Patrikos28 Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Ten zator to naprawde ciekawa i wypaśna propozycja - tam też mam wstepna rezerwację, muszę tylko podjechać zobaczyć ośrodek na żywo, popytać o co trzeba, ponegocjować i tyle - wstępnie mam tam rezerwacje dla 34 osób - no i jest duży zadaszony grill w razie niepogody, czego nie ma w tym który mamy teraz Zator ok 70km od Gliwic ,więc nie aż tak strasznie daleko już sama jazda tam była by fajnym wstępem , no wiadomo gadki na CB. A na miejscu też jest co robić ,rzeczka płynie , w okolicy są stawy rybne ,można sobie kija zamoczyć jak to mówią :gwizdanie: no i ten zadaszony grill obowiązkowo musiał by być opanowany przez nas jakieś meczyki siaty SG- SK :gwizdanie: w nogę tak samo :gwizdanie: - byle pogoda dopisała to impreza będzie [br]Dopisany: 18 Luty 2010, 10:56_________________________________________________ a co ty nie w robocie
MAJKI Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 ja jestem :gwizdanie: ja też [br]Dopisany: 18 Luty 2010, 10:04_________________________________________________ale szukam, dzwonie i przeglądam ośrodki z domkami - już mi z czachy dymi z tego wszystkiego [br]Dopisany: 18 Luty 2010, 10:05_________________________________________________jeżeli obecny ośrdek będzie za mały dla nas wszystkich to jak myślicie - będzie się ludziom chciało jechać np. do Zatoru 85km ? szukałem jeszcze w Ustroniu ale straszna tam bida z ośrodkami z domkami - jeszcze na pławniowicach są jakieś ale konkretów jeszcze nie znam Mirek jak tam w Szymocicach bedzie za mało to ja polecam tu http://www.posmyk.pl/posmyk.html Byłem tam 3 razy na sylwestra + wyjazdy firmowe z pracy ceny domków przystępne , parking przy domkach + osrodek zamykany na noc 2 duze grille + zoo Domki takie zwykłe ale z łazienkami i w razie w jest tez ogrzewanie :gwizdanie:
egon47 Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 a co ty nie w robocie L4 jakies przeziebienie mnie rozklada
d4rk Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Ma ktoś do sprzedania kalendarze klubowe?
Guregoru Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Ma ktoś do sprzedania kalendarze klubowe? No Jarko :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 Majki - ośrdoek może i ciekawy ale BRAK MIEJSC - standard, połowa lutego a na 10 ośrodków 6 zajęte. Od biedy wy nas upchali ( częścw pokojach, część w domkach ) ale troche bez sensu Chyba zaraz wsiadam w auto i śmigam do tego Zatoru bo jak narazie to chyba najlepsza propozycja, tak więc do wieczora
QRi Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 mirron o jakim terminie Ty mowisz ze nie ma miejsc ?? majowka ?
egon47 Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 mirron o jakim terminie Ty mowisz ze nie ma miejsc ?? majowka ? 18.06 (piątek) - 20.06 (niedziela)
Patrikos28 Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 no nic nie spamujcie za dużo , tak żebym po pracy dał rade nadrobić do wieczorka
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Miron, widzę że bardzo się poświęcasz, no ale w końcu to za coś robimy te przelewy
Guregoru Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Miron, widzę że bardzo się poświęcasz, no ale w końcu to za coś robimy te przelewy Ty to idź jeszcze spać
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Miron, widzę że bardzo się poświęcasz, no ale w końcu to za coś robimy te przelewy Ty to idź jeszcze spać a w pysk chcesz geju?
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 a w pysk chcesz geju? :gwizdanie: a Ty co? też byś chciał? :gwizdanie:
OKO Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 a w pysk chcesz geju? :gwizdanie: a Ty co? też byś chciał? :gwizdanie: w morde pucek ty tylko latasz po wątkach i każdemu kogo spotkasz grozisz.
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 a w pysk chcesz geju? :gwizdanie: a Ty co? też byś chciał? :gwizdanie: w morde pucek ty tylko latasz po wątkach i każdemu kogo spotkasz grozisz. no co zrobisz Oko, dobrze że mnie nie znasz
OKO Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 a w pysk chcesz geju? :gwizdanie: a Ty co? też byś chciał? :gwizdanie: w morde pucek ty tylko latasz po wątkach i każdemu kogo spotkasz grozisz. no co zrobisz Oko, dobrze że mnie nie znasz hehehe właśnie szkoda bo każdego bym Tobą straszył :polew:
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 a w pysk chcesz geju? :gwizdanie: a Ty co? też byś chciał? :gwizdanie: w morde pucek ty tylko latasz po wątkach i każdemu kogo spotkasz grozisz. no co zrobisz Oko, dobrze że mnie nie znasz hehehe właśnie szkoda bo każdego bym Tobą straszył :polew: no co Ty... ja jestem taki cichy i spokojny chłopak :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi