Pucek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Pitek wszedł jak "wejście smoka do hasioka"
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Pitek wszedł jak "wejście smoka do hasioka"
Skydiver Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Znowu tyle spamu Ja juz nic nie pisze, tylko czytam te wasze bzdury To przez gluta bo zamiast kasować posty to jeszcze dopisuje :gwizdanie: Piszę -> źle, kasuję -> też źle może po prostu zamknę wątek i otworzę dopiero jak Miron przyjdzie a ten znowu szpanuje "pseudo-moderator" :polew: :polew: :polew: niech sobie lepiej wykasuje BRUD ze swojego "gluta"
Pucek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Panie riposta :> On się już wypalił :>
piterra Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Panie riposta :> On się już wypalił :> Ty tu nie podskakuj no chyba że chcesz czerwone kozy z nosa dłubać
QRi Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 siema misiaki ma ktos etke na kompie ?? potrzebuje numer grilla kompletnego do mojej B6tki albo info ile w aso kosztuje nowy, bo na allegro cos niepolamanego nieporysowanego znalezc to niebardzo sie da
Skydiver Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Panie riposta :> On się już wypalił :> Ty tu nie podskakuj no chyba że chcesz czerwone kozy z nosa dłubać Pitek słaboooo kiedyś było lepiej :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 SoMeS, mam nadzieję że do jutra podasz mi +/- średnicę tej końcówki [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 19:06_________________________________________________ Panie riposta :> On się już wypalił :> Ty tu nie podskakuj no chyba że chcesz czerwone kozy z nosa dłubać czerwonymi kozami to mnie i kumpli straszył koleś z PO w liceum, to już nie działa
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 siema misiaki ma ktos etke na kompie ?? potrzebuje numer grilla kompletnego do mojej B6tki albo info ile w aso kosztuje nowy, bo na allegro cos niepolamanego nieporysowanego znalezc to niebardzo sie da http://images47.fotosik.pl/253/7e4616f2a8e79235.jpg
QRi Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 siema misiaki ma ktos etke na kompie ?? potrzebuje numer grilla kompletnego do mojej B6tki albo info ile w aso kosztuje nowy, bo na allegro cos niepolamanego nieporysowanego znalezc to niebardzo sie da http://images47.fotosik.pl/253/7e4616f2a8e79235.jpg dziekowac - ta pierwsza z gory to jest komplet grill nie ? 8e0 853 651 F
czester Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Miron kase juz wczoraj wslalem za zlot Znowu nikt nic nie powiedzial, ze jakas impreza sie kroi Znowu tyle spamu Ja juz nic nie pisze, tylko czytam te wasze bzdury przecierz napisałeś :gwizdanie: Jendego posta w godzine Znowu tyle spamu Ja juz nic nie pisze, tylko czytam te wasze bzdury hehehe , witaj w klubie wogóle Adam !! co tam ? A leci podobnie jak u ciebie, uczelnia i zero czasu na przyjemnosci, ale juz niedlugo
kris_kilt Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Krolu , do 21:50 jestem w pracy , później powrót do domu , dasz radę do tego czasu ?? -> fajnie by było znów móc czegokolwiek posłuchać ... :gwizdanie:
piterra Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Panie riposta :> On się już wypalił :> Ty tu nie podskakuj no chyba że chcesz czerwone kozy z nosa dłubać Pitek słaboooo kiedyś było lepiej :gwizdanie: chyba się starzeję
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Krolu , do 21:50 jestem w pracy , później powrót do domu , dasz radę do tego czasu ?? -> fajnie by było znów móc czegokolwiek posłuchać ... :gwizdanie: tak
piterra Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 a poza tym to znudził mi się dojeżdżanie "gówniarzy" już wystarczająco ŻYCIE ich dojeżdża :polew: :polew: i wogóle to oststnio jestem zajęty poważniejszymi rzeczami
kris_kilt Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Panie riposta :> On się już wypalił :> Ty tu nie podskakuj no chyba że chcesz czerwone kozy z nosa dłubać Pitek słaboooo kiedyś było lepiej :gwizdanie: chyba się starzeję chyba za dużo NK , bo co nie wejdę to Cię widzę tam :gwizdanie:
piterra Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Panie riposta :> On się już wypalił :> Ty tu nie podskakuj no chyba że chcesz czerwone kozy z nosa dłubać Pitek słaboooo kiedyś było lepiej :gwizdanie: chyba się starzeję chyba za dużo NK , bo co nie wejdę to Cię widzę tam :gwizdanie: no kto siedzi to siedzi
czester Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Krolu , do 21:50 jestem w pracy , później powrót do domu , dasz radę do tego czasu ?? -> fajnie by było znów móc czegokolwiek posłuchać ... :gwizdanie: tak Krolu zrobil sie specem w lamaniu zabezpieczen i pirackim oprogramowaniu
kris_kilt Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Krolu , do 21:50 jestem w pracy , później powrót do domu , dasz radę do tego czasu ?? -> fajnie by było znów móc czegokolwiek posłuchać ... :gwizdanie: tak Krolu zrobil sie specem w lamaniu zabezpieczen i pirackim oprogramowaniu Ty zamiast z niego cedzić , to byś mu pokibicował
Rekomendowane odpowiedzi