piterra Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 co tam u ciebie "pluszaczku" :decayed: :decayed:
Miszka82 Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 co tam u ciebie "pluszaczku" :decayed: :decayed: kolejny ciepły na forum Pitek no co tu gadać odkułem się pomału, pełna przeprowadzka do nowej chaty zakończona, czekam jeszcze na kuchnie i beędzie wsio, neta podłączyłem i spam można zarzucac dalej
piterra Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 No ja "ciepły" :mysli: :mysli: :mysli: daj spokój jakbym był ciepły to już bym miał różowy nick :polew: :polew: :polew: a z mieszkanie m do do wielkanocy mam nadzieję zdążysz
Miszka82 Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 a to różowi to co...? oznacza, że....geje ?
piterra Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 a to różowi to co...? oznacza, że....geje ? tak jak mówisz dobra ja spadam spać bo jestem po nocce i już mi się ślepia kleją nara
A-rek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 z rana Pitek wyspij sie, bo ty i takie tematy
diman Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 siemano no ja juz tez wrocilem ze spota milo bylo ale wyjadkowo krotko no i troche leb mnie boli :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Dimek z dnia nadzień coraz bardziej narzekasz ........... dziadziejesz
diman Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Dimek z dnia nadzień coraz bardziej narzekasz ........... dziadziejesz gon sie leszczu czemu cie nie bylo lepiej sie tlumacz
Skydiver Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Dimek z dnia nadzień coraz bardziej narzekasz ........... dziadziejesz gon sie leszczu czemu cie nie bylo lepiej sie tlumacz Co tu się tłumaczyć ......... nikt mnie nie lubi
diman Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Dimek z dnia nadzień coraz bardziej narzekasz ........... dziadziejesz gon sie leszczu czemu cie nie bylo lepiej sie tlumacz Co tu się tłumaczyć ......... nikt mnie nie lubi
Seski Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 co tam dobrego z rana słuchać? krolu ty masz tego vaga? bo chyba źle sprawdzaliśmy ten błąd... to chyba nie bylo 65585 tylko 65535 czyli sterownik poduszki... :/
krolu Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 co tam dobrego z rana słuchać? krolu ty masz tego vaga? bo chyba źle sprawdzaliśmy ten błąd... to chyba nie bylo 65585 tylko 65535 czyli sterownik poduszki... :/ jak to błąd poduszki to powinna się świecić kontrolka na desce...
Seski Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 no przeca sie swieci [br]Dopisany: 06 Luty 2010, 09:58_________________________________________________dlatego podlaczylismy go do vaga bo myslalem ze to styk pod siedzeniem...
krolu Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 no przeca sie swieci [br]Dopisany: 06 Luty 2010, 09:58_________________________________________________dlatego podlaczylismy go do vaga bo myslalem ze to styk pod siedzeniem... ja u ciebie vaga nie podłączałem to nie wiem... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Luty 2010, 10:05_________________________________________________nawet nie wiem który był twój :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi