Skydiver Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 że nie znam go osobiście :decayed: Wpadnij kiedyś na spota ......... poznasz go od razu ........ bedzie w koszulce klubowej :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 że nie znam go osobiście :decayed: Wpadnij kiedyś na spota ......... poznasz go od razu ........ bedzie w koszulce klubowej :gwizdanie: Sky zapomniałeś dodac ,że to ten mniejszy w lornetce :decayed:
Patrikos28 Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 że nie znam go osobiście :decayed: Wpadnij kiedyś na spota ......... poznasz go od razu ........ bedzie w koszulce klubowej :gwizdanie: no tak innej nie ma , tylko dwie klubowe których używa na przemian :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 że nie znam go osobiście :decayed: Wpadnij kiedyś na spota ......... poznasz go od razu ........ bedzie w koszulce klubowej :gwizdanie: Sky zapomniałeś dodac ,że to ten mniejszy w lornetce :decayed: A skoro nie ma pitka to jeszcze jeden znak szczególny ........ zwisający łańcuch na wypasie do kluczy .... na gejowskich spodniach
diman Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 że nie znam go osobiście :decayed: Wpadnij kiedyś na spota ......... poznasz go od razu ........ bedzie w koszulce klubowej :gwizdanie: Sky zapomniałeś dodac ,że to ten mniejszy w lornetce :decayed: swinie :nabijasie:
Skydiver Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 że nie znam go osobiście :decayed: Wpadnij kiedyś na spota ......... poznasz go od razu ........ bedzie w koszulce klubowej :gwizdanie: no tak innej nie ma , tylko dwie klubowe których używa na przemian :gwizdanie: Czyli raz ma z logo klubowym a jak przemieni na lewą stronę to jest cała czarna :polew:
mech15 Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 że nie znam go osobiście :decayed: Wpadnij kiedyś na spota ......... poznasz go od razu ........ bedzie w koszulce klubowej :gwizdanie: no na spocie, to każdy może mieć klubową koszulkę, łatwiej byłoby go rozpoznać w jakimś klubie :naughty:
krolu Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 [br]Dopisany: 20 Luty 2010, 10:41_________________________________________________
Skydiver Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Miron coś mi tu podkapca ....... obiad 2 daniowy w Karczmie za 10 zeta :shocked: Czy ty czasem nie chcesz glutosławowi zwinąć krauz i odgrzewać klubowiczom ........ w porozumieniu z kucharzem z karczmy :mysli:
Bulik Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Miron coś mi tu podkapca ....... obiad 2 daniowy w Karczmie za 10 zeta :shocked: Czy ty czasem nie chcesz glutosławowi zwinąć krauz i odgrzewać klubowiczom ........ w porozumieniu z kucharzem z karczmy :mysli: :polew: :polew:
diman Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Miron coś mi tu podkapca ....... obiad 2 daniowy w Karczmie za 10 zeta :shocked: Czy ty czasem nie chcesz glutosławowi zwinąć krauz i odgrzewać klubowiczom ........ w porozumieniu z kucharzem z karczmy :mysli: :nabijasie:
Patrikos28 Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Miron coś mi tu podkapca ....... obiad 2 daniowy w Karczmie za 10 zeta :shocked: Czy ty czasem nie chcesz glutosławowi zwinąć krauz i odgrzewać klubowiczom ........ w porozumieniu z kucharzem z karczmy :mysli: załatwi promocje dla klubu
diman Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Trzeba jechać coś popracować sobota jest odpuść sobie :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 było juz,ale dobry koment :polew: :polew:
diman Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 było juz,ale dobry koment :polew: :polew: dzisiaj jak jechałem do piekar tez babka sobie wyobraziła kolo plejady ze sie zmieści w zakręcie psyt i sie nie zmieściła ale straty były nieporównywalnie mniejsze :gwizdanie:
mech15 Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Sky, mam mam dla ciebie coś nowego: http://www.moto.allegro.pl/item930393857_audi_a4_avant_3_0tdi_quattro_po_oplatach_okazja.html
miron78 Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Opublikowano 20 Lutego 2010 Miron coś mi tu podkapca ....... obiad 2 daniowy w Karczmie za 10 zeta :shocked: Czy ty czasem nie chcesz glutosławowi zwinąć krauz i odgrzewać klubowiczom ........ w porozumieniu z kucharzem z karczmy :mysli: dla jasności - obiad nie będzie kosztował 10zł tylko więcej - ale z tej składki 110zł coś zostanie ale za mało, żeby pokryć koszt całego obiadu, dlatego zwiększenie składki o 10 pozwoli na zamówienie obiadu dla wszystkich
Miszka82 Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Miron coś mi tu podkapca ....... obiad 2 daniowy w Karczmie za 10 zeta :shocked: Czy ty czasem nie chcesz glutosławowi zwinąć krauz i odgrzewać klubowiczom ........ w porozumieniu z kucharzem z karczmy :mysli: dla jasności - obiad nie będzie kosztował 10zł tylko więcej - ale z tej składki 110zł coś zostanie ale za mało, żeby pokryć koszt całego obiadu, dlatego zwiększenie składki o 10 pozwoli na zamówienie obiadu dla wszystkich ŁEP JAK SKLEP
Rekomendowane odpowiedzi