Pucek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 a tak w ogóle to może warto pomyśleć nad uczczeniem 2000 strony? może by tak wyzerować gliwickie na 2000str? chyba żartujesz... jeszcze pół roku i jesteśmy na prowadzeniu :>
Skydiver Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 reset zrobiony Po resecie powinna być możliwość oddania głosu na nowo
Pucek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 reset zrobiony Po resecie powinna być możliwość oddania głosu na nowo przecież jest, na tym restart polegał
kris_kilt Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 ja zagłosowałem na "dałbym mu kropka a drugiego na zapas" - już jednego miał z tego co pamiętam i było mu do twarzy w zielonym ehh , chyba mi sie już coś "jebie" od tego różu
Skydiver Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 reset zrobiony Po resecie powinna być możliwość oddania głosu na nowo przecież jest, na tym restart polegał
miron78 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2010 reset zrobiony Po resecie powinna być możliwość oddania głosu na nowo jest - ale trzeba mieć A4
Pucek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 reset zrobiony Po resecie powinna być możliwość oddania głosu na nowo jest - ale trzeba mieć A4
Pucek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 witam kaskader, kiedy robisz przelew za długopis?
Skydiver Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 reset zrobiony Po resecie powinna być możliwość oddania głosu na nowo jest - ale trzeba mieć A4 Z A4 jest serce
Patrikos28 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 witam kaskader, kiedy robisz przelew za długopis? :polew: myślę że już dziś będę miał na koncie wypłatę , a jak nie to max jutro zrobie
Skydiver Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Oki idę zmienic Guruguru ........ czyli do pracy
Pucek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 witam kaskader, kiedy robisz przelew za długopis? :polew: myślę że już dziś będę miał na koncie wypłatę , a jak nie to max jutro zrobie to aż tak spłukany jesteś??? kurde no ja zawsze jakieś 50 zł zostawiam :gwizdanie: różnie to bywa, no w sumie to raczej jutro będzie przelew
Patrikos28 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 witam kaskader, kiedy robisz przelew za długopis? :polew: myślę że już dziś będę miał na koncie wypłatę , a jak nie to max jutro zrobie to aż tak spłukany jesteś??? kurde no ja zawsze jakieś 50 zł zostawiam :gwizdanie: różnie to bywa, no w sumie to raczej jutro będzie przelew kasę mam ale w portfelu i w poduszce :polew: na koncie mam 7 złotych ponoć to przynosi szczeście :gwizdanie: bedzie dobrze
miron78 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2010 witam kaskader, kiedy robisz przelew za długopis? :polew: myślę że już dziś będę miał na koncie wypłatę , a jak nie to max jutro zrobie to aż tak spłukany jesteś??? kurde no ja zawsze jakieś 50 zł zostawiam :gwizdanie: różnie to bywa, no w sumie to raczej jutro będzie przelew kasę mam ale w portfelu i w poduszce :polew: na koncie mam 7 złotych ponoć to przynosi szczeście :gwizdanie: bedzie dobrze to przelej przynajmniej za wysyłke
keżor Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 a zapłaciłby ktoś za mnie ?? oddam na spocie , bo zgubiłem karte zdrapke z tego zasranego pkointeligo
Hugo Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 HUGO a mi sie nie da zmienić nicka na MAJKI bez zadnych cyferek :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 a zapłaciłby ktoś za mnie ?? oddam na spocie , bo zgubiłem karte zdrapke z tego zasranego pkointeligo jak wam sie tak śpieszy za mnie tez można wpłacić :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi