Pelex Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Na dobry początek dnia Poszedł ksiądz na targ kupić coś do jedzenia, bo miał mieć w parafii > > > > > wizytację biskupa i biskup miał zostać na kolację. > > Podszedł do gościa z rybami i mówi: > > - Oj, jaka piękna, duża ryba! > > Sprzedawca na to: > > - Pięknego sk***iela złapałem, co? > > Ksiądz się obruszył: > > - Panie, ja wszystko rozumiem - piękna duża ryba, ale żeby zaraz przy > > księdzu takie epitety wstyd! > > Sprzedawca wyjaśnia: > > - Ale proszę księdza - sk***iel to jest nazwa tej ryby, tak samo jak > > > płotka, okoń czy pstrąg. > > - Aaa no to w porządku. Poproszę tego sk***iela. Przygotuję go na > > > > kolację z biskupem. > > Przychodzi ksiądz na parafię pokazuje rybę siostrze zakonnej. > > Zakonnica: > > - O jaka piękna duża ryba. > > A ksiądz na to: > > - Ładnego sk***iela kupiłem, co? > > Zakonnica: > > - Ale co ksiądz - takie słownictwo? > > A ksiądz wyjaśnia, że to ta ryba się nazywa sk***iel - tak jak inne, > > > > > płoć czy szczupak. > > - Aaaa. to rozumiem. > > Ksiądz polecił zakonnicy żeby ta przygotowała sk***iela na kolację z > > > > > biskupem. > > Stoi zakonnica w kuchni, skrobie rybę a tu wchodzi kucharka. > > - O jaka piękna duża ryba - mówi kucharka. > > Siostra na to: > > - Piękny sk***iel, prawda? > > - Ależ co siostra? Nie poznaję! - obrusza się kucharka. > > A siostra, że ta ryba się nazywa sk***iel - tak jak inne się > > nazywają, > > karp czy lin. > > Siostra kazała przygotować sk***iela na kolację z biskupem. Wieczorem > > przyjeżdża biskup, siada przy stole z księdzem i zakonnicą. Kucharka > > > > > wnosi główne danie - rybę. > > Ksiądz biskup: > > - Jaka piękna, duża ryba! > > Na to proboszcz: > > To ja tego sk***iela znalazłem i kupiłem. > > Odzywa się zakonnica: > > - A ja tego sk***iela skrobałam. > > Na to włącza się kucharka: > > - A ja tego sk***iela usmażyłam i przyrządziłam. > > Ksiądz biskup uśmiechnął się, wyjął z torby litr wódki i mówi: > > - ku***a, widzę, że tu sami swoi! he dobre
Seski Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 majki no wręcz bym powiedział że ten kawał taki zyciowy
Patrikos28 Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Na dobry początek dnia Poszedł ksiądz na targ kupić coś do jedzenia, bo miał mieć w parafii > > > > > wizytację biskupa i biskup miał zostać na kolację. > > Podszedł do gościa z rybami i mówi: > > - Oj, jaka piękna, duża ryba! > > Sprzedawca na to: > > - Pięknego sk***iela złapałem, co? > > Ksiądz się obruszył: > > - Panie, ja wszystko rozumiem - piękna duża ryba, ale żeby zaraz przy > > księdzu takie epitety wstyd! > > Sprzedawca wyjaśnia: > > - Ale proszę księdza - sk***iel to jest nazwa tej ryby, tak samo jak > > > płotka, okoń czy pstrąg. > > - Aaa no to w porządku. Poproszę tego sk***iela. Przygotuję go na > > > > kolację z biskupem. > > Przychodzi ksiądz na parafię pokazuje rybę siostrze zakonnej. > > Zakonnica: > > - O jaka piękna duża ryba. > > A ksiądz na to: > > - Ładnego sk***iela kupiłem, co? > > Zakonnica: > > - Ale co ksiądz - takie słownictwo? > > A ksiądz wyjaśnia, że to ta ryba się nazywa sk***iel - tak jak inne, > > > > > płoć czy szczupak. > > - Aaaa. to rozumiem. > > Ksiądz polecił zakonnicy żeby ta przygotowała sk***iela na kolację z > > > > > biskupem. > > Stoi zakonnica w kuchni, skrobie rybę a tu wchodzi kucharka. > > - O jaka piękna duża ryba - mówi kucharka. > > Siostra na to: > > - Piękny sk***iel, prawda? > > - Ależ co siostra? Nie poznaję! - obrusza się kucharka. > > A siostra, że ta ryba się nazywa sk***iel - tak jak inne się > > nazywają, > > karp czy lin. > > Siostra kazała przygotować sk***iela na kolację z biskupem. Wieczorem > > przyjeżdża biskup, siada przy stole z księdzem i zakonnicą. Kucharka > > > > > wnosi główne danie - rybę. > > Ksiądz biskup: > > - Jaka piękna, duża ryba! > > Na to proboszcz: > > To ja tego sk***iela znalazłem i kupiłem. > > Odzywa się zakonnica: > > - A ja tego sk***iela skrobałam. > > Na to włącza się kucharka: > > - A ja tego sk***iela usmażyłam i przyrządziłam. > > Ksiądz biskup uśmiechnął się, wyjął z torby litr wódki i mówi: > > - ku***a, widzę, że tu sami swoi! :polew:
SoMeS Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 ps: Somes juz mi 2 flachy wisisz Tyyyy.... zapomniałem wczoraj w ogóle jak się wszyscy na tego grilla napalili privy co chwile nie no przyznam się bo szkoda mi ich
A-rek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Tyyyy.... zapomniałem wczoraj taki mlody, a taka skleroza w ogóle jak się wszyscy na tego grilla napalili privy co chwile nie no przyznam się bo szkoda mi ich
SoMeS Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 ja miałem ze 3 te grille ale porozdawałem taki mlody, a taka skleroza dobrze że co innego jeszcze mi funkcjonuje
keżor Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 dobrze że co innego jeszcze mi funkcjonuje
SoMeS Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 dobrze że co innego jeszcze mi funkcjonuje to też
gregory Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Pyk nawet o tym nie pomyślałem, siedzenia dla mnie to kosmetyka, auto ma być technicznie OK a potem lans Moje nauki przynoszą rezultaty @ Majki niezłe
miron78 Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Opublikowano 6 Lutego 2010 no nic ja spadam kończyć rezać to co zacząłem i od jutra przerwa z tym ktoś wie jakie warunki w Istebnej do szosowania? warunki bardzo dobre - ale w wekend jest tyle ludzi, że najlepiej jechać na karnet od 17.00 do 21.00 - jest mega
SoMeS Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 warunki bardzo dobre - ale w wekend jest tyle ludzi, że najlepiej jechać na karnet od 17.00 do 21.00 - jest mega to jutro jadę na cały dzień się wyszaleć jeszcze dzięki za info
gregory Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Też bym na nartach pośmigał w tym roku jeszcze, kurde jestem w sumie w AT gdzie są góry Ale nie ma zaprzyjaźnionych narciarzy Samemu nudno, wpadniecie tu? Pojedziemy gdzieś na początek Alp...
SoMeS Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Też bym na nartach pośmigał w tym roku jeszcze, kurde jestem w sumie w AT gdzie są góry Ale nie ma zaprzyjaźnionych narciarzy Samemu nudno, wpadniecie tu? Pojedziemy gdzieś na początek Alp... ja bym chętnie wpadł ale w poniedziałek jestem ostatni dzień w PL
miron78 Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Opublikowano 6 Lutego 2010 Jeżeli ktoś jest ciekaw ( lub nie wierzy ) że pisanie po brudnym samochodzi rysuje lakier to zapraszam do garażu. Furka stoi umyta i czyściutka - na myjni oczywiście zszedł cały brud - ale napisy w większości zostały. Nawet odbierając auto na myjni, osoba myjąca podeszła do mnie i pokazuje zarysowania ( żeby nie było, że stało się to przy myciu ) Troszke dziś zimno na zabawy z autem ale oczywiście nie wytrzymałem i część już usunięta. Grubsze zarysowania zostały a napis na tylnej klapie ( ledy z allegro ) został praktycznie cały ( jakby go ktoś papierem ściernym napisał ) i jest czytelny z 2 metrów ( litera po literze ). Częściowo to jest właśnie urok czarnego koloru prawdopodobnie na jasnym mało co byłoby widoczne.
Bulik Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Jeżeli ktoś jest ciekaw ( lub nie wierzy ) że pisanie po brudnym samochodzi rysuje lakier to zapraszam do garażu. Furka stoi umyta i czyściutka - na myjni oczywiście zszedł cały brud - ale napisy w większości zostały. Nawet odbierając auto na myjni, osoba myjąca podeszła do mnie i pokazuje zarysowania ( żeby nie było, że stało się to przy myciu ) Troszke dziś zimno na zabawy z autem ale oczywiście nie wytrzymałem i część już usunięta. Grubsze zarysowania zostały a napis na tylnej klapie ( ledy z allegro ) został praktycznie cały ( jakby go ktoś papierem ściernym napisał ) i jest czytelny z 2 metrów ( litera po literze ). Częściowo to jest właśnie urok czarnego koloru prawdopodobnie na jasnym mało co byłoby widoczne. SoMeS mówiłem że będzie miał ślady :decayed:
SoMeS Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Jeżeli ktoś jest ciekaw ( lub nie wierzy ) że pisanie po brudnym samochodzi rysuje lakier to zapraszam do garażu. Furka stoi umyta i czyściutka - na myjni oczywiście zszedł cały brud - ale napisy w większości zostały. Nawet odbierając auto na myjni, osoba myjąca podeszła do mnie i pokazuje zarysowania ( żeby nie było, że stało się to przy myciu ) Troszke dziś zimno na zabawy z autem ale oczywiście nie wytrzymałem i część już usunięta. Grubsze zarysowania zostały a napis na tylnej klapie ( ledy z allegro ) został praktycznie cały ( jakby go ktoś papierem ściernym napisał ) i jest czytelny z 2 metrów ( litera po literze ). Częściowo to jest właśnie urok czarnego koloru prawdopodobnie na jasnym mało co byłoby widoczne. no w sporej części to moje dzieło.... Mirek pomóc Ci z tym?
miron78 Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Opublikowano 6 Lutego 2010 Jeżeli ktoś jest ciekaw ( lub nie wierzy ) że pisanie po brudnym samochodzi rysuje lakier to zapraszam do garażu. Furka stoi umyta i czyściutka - na myjni oczywiście zszedł cały brud - ale napisy w większości zostały. Nawet odbierając auto na myjni, osoba myjąca podeszła do mnie i pokazuje zarysowania ( żeby nie było, że stało się to przy myciu ) Troszke dziś zimno na zabawy z autem ale oczywiście nie wytrzymałem i część już usunięta. Grubsze zarysowania zostały a napis na tylnej klapie ( ledy z allegro ) został praktycznie cały ( jakby go ktoś papierem ściernym napisał ) i jest czytelny z 2 metrów ( litera po literze ). Częściowo to jest właśnie urok czarnego koloru prawdopodobnie na jasnym mało co byłoby widoczne. no w sporej części to moje dzieło.... Mirek pomóc Ci z tym? Somes - nie ważne czyje dzieło - stali i widzieli wszyscy - tak to jest - przy żartach nie zawsze się myśli o skutkach, naprawdę nie mam "mega wkur..wienia" - sam kiedyś kumplowi napisałem dla jaj coś, też zbytnio wtedy o porysowaniu auta nie myślałem ( choć robiłem to mokrą chusteczką ). Napisałem to tylko informacyjnie - że jak ktoś myśli, że przy takim czymś lakier się nie rysuje to może wpaść ( zanim fura stoi czysta ) i zobaczyć efekty. Teraz i tak nie mam zamiaru się z tym bawić do końca - będzie cieplej to się pobawię - myślę, że 95% zejdzie
SoMeS Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Somes - nie ważne czyje dzieło - stali i widzieli wszyscy - tak to jest - przy żartach nie zawsze się myśli o skutkach, naprawdę nie mam "mega wkur..wienia" - sam kiedyś kumplowi napisałem dla jaj coś, też zbytnio wtedy o porysowaniu auta nie myślałem ( choć robiłem to mokrą chusteczką ). Napisałem to tylko informacyjnie - że jak ktoś myśli, że przy takim czymś lakier się nie rysuje to może wpaść ( zanim fura stoi czysta ) i zobaczyć efekty. Teraz i tak nie mam zamiaru się z tym bawić do końca - będzie cieplej to się pobawię - myślę, że 95% zejdzie wiesz ale to też nie o to chodzi bo ja jeżeli coś robię to w pełni walczę z konsekwencjami więc nie jest to dla mnie problem przyjechać i Ci to zrobić właśnie tak to jest potem ale przynajmniej będzie to dla większości w tym mnie na przyszłość już jasne..
miron78 Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Opublikowano 6 Lutego 2010 spoko - jak już pisałem - to był post informacyjny - ludzie mają większe problemy i oczywiście widać to tylko w chwili kiedy fura jest zupełnie czysta Ps. z tym napisem co mam teraz na tylnej klapie i tymi ledami to w sumie niezłą reklame teraz allegro robię ze free
Rekomendowane odpowiedzi