proton2 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Widzę, że szalejecie ostatnio Co byście powiedzieli, gdyby moja paskudna facjata pojawiła się u Was w piątek ?
miron78 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Widzę, że szalejecie ostatnio Co byście powiedzieli, gdyby moja paskudna facjata pojawiła się u Was w piątek ? nie ma potrzeby, naprawdę - u nas jest nudno, szkoda Twojego paliwa
proton2 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Proton fajnie że lecisz na letni - Twój pierwszy jak sie nie myle czy już jakiś zaliczyłeś No niestety to mój pierwszy. Mam nadzieję, że nie ostatni [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2009, 12:51_________________________________________________ Widzę, że szalejecie ostatnio Co byście powiedzieli, gdyby moja paskudna facjata pojawiła się u Was w piątek ? nie ma potrzeby, naprawdę - u nas jest nudno, szkoda Twojego paliwa A to nie jadę
miron78 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2009 PROTON - wpadaj i nawet się nie pytaj ( tylko teraz na Arenie się spotykamy ) i tym razem jest plan spotkania się wcześniej - chyba 16.00 i będziemy do wieczorka oczywiście. Wpadaj teraz w piatek bo i wolne jest i pogode mamy zamówioną, jakiś grill jest w planie i parę innych atrakcji -CZEKAMY [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2009, 12:52_________________________________________________Czester narazie tylko tak umiem wkleić - nie wiem jak to zrobić żeby rozmiar był pełny ( tak jak pozostałe fotki bo w fotosiku się coś pozmieniało ) i mam tylko taki rozmiar lub miniaturka [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2009, 13:09_________________________________________________Chyba że masz Czester możliwość wysłania mi logo jako linka z fotosika w postaci "pełny rozmiar na forum"
proton2 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Miron weź linka z fotosika gdzie jest rozmiar zmiejszony do 500px, tam w linku jest przykładowo http://images37.fotosik.pl/108/7071b73c3b890087med.jpg usuń med i masz link do zdjęcia o pełnych rozmiarach Do tej foty na górze to będzie http://images47.fotosik.pl/114/a281120327eb1997.jpg
miron78 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2009 - już wszystko wiem - dzieki Proton - teraz musisz bankowo wpaść bo masz swój udział w naszym logo [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2009, 13:59_________________________________________________Czester logo mamy
krolu Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 no i git, teraz potrzeba 40 stron i browary na piątek też będą :decayed:
czester Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Witam z popoludnia Miron widze, ze wszystko juz wiesz, ale nie podoba mi sie, ze logo jest z lewej a zdjecia na srodku, albo wszystko na lewo, albo wszystko na srodek z przewaga srodka Guru nie obrazaj sie jak baba [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2009, 15:09_________________________________________________Ma ktoś poprzeczki do AUDI A4 B5 Sedan ?
piterra Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 BRY jestem rozczarowany czytanie zajęło mi 3 minuty
Pucek Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 dobry... Czester jakie poprzeczki, co to jest? no sam się dziwie, nic tutaj się nie dzieje, czyżby ktoś z ZIELONYCH dał nam ostrzeżenie za spam? dzisiaj znów odkryłem ciekawostkę w moim grillu, no i porezałem, jest lepiej, ale i tak zastanawiam się na poliftowym w dalszym ciągu w wersji black trzeba coś jeszcze porezać więc do wieczora spamowicze, liczę na te broneczki na piątek, więc dajcie z siebie wszystko
czester Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 dobry... Czester jakie poprzeczki, co to jest? no sam się dziwie, nic tutaj się nie dzieje, czyżby ktoś z ZIELONYCH dał nam ostrzeżenie za spam? dzisiaj znów odkryłem ciekawostkę w moim grillu, no i porezałem, jest lepiej, ale i tak zastanawiam się na poliftowym w dalszym ciągu w wersji black trzeba coś jeszcze porezać więc do wieczora spamowicze, liczę na te broneczki na piątek, więc dajcie z siebie wszystko Hmn a jak nazywa sie bagaznik dachowy na sedana ? :> Co zrobiles z grillem ? Po co Ci poliftowy, jak rozni sie tylko iloscia szczebelkow ? Jakim podkladem go malujesz ? [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2009, 16:16_________________________________________________http://www.allegro.pl/item620262768_migacz_kierunkowskaz_bok_audi_a3_a4_a8_dym_komplet.html Pucek, wiesz gdzie to jest tam u Ciebie ?
SoMeS Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Panowie liczę teraz na waszą szybką pomoc bo nie potrafię znaleźć :gwizdanie: ta manetka pod tempomat co kupiłem ona nie ma bolców tylko blaszki... więc jak się domyślam to do nowszych wersji jest kolega ma b5 2000r. silnik 2.5TDi AFB jemu to spasuje?
Pucek Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Somes, jeżeli ty kupiłeś do nowszej wersji to możne oznaczać że spasuje temu twojemu koledze, bo on ma polifta a tam tego typu różnice były najlepiej niech przypasuje Czester aaaa o bagażnik dachowy ci chodziło, nie no niemam co do linka, akurat byłem w tym sklepie w poniedziałek, kupiłem tam zwykłe kierunki boczne, a tylko dlatego że jak wiadomo mam ciemne autko, jasne felgi, i ori lampy przód, gdybym miał dymione z przodu to kupiłbym właśnie te dymione, ale jednak kupiłem zwykłe i jest okej napiszę ci tak, oglądałem te zwykłe i te dymione, dymione nie zrobiły na mnie wrażenia, na tym foto wygladają fajnie, a te co widziałem na żywo były "do d*py" jak chcesz to podjade i ci kupie, najwyżej sprzedasz je komuś innemu, wołał za nie na miejscu 15 zł bez żarówek
czester Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Somes, jeżeli ty kupiłeś do nowszej wersji to możne oznaczać że spasuje temu twojemu koledze, bo on ma polifta a tam tego typu różnice były najlepiej niech przypasuje Czester aaaa o bagażnik dachowy ci chodziło, nie no niemam co do linka, akurat byłem w tym sklepie w poniedziałek, kupiłem tam zwykłe kierunki boczne, a tylko dlatego że jak wiadomo mam ciemne autko, jasne felgi, i ori lampy przód, gdybym miał dymione z przodu to kupiłbym właśnie te dymione, ale jednak kupiłem zwykłe i jest okej napiszę ci tak, oglądałem te zwykłe i te dymione, dymione nie zrobiły na mnie wrażenia, na tym foto wygladają fajnie, a te co widziałem na żywo były "do d*py" jak chcesz to podjade i ci kupie, najwyżej sprzedasz je komuś innemu, wołał za nie na miejscu 15 zł bez żarówek Domyslam sie, ze na zdjeciu owiele lepiej wygladaja, ale ori zotle mam, a wlasnie nie chce zeby sie wyroznialy na autku, wiec dymione mysle, ze beda ok. Jeszcze przemysle sprawe
SoMeS Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 ok dzięki wielkie, manetka już sprzedana więc mogę polować na nową korzystając z chwili wolnego czasu postanowiłem wypisać wszystkie mody w pierwszym poście wątku o mojej furce jak by ktoś był zainteresowany tą długą lekturą to zapraszam http://www.a4-klub.pl/smf/audi_a4_b5/b5_afn_navyblue_by_somes_xenon_led_s6_18_black_glass_car_audio_itd-t38043.0.html;msg434125#msg434125 tylko nie pytajcie o koszta :gwizdanie:
piterra Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 hejka zobaczcie http://halbot.haluze.sk/?id=4922 chcę takie puzzle a i rowerek fajniutki http://halbot.haluze.sk/?id=4923
Pelex Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Piterra ty to sie nudzisz Kurcze nie wiem o której dotre w piatek ale będe napewno
Pucek Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 a co Pelex z teściową musisz jechać na zakupy??? :> Czester, maluje się to tak, papier nie za drobny, nie za gruby, ja robiłem gradiacją 1500, tak aż będzie lekko szorstki, potem wyczyścić, jakiś rozpuszczalnik czy coś tego typu, ja umyłem płynem do szyb następnie spray black matt, ja waliłem takim, jedna warstwa, czekamy do wyschnięcia, potem druga, to samo, trzecia, i robisz ile chcesz tych warstw, ja tak robiłem na początku, teraz opracowałem nową metodę, kupiłem klar w spreju, i na przemian, warstwa czarnego, i odrazu klarem, wyschło, i zaś czarny i na to klar, i tak dwa razy, jak już wszystko ładnie powysychało dowaliłem trzecią warstwę ale sam czarny i cierpliwie czekałem aż wyschnie, założyłem i mam, żadnych odprysków, nic nie odpada na myjni, widać że jest położona gruba warstwa dlatego to trzyma i wytrzyma najdłużej, jeżeli chcesz mieć świecącym czarnym to wiadomo, klarem na koniec i masz świecącą czarną ramke grilla, ja jako że jestem przepadzity, krótko po wyschnięciu pokusiłem się zamontować, narobiłem odcisków palców jak na policji, i operacja od nowa i tak jeszcze to niejest tak jak ma być, ale jak odpadnie coś to zrobię profi a grill z polifta ma szerszy ten kawałek chromu, wygląda lepiej, ma szersze żebra, ogólnie lepszy, a tanio idzie wyczaić, nie chciałem od rs ani od s bo do zwykłego zderzaka to raczej nie pasuje ps. mało brakowało i ogladał bym dzisiaj film z moim parchem w roli głównej, no i kubełki by mi pojechały do wydziału ruchu w katowicach słabo to wam idzie dzisiaj, coś mi sie zdaje że nie będzie piwka w piątek a ty Pelex masz być o 16, bo dałeś d*py i nawet na skuterku nie przyjechałeś zbieram się do roboty, to dobrivećer
Rekomendowane odpowiedzi