widzę Krolu że przelew poszedł :gwizdanie: Jak przelew, obiecałem, że dziś nie spowolnię forum- wystarczyło
czester Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 No to krolu teraz reszta sie chowa przy nas
Skydiver Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Hm..... skoro takie zmiany to może Guruguru chciałby być z małej [br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 11:49_________________________________________________ No to krolu teraz reszta sie chowa przy nas Krolu się odziś dziś już pisze tylko z dużej
Hugo Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Hm..... skoro takie zmiany to może Guruguru chciałby być z małej I przez "ó"
czester Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Hm..... skoro takie zmiany to może Guruguru chciałby być z małej [br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 11:49_________________________________________________ No to krolu teraz reszta sie chowa przy nas Krolu się odziś dziś już pisze tylko z dużej No to ladnie teraz podpadlem Krolowi , wybacz to kwestia przyzwyczajenia
Skydiver Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Hm..... skoro takie zmiany to może Guruguru chciałby być z małej [br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 11:49_________________________________________________ No to krolu teraz reszta sie chowa przy nas Krolu się odziś dziś już pisze tylko z dużej No to ladnie teraz podpadlem Krolowi , wybacz to kwestia przyzwyczajenia Spoko może ci wybaczy i niech sie cieszy że K nie zastąpili T
czester Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Sky jak widzisz wystarczy napisac do odpowiednich ludzi, i wszystko da sie zrobic
Skydiver Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Sky jak widzisz wystarczy napisac do odpowiednich ludzi, i wszystko da sie zrobic Czyli trzeba napisać K na T i G na g co by w d*pach się nie poprzewracało
czester Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 W d*pach to juz dawno sie poprzewracalo co niektorym, ale jakis porzadek musi byc, ledwo guru liznal wladzy i juz mi posty pokasowal
miron78 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2010 W d*pach to juz dawno sie poprzewracalo co niektorym, ale jakis porzadek musi byc, ledwo guru liznal wladzy i juz mi posty pokasowal gdzie .....no bez jaj - jesteś pewien ?[br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 12:16_________________________________________________Krolu już wiem do kogo pisać jak będę chciał coś załatwić Hugo a Ty chyba coś knujesz że tak wszystkie życzenia spełniasz
czester Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 W dziale ze zdjeciami z wyjazdow, chyba ze to ty byles Ale wybaczam, bo mialy tam byc tylko same zdjecia. Aha odzyskalem Mirek kompa, takze jak znajde chwile to podesle ci te zdjecia.
SoMeS Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Dzień Dobry Jak się czujecie Panowie? Ja dopiero wstałem i idę się przejść po domu by sprawdzić co mnie boli
krolu Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Krolu już wiem do kogo pisać jak będę chciał coś załatwić No bo ty mi tego VIP-a od 3 miesięcy załatwiasz i nic... więc musiałem, wziąć sprawy w swoje ręce
Skydiver Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Dzień Dobry Jak się czujecie Panowie? Ja dopiero wstałem i idę się przejść po domu by sprawdzić co mnie boli Zaraz się ruszy spam
SoMeS Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Niech zgadne... glowa ? w sumie to plecy po całości i szyja tylko :gwizdanie: [br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 12:33_________________________________________________ale dobrze jest myślałem że będzie gorzej
MAJKI Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 HUGO a mi sie nie da zmienić nicka na MAJKI bez zadnych cyferek :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 HUGO a mi sie nie da zmienić nicka na MAJKI bez zadnych cyferek :gwizdanie: He he następny .... już różowy kolorek nie wystarcza
miron78 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2010 HUGO a mi sie nie da zmienić nicka na MAJKI bez zadnych cyferek :gwizdanie: jak nikt takiego nie ma to się da w 3 sec. [br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 12:37_________________________________________________ Krolu już wiem do kogo pisać jak będę chciał coś załatwić No bo ty mi tego VIP-a od 3 miesięcy załatwiasz i nic... więc musiałem, wziąć sprawy w swoje ręce
krolu Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 HUGO a mi sie nie da zmienić nicka na MAJKI bez zadnych cyferek :gwizdanie: Pewnie się da bo "majki" zalogował się w 2007 roku i od tego czasu napisał aż 0 wiadomości...
Rekomendowane odpowiedzi