krolu Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 nowicjusz-> początkujący... ale mi przeskok
miron78 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Majki każdy kto jest conajmniej pół roku na forum i ma minimum 100 postów - czyli sam widzisz, trochę takich osób mamy Guru - macie takie coś na sklepie ( dokładnie ten model ) - jak tak to daj mi cynka http://www.allegro.pl/item613459941_mz_wiadro_duze_z_klockami_wader_41340.html
Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 nowicjusz-> początkujący... ale mi przeskok Co :?: nie pasi
Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Guru - macie takie coś na sklepie ( dokładnie ten model ) - jak tak to daj mi cynka http://www.allegro.pl/item613459941_mz_wiadro_duze_z_klockami_wader_41340.html Nie ale dla pewności jutro luknę jeszcze po hurtowni
miron78 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Jak ktos jest chętny to pogadamy na zlocie o konkretach co do statusu ( Majki Ty i Gregory macie chyba największe szanse na chwile obecną )
Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 ależ skąd :gwizdanie: No :polew:
miron78 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Nie ale dla pewności jutro luknę jeszcze po hurtowni ok - dzięki
MAJKI Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 ok ja lece spać bo przez ten krótki tydzień to roboty kupa. Pewnie jak sie obudze to jeszcze 30 min zanim nadrobie zaległości Takze dobrej nocy no i budzik wczesniej nastawiony zeby poczytać spamerów :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Jak ktos jest chętny to pogadamy na zlocie o konkretach co do statusu ( Majki Ty i Gregory macie chyba największe szanse na chwile obecną ) No to teraz toś mnie podbudował :polew: :polew: Moja wina że moje autko się nie psuje i nie mam o czym pisać na technicznych :polew:
piterra Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 nowicjusz-> początkujący... ale mi przeskok a mi wisi co mam napisane byle nie czarna d*pa :polew: :polew: :polew: bo jak mi tak napiszą to mam na to odpowiedni tekst Podczas wysyłania wiadomości, pojawiły się następujące błędy: Uwaga - podczas pisania wysłano 4 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? chyba was pogło Podczas wysyłania wiadomości, pojawiły się następujące błędy: Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? no nie Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? przecież zaraz mnie coś trafi Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? dacie coś napisać Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? :wallbash: :wallbash:
Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 ok ja lece spać bo przez ten krótki tydzień to roboty kupa. Pewnie jak sie obudze to jeszcze 30 min zanim nadrobie zaległości Takze dobrej nocy no i budzik wczesniej nastawiony zeby poczytać spamerów :gwizdanie: Dobranoc wyśpij się bo rano będziesz musiał dużo poczytać Nie ale dla pewności jutro luknę jeszcze po hurtowni ok - dzięki spox
sparki Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Jak ktos jest chętny to pogadamy na zlocie o konkretach co do statusu ( Majki Ty i Gregory macie chyba największe szanse na chwile obecną ) a ja ?? czuje się pominięty ;( :polew:
krolu Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 mi już F5 od odświeżania starło ...
Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Jak ktos jest chętny to pogadamy na zlocie o konkretach co do statusu ( Majki Ty i Gregory macie chyba największe szanse na chwile obecną ) a ja ?? czuje się pominięty ;( :polew: Spoko założymy sobie swoje forum audi a4 :polew: :polew:
piterra Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 panowie ja mam dość tu jest już gorzej niż u moich ziomali z KRK no miazga jak tak dalej pójdzie to do końca roku minimum 3000 stron nabijemy Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?
krolu Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Jak ktos jest chętny to pogadamy na zlocie o konkretach co do statusu ( Majki Ty i Gregory macie chyba największe szanse na chwile obecną ) a ja ?? czuje się pominięty ;( :polew: Spoko założymy sobie swoje forum audi a4 :polew: :polew: wystarczy czat na interiii
Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 mi już F5 od odświeżania starło ... Ale to nie jest zabawne bo od kiedy wsiąkłem w forum to nagle na myszce pojawiły się ślady ostrego zużycia
MAJKI Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Jak ktos jest chętny to pogadamy na zlocie o konkretach co do statusu ( Majki Ty i Gregory macie chyba największe szanse na chwile obecną ) miron mi jest dobrze tak jak teraz, na ten wyższy status trzeba sobie zasłużyć a ja tylko chwilke czasu znajduje zeby sobie na forum posiedziec
Rekomendowane odpowiedzi