Guregoru Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Prezes cos knuje Jak zwykle :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparki Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Czemu prezes juz poszedl ? rachunku za neta nie zapłacił i ucieli :polew: E rachunek za neta pewnie zapłacił bo wie że to by się kończyło bezpośrednio odcięciem od forum może po prostu bał się że nie nadąży z nami czyli co obstawiasz ze na terapie pojechał, albo na nauke maszynopisania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 a tak wogóle to zobaczcie co można z pianki montażowej wyrezać takie mody to są mody http://halbot.haluze.sk/?id=4916 Niezły czub z tego gościa Czy mi się wydaje czy tylne koło jest większe od przedniego?? wyraźnie widać że tył większy od przodu ale efekt końcowy fiu fiu nikt nawet nie pomyśli że to pianka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zaloze sie, ze pelex pojechal nadrobic tyly i lata bokami po miescie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Czemu prezes juz poszedl ? rachunku za neta nie zapłacił i ucieli :polew: E rachunek za neta pewnie zapłacił bo wie że to by się kończyło bezpośrednio odcięciem od forum może po prostu bał się że nie nadąży z nami czyli co obstawiasz ze na terapie pojechał, albo na nauke maszynopisania :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 a u Trzestera upsss Czestera (ale jestem złośliwy ) każdy snickersa dostanie http://halbot.haluze.sk/?id=4919 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 a tak wogóle to zobaczcie co można z pianki montażowej wyrezać takie mody to są mody http://halbot.haluze.sk/?id=4916 Niezły czub z tego gościa Czy mi się wydaje czy tylne koło jest większe od przedniego?? wyraźnie widać że tył większy od przodu ale efekt końcowy fiu fiu nikt nawet nie pomyśli że to pianka Dopóki nie wsadzie palca :>[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 20:19_________________________________________________ a u Trzestera upsss Czestera (ale jestem złośliwy ) każdy snickersa dostanie http://halbot.haluze.sk/?id=4919 No to pucek jest juz na bank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zepsuje wam zabawę i przypomnę, że prezes wczoraj mówił ze we wtorki jeździ na Sale... JAK WY TO FORUM CZYTACIE????? PYTAM SIĘ JAK???? :evil: :evil: :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Masz racje krolu zapomnialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zepsuje wam zabawę i przypomnę, że prezes wczoraj mówił ze we wtorki jeździ na Sale... JAK WY TO FORUM CZYTACIE????? PYTAM SIĘ JAK???? :evil: :evil: :evil: wyprzedaże po polsku :polew: :polew: [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 20:22_________________________________________________w piątek proponuję 16 godzinę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparki Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Pogoda ma byc super, wiec im wczesniej tym lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 16 to dobra godzina [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 20:25_________________________________________________ Zepsuje wam zabawę i przypomnę, że prezes wczoraj mówił ze we wtorki jeździ na Sale... JAK WY TO FORUM CZYTACIE????? PYTAM SIĘ JAK???? :evil: :evil: :evil: Akurat pewnie się na eu przeniósł bo tu nie chciało mu się tyle czytać [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 20:26_________________________________________________A w ogóle co to za insynuacje że nie czytamy forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 no elyta zbierzmy się w kupie każdy fuszt ze sobą i jadymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 ok, ja wezmę grilla i kobietę do obsługi ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 ok, ja wezmę grilla i kobietę do obsługi ;P a nie boisz sie zabierać kobietki jak ja tam będę bez żony?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 ok, ja wezmę grilla i kobietę do obsługi ;P a nie boisz sie zabierać kobietki jak ja tam będę bez żony?? :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Nie, ona mi się nudzi ale się odczepić nie chce ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Nie, ona mi się nudzi ale się odczepić nie chce ;P Ja pie....le no nieźle :polew: :polew: czyli piterra masz wolną rękę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 ok, ja wezmę grilla i kobietę do obsługi ;P a nie boisz sie zabierać kobietki jak ja tam będę bez żony?? :polew: :polew: a ty się nie ciesz bo masz szczęście że włosy skróciłeś bo jeszcze bym pomyślał ze kobietą jesteś :polew: :polew: :polew: i co wtedy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi