SoMeS Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Jestes tez bym tak zrobil Ma ktos jakies uklady w Strazy Miejskiej ? bo ciule chca mi mandat wkleic... w knurowskiej ale na gliwicach to nie wiem
miron78 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2010 Miron, a nie masz swoich starych lamp z klapy se założyć ? mam tylko 1 kpl. lamp
diman Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Jestes tez bym tak zrobil Ma ktos jakies uklady w Strazy Miejskiej ? bo ciule chca mi mandat wkleic... a co blokade ci zalozyli :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 14:46_________________________________________________ Miron, a nie masz swoich starych lamp z klapy se założyć ? mam tylko 1 kpl. lamp to porzycze ci moje pojedziemy twoim :polew:
czester Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Glupie krawezniki nie maja co robic tylko spisywac biednych studentow Jestes tez bym tak zrobil Ma ktos jakies uklady w Strazy Miejskiej ? bo ciule chca mi mandat wkleic... a co blokade ci zalozyli :gwizdanie: Nie ale kartke za szybe dali i fotke zrobili
Patrikos28 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=VekAhuzjp9g&feature=player_embedded Pucek ja na tym filmiku widziałem twojego kumpla z ostatniego Mayday'a :gwizdanie: Tak a pro po to koles w tej beemce nieżle pojeb*ny[br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 15:56_________________________________________________jaka frekwencja dzisiaj będzie na spocie ? Bo coś widzę ,że nie za dużo osób :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=VekAhuzjp9g&feature=player_embedded Pucek ja na tym filmiku widziałem twojego kumpla z ostatniego Mayday'a :gwizdanie: Tak a pro po to koles w tej beemce nieżle pojeb*ny[br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 15:56_________________________________________________jaka frekwencja dzisiaj będzie na spocie ? Bo coś widzę ,że nie za dużo osób :gwizdanie: odnośnie tego filmiku to najbardziej rozwalił mnie ten arab mnie dzisiaj na pewno nie będzie, tak jak mówiłem, dopiero za 2 tygodnie
egon47 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Siema Pucek Ty robiles za mnie ten przelew??
piterra Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 u Was też tak biało??? nie świeci słońce a w cieniu +35stopni Celcjusza klima w moim padle nie daje rady :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 16:14_________________________________________________A tak w ogóle to
Pucek Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Siema Pucek Ty robiles za mnie ten przelew?? nieee a co ja PKO ? Egon, ten przelew już tam miał być [br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 16:16_________________________________________________Pitek, bij na drzewo...
czester Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Ja dzisiaj chyba zagoszcze na spocie
SoMeS Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 ja też raczej dojadę ale jeszcze nie wiem
Pucek Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 ja też raczej dojadę ale jeszcze nie wiem a co znów robisz że może Cie nie być?
SoMeS Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 ja też raczej dojadę ale jeszcze nie wiem a co znów robisz że może Cie nie być? rodzinę mam Ty lepiej powiedz czemu Ciebie nie będzie?
SoMeS Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 witam towarzystwo cześć Arek będziesz dzisiaj?
A-rek Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 mialem byc ale niestety zona dopiero o 19:30 z pracy wroci
SoMeS Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 mialem byc ale niestety zona dopiero o 19:30 z pracy wroci szkoda
Rekomendowane odpowiedzi