diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 wolne mam i cz te posty nabijac bo do zimowego juz tuz tuz
Skydiver Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Diman Hugo się ostatnio pytał co Ci się stało że tak nadupi..sz z postami Chce dogonic Esemesa
Guregoru Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 że tak nadupi..sz z postami Diman faktycznie ty weź się tak nie rozpędzaj bo niedługo będziesz miał więcej niż Miron ma na Śląskich
diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 że tak nadupi..sz z postami Diman faktycznie ty weź się tak nie rozpędzaj bo niedługo będziesz miał więcej niż Miron ma na Śląskich to mi nie grozi no ale faktycznie spojrzcie na moj wynik z technicznych
czester Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 że tak nadupi..sz z postami Diman faktycznie ty weź się tak nie rozpędzaj bo niedługo będziesz miał więcej niż Miron ma na Śląskich to mi nie grozi no ale faktycznie spojrzcie na moj wynik z technicznych Grubo
Patrikos28 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 że tak nadupi..sz z postami Diman faktycznie ty weź się tak nie rozpędzaj bo niedługo będziesz miał więcej niż Miron ma na Śląskich nie grozi mu to Miron nawet jak nic nie pisze to mu przybywa liczba postów :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 że tak nadupi..sz z postami Diman faktycznie ty weź się tak nie rozpędzaj bo niedługo będziesz miał więcej niż Miron ma na Śląskich nie grozi mu to Miron nawet jak nic nie pisze to mu przybywa liczba postów :gwizdanie: że tak nadupi..sz z postami Diman faktycznie ty weź się tak nie rozpędzaj bo niedługo będziesz miał więcej niż Miron ma na Śląskich to mi nie grozi no ale faktycznie spojrzcie na moj wynik z technicznych To kogo gonisz przyznaj się
diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 że tak nadupi..sz z postami Diman faktycznie ty weź się tak nie rozpędzaj bo niedługo będziesz miał więcej niż Miron ma na Śląskich to mi nie grozi no ale faktycznie spojrzcie na moj wynik z technicznych Grubo zebys wiedzial jakos mnie natchlo [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 19:44_________________________________________________ że tak nadupi..sz z postami Diman faktycznie ty weź się tak nie rozpędzaj bo niedługo będziesz miał więcej niż Miron ma na Śląskich nie grozi mu to Miron nawet jak nic nie pisze to mu przybywa liczba postów :gwizdanie: że tak nadupi..sz z postami Diman faktycznie ty weź się tak nie rozpędzaj bo niedługo będziesz miał więcej niż Miron ma na Śląskich to mi nie grozi no ale faktycznie spojrzcie na moj wynik z technicznych To kogo gonisz przyznaj się nikogo nadarzyly sie tematy ze moglem pomoc
A-rek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 pany no wesolo tu dzisiaj dzisiaj juz z 20 strona naj...liscie wiec 3000 bedzie raz dwa ok, Guru, Pucek, Miron, Somes, Keżor, Rudi, Pelex, Skydiver, Diman, Patrikos, Piterra Poszło PW a do mnie nie napisales Egon nadrabiaj a nie czekasz na streszczenie, ja od 45 min nadrabiam i pierwszy raz nie zaluje
diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 miron to ci rosnie konkurencja http://www.a4-klub.pl/smf/profiles/miron123-u46070.html
Guregoru Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 ja od 45 min nadrabiam i pierwszy raz nie zaluje :polew: Siemasz tak w ogóle [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 19:49_________________________________________________ miron to ci rosnie konkurencja http://www.a4-klub.pl/smf/profiles/miron123-u46070.html Mamy nowego prezesa
MAJKI Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Ja sie przywitam i spier....m na 2106 nadrabiać bo czytałem i gorąco tam było
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 że tak nadupi..sz z postami Diman faktycznie ty weź się tak nie rozpędzaj bo niedługo będziesz miał więcej niż Miron ma na Śląskich nie grozi mu to Miron nawet jak nic nie pisze to mu przybywa liczba postów :gwizdanie: :polew:
Patrikos28 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 miron to ci rosnie konkurencja http://www.a4-klub.pl/smf/profiles/miron123-u46070.html poważna konkurencja
Guregoru Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Ja sie przywitam i spier....m na 2106 nadrabiać bo czytałem i gorąco tam było Spoko ale czekać nie będziemy [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 19:52_________________________________________________ 1,2,3 i jest nowy prezes :polew:
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 pany no wesolo tu dzisiaj dzisiaj juz z 20 strona naj...liscie wiec 3000 bedzie raz dwa ok, Guru, Pucek, Miron, Somes, Keżor, Rudi, Pelex, Skydiver, Diman, Patrikos, Piterra Poszło PW a do mnie nie napisales Egon nadrabiaj a nie czekasz na streszczenie, ja od 45 min nadrabiam i pierwszy raz nie zaluje fajnie tu nie
Patrikos28 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Ja sie przywitam i spier....m na 2106 nadrabiać bo czytałem i gorąco tam było
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 1,2,3 i jest nowy prezes ;(
Rekomendowane odpowiedzi