Skydiver Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 witam Gureguru czy ty mi nawet w spokoju porannej kawy nie dasz wypić wysyłając co chwila zgłoszenia To się jeszcze na tobie zemści zobaczysz :polew:
Guregoru Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 witam Gureguru czy ty mi nawet w spokoju porannej kawy nie dasz wypić wysyłając co chwila zgłoszenia To się jeszcze na tobie zemści zobaczysz Bo z niektórymi baranami po prostu się nie da [br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 09:47_________________________________________________A właśnie się zastanawiałem kto tak szybko reaguje
Wihajster Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 wiem wiem niektórzy są niereformowalni
Guregoru Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 wiem wiem niektórzy są nie reformowalni To teraz bardzo delikatnie to ująłeś :polew:
Wihajster Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 szczególnie ten z wczoraj http://www.a4-klub.pl/smf/b5_adr_hej-t110567.0.html
Guregoru Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Spadam bo zaraz będzie słychać z głębi hurtowni "Panie Grzegorzu a czemu pan jeszcze nie wyjechał" Do wieczorka [br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 09:51_________________________________________________ szczególnie ten z wczoraj http://www.a4-klub.pl/smf/b5_adr_hej-t110567.0.html O tym to już nawet nic nie mówię bo takiego kolesia to chyba dawno na forum nie było :polew:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 09:52_________________________________________________Mówiłem że zaraz będzie się pytał już mnie namierzył lecę [br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 09:53_________________________________________________Dobrze że na Żwirki mają neta
miron78 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2010 dzisiaj zlot powiadacie a ja mam 3 wyjścia 1. Nie przyjechać 2. Przyjechać niezawodną i nie ruszającą z miejsca corsą 3. Przyjechać A4 bez lamp w klapie ( myślałem że elektryk mi to zrobi na miejscu ale się nie dało i zabrał je ze sobą - niby do jutra )
Wihajster Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Przyjechać niezawodną i nie ruszającą z miejsca corsą możesz ją sprzedać właśnie jestem na etapie szukania
SoMeS Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Dogi, Prezes Mirek wpadaj A4 moja też jest bezustannym placem budowy i nie narzekam [br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 13:50_________________________________________________ Przyjechać niezawodną i nie ruszającą z miejsca corsą możesz ją sprzedać właśnie jestem na etapie szukania kto tu zielonego przyprowadził? hehe
keżor Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Miron, a nie masz swoich starych lamp z klapy se założyć ?
SoMeS Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 u Was też tak biało??? biało biało i cały czas sypie Miron, a nie masz swoich starych lamp z klapy se założyć ? nie ma
diman Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 witam jak chcesz miron to moge cie zabrac na spota wiec nie bedziesz musial corsa jechac zawsze to jakies oszczednosci w domowym budzecie
Pucek Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=VekAhuzjp9g&feature=player_embedded
krolu Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Powiedzcie czy jestem normalny: przeglądam co leci w tv nagle na jednym kanale leci film i koleś w nim jeździ szarym RS4 :kox: zobaczyłem go do końca choć nic z niego nie rozumiałem (oglądałem od środka)
Pucek Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Powiedzcie czy jestem normalny: przeglądam co leci w tv nagle na jednym kanale leci film i koleś w nim jeździ szarym RS4 :kox: zobaczyłem go do końca choć nic z niego nie rozumiałem (oglądałem od środka) na tym forum już nikt nie jest normalny :>
czester Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Jestes tez bym tak zrobil Ma ktos jakies uklady w Strazy Miejskiej ? bo ciule chca mi mandat wkleic...
Rekomendowane odpowiedzi