Guregoru Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Hej chłopaki. Ja się witam i żegnam. No to i
krolu Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Hej chłopaki. Ja się witam i żegnam. pisz po prostu, że nabijasz posty...
miron78 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2010 Hej chłopaki. Ja się witam i żegnam. pisz po prostu, że nabijasz posty... on jakaś rodzina z Guru musi być
Guregoru Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Hej chłopaki. Ja się witam i żegnam. pisz po prostu, że nabijasz posty... on jakaś rodzina Guru musi być Spadaj
bakuś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Piszę, bo mnie KTOŚ wyczai, że siedzę na forum czy - nie daj - przeglądam SGL i się nie przywitałem, bom cham....
GRYFI Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Co tu taka cisza :gwizdanie: ja bym coś napisał ale miron mi nie pozwala tu wchodzić i straszy mnie kropkiem ;(
QRi Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 misja "pelna moc" rozpoczeta - w przyszly czwartek auto jedzie do piekar na 3 tygodnie potem pozostaje juz tylko zwiekszenie doladowania
miron78 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2010 Piszę, bo mnie KTOŚ wyczai, że siedzę na forum czy - nie daj - przeglądam SGL i się nie przywitałem, bom cham.... .........właśnie [br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 22:58_________________________________________________ Co tu taka cisza :gwizdanie: ja bym coś napisał ale miron mi nie pozwala tu wchodzić i straszy mnie kropkiem ;( no i zaś wlazł [br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 22:58_________________________________________________ misja "pelna moc" rozpoczeta - w przyszly czwartek auto jedzie do piekar na 3 tygodnie potem poostaje juz tylko zwiekszenie doladowania no to czekamy
QRi Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 miron kiedy sie na siedzenia zamieniamy Ty czekasz, bo masz obiecany pojazd musze jeszcze pozamawiac pierdołki i mysle ze w marcu/kwietniu projekt bedzie na finiszu
miron78 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2010 miron kiedy sie na siedzenia zamieniamy Ty czekasz, bo masz obiecany pojazd musze jeszcze pozamawiac pierdołki i mysle ze w marcu/kwietniu projekt bedzie na finiszu po zimie
krolu Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Oj Krolu będzie kropek ja wezmę młotek i zrobię ci na czole kropek ok?
QRi Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 chyba ze nie chcesz... bo potem nie bedziesz chcial do diesla wracac
miron78 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2010 Oj Krolu będzie kropek ja wezmę młotek i zrobię ci na czole kropek ok? Krolu - szybciej będziesz fioletowy niż Guru będzie umiał dać Ci kropka [br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 23:04_________________________________________________ chyba ze nie chcesz... bo potem nie bedziesz chcial do diesla wracac
Guregoru Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Oj Krolu będzie kropek ja wezmę młotek i zrobię ci na czole kropek ok? Ciekawe kto ci rękę rozhuśta Oj Krolu będzie kropek ja wezmę młotek i zrobię ci na czole kropek ok? Krolu - szybciej będziesz fioletowy niż Guru będzie umiał dać Ci kropka
krolu Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Oj Krolu będzie kropek ja wezmę młotek i zrobię ci na czole kropek ok? Krolu - szybciej będziesz fioletowy niż Guru będzie umiał dać Ci kropka to nie mów, że on za 2 tyg już będzie mógł kropki dawać...
QRi Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 btw kiedy narty jakies znowu w tygodniu - musze sobie czas zarezerwowac ?? co z puckiem ? caly ?
miron78 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2010 btw kiedy narty jakies znowu w tygodniu - musze sobie czas zarezerwowac ?? co z puckiem ? caly ? cały i nawet mu dobrze szło
Rekomendowane odpowiedzi