miron78 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2010 Skoro tutaj taki dym ........ to ja lecę popracować ........ Ja wrócę i forum nie będzie działało to znaczy że było gruuuubbbooo .....jasne .....leć..........poradzę sobie............. zresztą możliwości władz tego forum z minuty na minutę są mniejsze..............tak więc luz.................2 lata sie przygotowywałem do tej akcji.............ale w końcu się nauczą
Skydiver Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Skoro tutaj taki dym ........ to ja lecę popracować ........ Ja wrócę i forum nie będzie działało to znaczy że było gruuuubbbooo .....jasne .....leć..........poradzę sobie............. zresztą możliwości władz tego forum z minuty na minutę są mniejsze..............tak więc luz.................2 lata sie przygotowywałem do tej akcji.............ale w końcu się nauczą Nie poznaję kolegi :shocked:
lukaszr Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 H... trzeba iść na ełu i tam prosić chociaż o Moderatora :naughty:
Guregoru Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 H... trzeba iść na ełu i tam prosić chociaż o Moderatora :naughty: Murzyn was przyjmie z otwartymi ramionami
miron78 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2010 H... trzeba iść na ełu i tam prosić chociaż o Moderatora :naughty: tam też mam swoich ludzi - ale obiecuję, że nie będę ingerował w to co tam będziecie wyprawiać - cel mam jeden - porządek na PL Ps. prywatnie do Was nic nie mam - ale to co działo się na tym forum - trzeba definitywnie zakończyć[br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 09:23_________________________________________________i pewne sprawy muszą wyjść na światło dzienne - przykro mi
Hugo Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 pewne sprawy muszą wyjść na światło dzienne - przykro mi Nie wierzę , że się do tego przyznasz.Jak się jednak odważysz to chłopaki na spotach będą stali z zaciśniętymi pośladkami , a na zlocie wszyscy spali tyłkami do ściany :polew:
Guregoru Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 pewne sprawy muszą wyjść na światło dzienne - przykro mi Nie wierzę , że się do tego przyznasz.Jak się jednak odważysz to chłopaki na spotach będą stali z zaciśniętymi pośladkami , a na zlocie wszyscy spali tyłkami do ściany :polew:
diman Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Siema ludzie (poza Mironem) lizus [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 09:30_________________________________________________ siemano nareszcie pytalem krola mowi ze nic nie kombinowal
miron78 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2010 pewne sprawy muszą wyjść na światło dzienne - przykro mi Nie wierzę , że się do tego przyznasz.Jak się jednak odważysz to chłopaki na spotach będą stali z zaciśniętymi pośladkami , a na zlocie wszyscy spali tyłkami do ściany :polew: .........nie zmieniaj tematu..............a żartami już niestety niczego nie naprawicie - jestem pamiętliwy i sprawa jest już nie do odkręcenia[br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 09:32_________________________________________________ diman
Hugo Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 pewne sprawy muszą wyjść na światło dzienne - przykro mi Nie wierzę , że się do tego przyznasz.Jak się jednak odważysz to chłopaki na spotach będą stali z zaciśniętymi pośladkami , a na zlocie wszyscy spali tyłkami do ściany :polew: Możesz rozluźnić pośladki.Żartowałem :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 pewne sprawy muszą wyjść na światło dzienne - przykro mi Nie wierzę , że się do tego przyznasz.Jak się jednak odważysz to chłopaki na spotach będą stali z zaciśniętymi pośladkami , a na zlocie wszyscy spali tyłkami do ściany :polew: Możesz rozluźnić pośladki.Żartowałem :polew: :polew: A już się zacząłem zastanawiać czy na pewno warto jechać na piątkowego spota
diman Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 no i widze ze wyjasnienia i tak sie nie pojawily zawiedziony jestem serio robia sobie co chca
MAJKI Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Miron Ty po tym lataniu w kanał to jakiś nerwowy jestes
miron78 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2010 Miron Ty po tym lataniu w kanał to jakiś nerwowy jestes porządkowy raczej
diman Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Miron Ty po tym lataniu w kanał to jakiś nerwowy jestes
czester Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Witam Nareszcie forum dziala, a ty miron mow co narobiles
diman Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 miron nie daj sie wyjasnienia nam sie naleza
Guregoru Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Czester puść mi swój adres bo muszę wysłać jutro tego maila Dobra ja spadam Do wieczorka
miron78 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2010 Hugo jest nam dłużny wyjaśnienia i 5 stron w naszym wątku za każdą godzine awarii - rzucają nam kłody pod nogi i myślą, że nam przeszkodzą w osiągnięciu strony 3000 do zlotu[br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 09:49_________________________________________________te awarie to chyba na zlecenie Krakusów
Rekomendowane odpowiedzi