diman Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 ten czarodziej... no wiesz który Diman :> aaaaaaaa ten tera cos kojarze
MAJKI Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 a dlaczego Miron ciągle zamykasz listę? to taki szpan??? wiadomo że ja chyba pisać nie muszę że będę :gwizdanie: nie - nie musisz - ale wpuszczony bez zapisania się nie będziesz Ty lepiej pisz kiedy jedziemy na deskę kiedy chcesz - tylko te warunki dość nie ciekawe podobno nasypało w górach śniegu Majkel, mam sobie organizować transport? Pucek ale co piwem sie tam nadupcymy
Pucek Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Majki, a kto powiedział że musi być samo piwo
Skydiver Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Keżor powinien kojarzyć kto to harry
diman Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 a dlaczego Miron ciągle zamykasz listę? to taki szpan??? wiadomo że ja chyba pisać nie muszę że będę :gwizdanie: nie - nie musisz - ale wpuszczony bez zapisania się nie będziesz Ty lepiej pisz kiedy jedziemy na deskę kiedy chcesz - tylko te warunki dość nie ciekawe podobno nasypało w górach śniegu Majkel, mam sobie organizować transport? Pucek ale co piwem sie tam nadupcymy ale co panowie kroi sie cos powaznego bo jak tak to sie z mironem zabiore :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2010 a dlaczego Miron ciągle zamykasz listę? to taki szpan??? wiadomo że ja chyba pisać nie muszę że będę :gwizdanie: nie - nie musisz - ale wpuszczony bez zapisania się nie będziesz Ty lepiej pisz kiedy jedziemy na deskę kiedy chcesz - tylko te warunki dość nie ciekawe podobno nasypało w górach śniegu Majkel, mam sobie organizować transport? Pucek ale co piwem sie tam nadupcymy ale co panowie kroi sie cos powaznego bo jak tak to sie z mironem zabiore :gwizdanie: ja Cię zabiorę a ja się z kimś zabiorę [br]Dopisany: 18 Styczeń 2010, 22:41_________________________________________________w sumie możemy się z Puckiem zabrać
Pucek Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 tak, Wy będziecie obracać browary a ja będę patrzył i potem Wam dupska woził moim APU :gwizdanie: marzenia czasem się spełniają :>
miron78 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2010 tak, Wy będziecie obracać browary a ja będę patrzył i potem Wam dupska woził moim APU :gwizdanie: marzenia czasem się spełniają :> damy Ci tyski w puszce do domu
diman Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 tak, Wy będziecie obracać browary a ja będę patrzył i potem Wam dupska woził moim APU :gwizdanie: marzenia czasem się spełniają :> czasami moglbys mnie przewiesc a nie tylko dupe wozic :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 tak, Wy będziecie obracać browary a ja będę patrzył i potem Wam dupska woził moim APU :gwizdanie: marzenia czasem się spełniają :> czasami moglbys mnie przewiesc a nie tylko dupe wozic :gwizdanie: taaaa cieszcie się że będę w ogóle na tej wsi, bo to zaszczyt mnie gościć
Pucek Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 ja też będę w Chacie Polaka a żebyś nie dojechał :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 cieszcie się że będę w ogóle na tej wsi, bo to zaszczyt mnie gościć Nie ma tygodnia żebyś tu nie zaglądał Jesteś uzależniony od tego pięknego miasta :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2010 ja też będę w Chacie Polaka a żebyś nie dojechał :gwizdanie:
diman Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 ja też będę w Chacie Polaka ciebie tam nie chcemy
Skydiver Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 ja też będę w Chacie Polaka a żebyś nie dojechał :gwizdanie: Spoko zawsze możesz dojść daleko nie masz
Rekomendowane odpowiedzi