Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja cie nie moge pół dnia mnie nie było i znowu 20 minut czytania.

1) komplet kół mam 1 do sprzedania :naughty:

2) Pelex i dlatego wku... mnie ten gość ze jest nie słowny zawsze sciemnia, duzo gada i zasłania sie żoną która tym bardziej nic nie wie (moja stała prawie 3 tyg i niedość ze nienaprawiona to jeszcze wymieniłem 2 dobre rzeczy a auto dalej stało)

3) Somes nie obcinaj sprężyn, takie rzeczy to mozna w maluchu robić a i tak amory lecą na pniu

Ja jak miałem B5 to kupilem Weiteca używki za 250zł i było ładnie i w miare komfortowo.

No i jeżli sparki chce sie zamienic to bym sie nie zastanawiał bo jego czerwona strzała ładnie stoi, tylko co on tam ma założone????

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11983

• Pucek

11721

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ok Majki szefie :hi::polew:

Sparki to kiedy zamiana? :decayed:

Opublikowano

sparki podeślij mi jakieś fotki furki na [email protected] byłbym wdzięczny :naughty:

bo tutaj tylko nosek widać że siedzi a domyślam się ża fajnie więc muszę to szybko zobaczyć :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 21:07_________________________________________________guru mam nadzieję :rant::polew:

Jutro coś z telefonu pstrykne. Poza tym w piątek sobie oblukasz organoleptycznie a jak fura nie gotowa będzie (niewiem bo nie śledziłem dokładnie tematu) to żółtym dojedziesz :polew: :polew: :polew:

No i jeżli sparki chce sie zamienic to bym sie nie zastanawiał bo jego czerwona strzała ładnie stoi, tylko co on tam ma założone????

no właśnie sam sparki nie wie co tam jest założone, ale za to wie jedno że z kołami 15 cali to nieporozumienie jest na naszych pięknych wykoleinowanych drogach
Opublikowano

Dobry Guru :hi:

Qrna zanim coś napisałem to juz 6 odpowiedzi to jak sie mam przywitać :gwizdanie:

Opublikowano

Na spocie w piątek sobie przełożycie :decayed:[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 21:13_________________________________________________

Qrna zanim coś napisałem to juz 6 odpowiedzi to jak sie mam przywitać :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew: :polew:

Ps. Dobry :hi:

Opublikowano

hmm sparki nie uważasz że szkoda czasu? :gwizdanie:

ok inaczej... gdzie stoisz zaparkowany bo ja niebawem jadę po moją to oblukam :naughty:[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 21:14_________________________________________________

Na spocie w piątek sobie przełożycie :decayed:[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 21:13_________________________________________________

:polew: :polew: :polew: :polew:

Ps. Dobry :hi:

ok panowie w piątek na spotka każdy przywozi lewarek i klucze i załatwimy to szybko w ośmiu :naughty::polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ok inaczej... gdzie stoisz zaparkowany bo ja niebawem jadę po moją to oblukam :naughty:

Sparki a w ogóle to daj mu kluczyki do garażu i do auta to se sam chłopak poradzi :naughty::polew:[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 21:16_________________________________________________

ok panowie w piątek na spotka każdy przywozi lewarek i klucze i załatwimy to szybko w ośmiu :naughty::polew: :polew: :polew:

Będziemy lepsi niż w formule 1 :decayed:

Opublikowano

no niż team bmw sauber na pewno :gwizdanie: :polew:

Opublikowano

no niż team bmw sauber na pewno :gwizdanie: :polew:

:polew: :polew: to na stówę :polew: :polew:

Opublikowano

sparki hallo hallo :cool1::tongue4:

Opublikowano

ok inaczej... gdzie stoisz zaparkowany bo ja niebawem jadę po moją to oblukam :naughty:

Sparki a w ogóle to daj mu kluczyki do garażu i do auta to se sam chłopak poradzi :naughty::polew:[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 21:16_________________________________________________Będziemy lepsi niż w formule 1 :decayed:

choćby kluczyki dostał to jeszcze jest jeden myk z którym by musiał sobie poradzić żeby odpalić moją padlinkę

Somes ulca Ułomów tzn Ułanów znak orientacyjny to krzyż koło bloku postawiony przez frakcje religijną na przeciwko tego paraku z choinkami kojarzysz coś ??

Opublikowano

Ciekawe co się dzieje z prezesem nie uważacie że już dawno :kox: się nie odzywał :polew: :polew: :decayed:

Opublikowano

Qrna chciałbym zobaczyć tą zmiane springów pod areną ale niestety w bieszczady jade w piątek nad ranem i mnie nie bedzie :(

A może panowie vagiem vagiem tą glebe :gwizdanie:

Opublikowano

choćby kluczyki dostał to jeszcze jest jeden myk z którym by musiał sobie poradzić żeby odpalić moją padlinkę

A od czego są lawety :naughty:

Opublikowano

sparki tak kojarzę... trzeba po prostu było powiedzieć że tam gdzie zawsze :naughty:

prezes pewnie czyta kilkanaście stron :polew: zaraz nas dogoni :naughty:

Opublikowano

no kurka pisze i pisze ale nadądzyć nie umiem

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Teraz to mnie rozwaliłeś :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ide tez po browara bo nie dość ze nie nadąrzam czytać to i z pisaniem mi słabo idzie.

Guru zwolnij :tongue4:

Opublikowano

mój ojciec ma lawete :naughty:

hehe ok nie straszę was już :polew: :polew: :polew:

Sparki ja mam 2 takie myki :kox:

ok spadam do apteki.. po moją... i oblukać sparkowóz jak siedzi :naughty:

Opublikowano

zaraz nas dogoni :naughty:

:polew: :polew: nie mogę

[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 21:23_________________________________________________

Ide tez po browara bo nie dość ze nie nadąrzam czytać to i z pisaniem mi słabo idzie.

:polew: :polew: Nie no wysiadłem normalnie :polew: :polew: :polew: :polew: :decayed: