SoMeS Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 no co Ty a dlaczego Go wywalili :gwizdanie: sam odszedłem pociągając za sobą jeszcze kilka osób [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 18:34_________________________________________________ Przyjechal cfaniak z NL i sie panoszy cwaniak jak cwaniak ale jak już mówiłem nie pozwolę sobie
czester Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Krolu a ty znowu z Ania jestes ? Nie, Ania to moja siostra... Aha
diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 no co Ty a dlaczego Go wywalili :gwizdanie: sam odszedłem pociągając za sobą jeszcze kilka osób no wlasnie czytalem prowoder jestes do zlego
Patrikos28 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 to co teraz otwieracie nową grupę elitarna :gwizdanie:
czester Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 A wlasciwie co sie stalo z tym batalionem, bo czytalem ostatnie kilka stron, ale chyba pokasowali posty ? [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 18:37_________________________________________________O waligura przyszedl
SoMeS Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 no wlasnie czytalem prowoder jestes do zlego nie do złego tylko nie lubię jak mi ktoś kit wciska a jeżeli do tego dochodzi brak umiejętności ogarnięcia tego to ja się pod tym podpisywał nie będę [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 18:39_________________________________________________ O waligura przyszedl :polew:
diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 A wlasciwie co sie stalo z tym batalionem, bo czytalem ostatnie kilka stron, ale chyba pokasowali posty ? [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 18:37_________________________________________________O waligura przyszedl iverson robi porzadki zamknal watek i sprzata
czester Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 A wlasciwie co sie stalo z tym batalionem, bo czytalem ostatnie kilka stron, ale chyba pokasowali posty ? [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 18:37_________________________________________________O waligura przyszedl iverson robi porzadki zamknal watek i sprzata Czysci kartoteki no co Ty a dlaczego Go wywalili :gwizdanie: sam odszedłem pociągając za sobą jeszcze kilka osób no wlasnie czytalem prowoder jestes do zlego To wszystko wina gurego
Guregoru Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Poje*ało was z tymi PW ja wam się k**wa pobawię szczeniaki jedne Ps.
SoMeS Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Poje*ało was z tymi PW ja wam się ku***a pobawię szczeniaki jedne Ps.
diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Poje*ało was z tymi PW ja wam się ku***a pobawię szczeniaki jedne Ps. no to cie zalatwili
Skydiver Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Poje*ało was z tymi PW ja wam się ku***a pobawię szczeniaki jedne Ps. Ale po co te nerwy :gwizdanie:
gregory Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Poje*ało was z tymi PW ja wam się ku***a pobawię szczeniaki jedne Ps. Guru przyszedł i zaraz będzie czyścił Śląskie
Guregoru Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Ja wam dam słabe nerwy k**wa Następnemu który wpadnie na taki genialny pomysł i tym co będą brali w tym udział wyślę "Pana Tadeusza" na PW (jedna kartka to będzie jeden post) więc radzę się zastanowić
Skydiver Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Z reszta moderator globalny kazał wysyłać informację na PW to widocznie się nazbierało
diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Ja wam dam słabe nerwy ku***a Następnemu który wpadnie na taki genialny pomysł i tym co będą brali w tym udział wyślę "Pana Tadeusza" na PW (jedna kartka to będzie jeden post) więc radzę się zastanowić uuuuuuu ale sie boimy
SoMeS Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Ja wam dam słabe nerwy ku***a Następnemu który wpadnie na taki genialny pomysł i tym co będą brali w tym udział wyślę "Pana Tadeusza" na PW (jedna kartka to będzie jeden post) więc radzę się zastanowić zawsze mnie interesowała ta książka
diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 chyba nam wkoncu pokarze jak kopie w tym japonskim stylu :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi