SoMeS Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 nie mam już do was sił to wypowiedz się proszę - Ty tam siedzisz w tym mocach Somes a Ty już nic nie pisz - miałem iść spać :polew: no wciągnąłeś mnie w ciekawą dyskusję i się kłócisz jak nie masz racji [br]Dopisany: 09 Styczeń 2010, 00:52_________________________________________________ Spokój bo zaraz dam po kropku ja już nie chcę bo klubowiczem będę... ...w 2016tym
miron78 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2010 Spokój bo zaraz dam po kropku jakim kropku, jakim kropku - czy Ty widzisz gdzieś nie kulturalną wymiane poglądów ?[br]Dopisany: 09 Styczeń 2010, 00:52_________________________________________________Gregor to jest męska rozmowa na odpowiednim poziomie
SoMeS Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Spokój bo zaraz dam po kropku jakim kropku, jakim kropku - czy Ty widzisz gdzieś nie kulturalną wymiane poglądów ?[br]Dopisany: 09 Styczeń 2010, 00:52_________________________________________________Gregor to jest męska rozmowa na odpowiednim poziomie dokładnie.. w męskie tematy się nie mieszaj [br]Dopisany: 09 Styczeń 2010, 00:54_________________________________________________jak wszyscy idą to ja też idę... na techniczny :gwizdanie:
gregory Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Spokój bo zaraz dam po kropku jakim kropku, jakim kropku - czy Ty widzisz gdzieś nie kulturalną wymiane poglądów ? Oczywiście wszystko zgodne z regulaminem Co jak co ale to RS4 B7 jest największym kondonem w świecie sportu samochodowego jaki widział świat, nie trzyma deklarowanych 420KM, a co tu dopiero mówić o ekstra koniach :>
miron78 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2010 Spokój bo zaraz dam po kropku jakim kropku, jakim kropku - czy Ty widzisz gdzieś nie kulturalną wymiane poglądów ? Oczywiście wszystko zgodne z regulaminem Co jak co ale to RS4 B7 jest największym kondonem w świecie sportu samochodowego jaki widział świat, nie trzyma deklarowanych 420KM, a co tu dopiero mówić o ekstra koniach :> taka już norma tych RS4 B7 - jako właściciel możesz się cieszyć jak Ci hamownia 400 pokaże - bo 380 też nie jednemu pokazało ( sprawnemu oczywiście )
gregory Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Spokój bo zaraz dam po kropku jakim kropku, jakim kropku - czy Ty widzisz gdzieś nie kulturalną wymiane poglądów ?[br]Dopisany: 09 Styczeń 2010, 00:52_________________________________________________Gregor to jest męska rozmowa na odpowiednim poziomie dokładnie.. w męskie tematy się nie mieszaj Nawet nie podchodzę, bo co ja tam wiem o autach. Jeżdżę tylko 1.8 ośką na gazie i tyle
SoMeS Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Nawet nie podchodzę, bo co ja tam wiem o autach. Jeżdżę tylko 1.8 ośką na gazie i tyle fajna ta ośka RS6 to jest to co mi chodzi po głowie jak będę miał zbędne "pół bańki" Miron
gregory Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Późno się zrobiło, Chester się tu czai gdzieś, jest tu jeszcze kto? Mirek
czester Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Witam Dzieki za spotka, i guru za przejazdzke Q
krolu Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 nie mam już do was sił to wypowiedz się proszę - Ty tam siedzisz w tym mocach Akurat nie mam wiedzy o tym, więc siedzę cicho...
czester Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Jestem gregor jestem ale tylko na chwile. Krolu a o czym masz wiedze ? :gwizdanie:
krolu Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Jestem gregor jestem ale tylko na chwile. Krolu a o czym masz wiedze ? :gwizdanie: o niczym...
czester Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 o całej reszcie jeszcze tu jesteś? Juz nas nie ma
SoMeS Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 o całej reszcie jeszcze tu jesteś? Juz nas nie ma nie mówiłem do Ciebie Czester tylko do Mirona który pisze że idzie a potem jeszcze przez godzine to 3 razy powtarza teraz też już spadam na poważnie
gregory Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 A ja tu zostałem i będę spamował do 3000 strony Nie no tak na serio to narka
Rekomendowane odpowiedzi