Pucek Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 a zresztą to tylko lista, ile razy listy nie było a stała grupka spotowiczów była... no i jutro znów tak będzie, a jak ktoś chce przyjechać to przyjedzie M@rk będziesz już na letnich??? :>
piterra Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 Panowie bez stresu :> Ci co mają być to będą a poza tym jest sezon urlopowy więc moim zdaniem liczba obecności na dotychczasowych spotach chyba nie najgorsza cyfra wzrośnie od września a na razie bez stresu bo stres rodzi agresje _________________________________________________ M@rk masz rację jeszcze wszyscy się za dobrze nie poznaliśmy, ale to kwestia czasu. A pewnie potem skręci się zgrana paczka
M@rk Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 a zresztą to tylko lista, ile razy listy nie było a stała grupka spotowiczów była... no i jutro znów tak będzie, a jak ktoś chce przyjechać to przyjedzie M@rk będziesz już na letnich??? :> jeszcze nie bo kurcze nie wyplacili mi kasy z ubespieczenia :(
Pelex Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Cześć wszystkim ja w tym tygodniu będę na 98% no może 99% do zobaczenia
Pucek Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 nooo ja odrazu teraz dopisze że jade bez względu na pogode jak ktoś jedzie zemna z moich okolic np. Nao jak się zdecyduje to będe chwile na parkingu basenu RUDA...o 18:20... 10minut poczekam i jade na Gliwice:) piszę to odrazu teraz bo później będe bez dostępu do internetu chyba zabiore aparat żeby Mironowi pokazać że daliśmy rade pozdrawiam:)
M@rk Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 nooo ja odrazu teraz dopisze że jade bez względu na pogode chyba zabiore aparat żeby Mironowi pokazać że daliśmy rade pozdrawiam:) a Co Miron mowil ze nie damy rady zrobic spotu bez niego ??
mirek31071977 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Tak pany wy się spocikujecie a ja znowu w robocie.Tylko mi forum zostało.Pogodę macie fajną.
Pucek Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 noo i w domku:) tym razem było peeeeełno śmiechu i super luźna atmosferka, widać już się nie wstydzimy M@rk, ale daliśmy popis, co potrafią autka spod znaku AUDI... troche przyjarałem gumy z przodu ale to nic - ten zenon Twój za bardzo mi się widzi ale ten Twój nowy soft na +200 kucy jakiś słaby jest :polew: dziekuje też koledze za skasowanie inspekcji:) wogule wkońcu dowiedziałem się co boli moją panią fajnie się gadało, sporo się dowiedziałem, lecz niektórzy zrobili mi mętlik w głowie czy kupować diesla czy kuchenke gazową z mocnym silnikiem no więc dzieki za fajne spotkanko, chyba za tydzień mnie nie będzie, no jeszcze zobacze:) pozdro i niech żałują Ci co NIE BYLI ps. najlepszy był koleś od tego dostawczaka..."a tu jest zlot??? NIE SPOT!!!ale chyba zlot...bo same Audi są...A NO SĄ BO TO SPOT" :polew:
Pelex Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 zaje fajnie i pojechał pokłony normalnie. Ja również dziękuje koledze za skasowanie inspekcji troche to było denerwujące. Atmosfera była naprawde super tylko troche mało nas było, ale mieliśmy wsparcie z A6 Klub-na które nie każdego stać :polew: wtajemniczeni wiedzą o co chodzi . Pozdrawiam wszystkich co maja A6 i nie tylko, bo ich nie stać
M@rk Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 M@rk, ale daliśmy popis, co potrafią autka spod znaku AUDI... troche przyjarałem gumy z przodu ale to nic - ten zenon Twój za bardzo mi się widzi :decayed fajnie bylo a na rybnickiej tez byl super ze zimoe opony mam bo zero przyczepnosci i falstart mialem :( ale za tydzien powtorka na rybnickiej :) P.S fajnie ze ktos z okolic ma VAG-a
miron78 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Witam ludziska - ja już po urlopie widzę że porządziliście
M@rk Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Witam ludziska - ja już po urlopie widzę że porządziliście fajnie bylo autka sprawdzone kreska byla na rybnickiej udal sie spocik
Guregoru Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 No i niestety przyszedł na mnie czas nie będzie mnie na zlocie w piątek bo muszę jechać na jakieś szkolenie no co za porażka pierwszy spot opuszcze
M@rk Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 kto przyjechal ostatnio na spota z Vag-iem ?? bo mam pare pytan apropo kabla ?
miron78 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2008 czyżby na śląsku byłą jakaś grupowa inkasacja komuterów że tu taka cisza
DAWIDBORI Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 hehe u mnie w skoczowie sa wszystkie kompy:D
Pucek Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 noo Miron przeca sam do siebie nie będe pisał... a jak ktoś pisze to raptem 4/5 osób :gwizdanie: te wakacje robią swoje:) ps. teraz na spota nie pojade, będe dopiero za tydzień musze ojcu pomóc
nosek5 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 A można podskoczyć na spota nie Audi A4 Bo a4 będzie dopiero w wrześniu a chętnie bym obejrzał jakieś auto na spokojnie ( bo mam w planie zakup a4 z 2006 roku ) i porozmawiał z ludźmi co i jak w tych autach
M@rk Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 A można podskoczyć na spota nie Audi A4 Bo a4 będzie dopiero w wrześniu a chętnie bym obejrzał jakieś auto na spokojnie ( bo mam w planie zakup a4 z 2006 roku ) i porozmawiał z ludźmi co i jak w tych autach oczywiice ze mozesz przyjechac ale jak nie przyjedziesz A4 to A8
Pucek Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 NOSEK5 no raczej Cie zawiode...faktem jest że na temat A4 sporo się dowiesz, ale nie na temat takiego rocznika bo to B7 a na spocie bywa tylko jedna B6 a reszta to najlepsze B5 heh tylko raz i tylko jedna B7 była na spocie ale ZAPRASZAMY:) na ogólny temat AUDI to dowiesz się sporo pozdro!
Rekomendowane odpowiedzi