A-rek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 po raz drugi dzisiaj A co wogole z tą Chatą Polaka robimy jakies spotkanie z okazji 2000 no i kiedy żeby każdemu pasowało sam mialem o to pytac. byla cos mowa o 22-gim ale czy to dalej aktualne.... ja kalendarz mam juz zaplacony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Patrikos, Arek Mi 22 odpowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Czester teraz pytanie co reszta na to, czy im tez pasuje byloby to w tym samym miejscu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 mi 22 też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Krolu, jak tam eSa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Wydaje mi sie, ze Chata byla w pozadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Krolu, jak tam eSa kiera eSowa leży obok mnie :gwizdanie: dziś zobaczymy czy pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Wydaje mi sie, ze Chata byla w pozadku mam to samo zdanie Krolu, jak tam eSa kiera eSowa leży obok mnie :gwizdanie: dziś zobaczymy czy pasuje ladnie, ladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 panowie mam wiadomozc co do mojego wyjscia na impre (czyt. krolu kezor somes) przepraszam ale nie dam rady dzisiaj isc poniewaz jutro mam sparwe do zalatwienia i nie moge byc zmeczony :gwizdanie: wiec bede musial to odlozyc na inna okazje p.s. krolu przepros anie bawcie sie dobrze mysle ze to jeszcze sobie odbijemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 panowie mam wiadomozc co do mojego wyjscia na impre (czyt. krolu kezor somes) przepraszam ale nie dam rady dzisiaj isc poniewaz jutro mam sparwe do zalatwienia i nie moge byc zmeczony :gwizdanie: wiec bede musial to odlozyc na inna okazje p.s. krolu przepros anie bawcie sie dobrze mysle ze to jeszcze sobie odbijemy no to szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 panowie mam wiadomozc co do mojego wyjscia na impre (czyt. krolu kezor somes) przepraszam ale nie dam rady dzisiaj isc poniewaz jutro mam sparwe do zalatwienia i nie moge byc zmeczony :gwizdanie: wiec bede musial to odlozyc na inna okazje p.s. krolu przepros anie bawcie sie dobrze mysle ze to jeszcze sobie odbijemy no to szkoda kezor też odpadł.. :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 no to lipa przekładamy to w takim razie na inny dzień ja sobie zobaczę dzisiaj co słychać w TG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 no to lipa przekładamy to w takim razie na inny dzień ja sobie zobaczę dzisiaj co słychać w TG no jak najbardziej bo to byl dobry pomysl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrikos28 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Czester teraz pytanie co reszta na to, czy im tez pasuje byloby to w tym samym miejscu? mi 22 stycznia tez pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 no to lipa przekładamy to w takim razie na inny dzień ja sobie zobaczę dzisiaj co słychać w TG no jak najbardziej bo to byl dobry pomysl daj znać w takim razie kiedy Ci pasuje bo wiesz że mi zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Arek mi 22 też psuje (właśnie załatwiłem sobie urlop ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 no to widze ze sie impra szykuje na 22 stycznia ale tym razem przyjezdzamy autami czy zostawiamy w domu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 siema gliwice co tam słychać? bo moi to chyba spią hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 siema gliwice co tam słychać? bo moi to chyba spią hehehe powiem ci ze po wczorajszym upalanku to jak najlepiej jeszcze raz wielkie dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 siema gliwice co tam słychać? bo moi to chyba spią hehehe Albo naprawiają auta po wczorajszym ślizganiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi