diman Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Miron coś mi tu podkapca ....... obiad 2 daniowy w Karczmie za 10 zeta :shocked: Czy ty czasem nie chcesz glutosławowi zwinąć krauz i odgrzewać klubowiczom ........ w porozumieniu z kucharzem z karczmy :mysli: dla jasności - obiad nie będzie kosztował 10zł tylko więcej - ale z tej składki 110zł coś zostanie ale za mało, żeby pokryć koszt całego obiadu, dlatego zwiększenie składki o 10 pozwoli na zamówienie obiadu dla wszystkich ŁEP JAK SKLEP :polew:
miron78 Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Opublikowano 20 Lutego 2010 Miron coś mi tu podkapca ....... obiad 2 daniowy w Karczmie za 10 zeta :shocked: Czy ty czasem nie chcesz glutosławowi zwinąć krauz i odgrzewać klubowiczom ........ w porozumieniu z kucharzem z karczmy :mysli: dla jasności - obiad nie będzie kosztował 10zł tylko więcej - ale z tej składki 110zł coś zostanie ale za mało, żeby pokryć koszt całego obiadu, dlatego zwiększenie składki o 10 pozwoli na zamówienie obiadu dla wszystkich ŁEP JAK SKLEP
Patrikos28 Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 i co w poniedziałek na softa :gwizdanie:
bish - kopt Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 i co w poniedziałek na softa :gwizdanie: dokładnie
miron78 Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Opublikowano 20 Lutego 2010 i co w poniedziałek na softa :gwizdanie: dokładnie kolejna fura z mocą +-170
Pucek Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 kurna ale rano dałem ciała... leżałem sobie z laptopem, pisałem z Rafałem o felgach, no i trochę mi się przyspało budzę się o 10 i patrze gdzie laptop...a laptop między łóżkiem a ścianą :gwizdanie: i tym sposobem zleksza się wkurwiłem no nic, ja spadam, dzisiaj mnie tu nie będzie gdyż właśnie przyjeżdżają goście, bracik ma 18-stkę :kox: i jak kiedyś mówiłem, obiecał mi że dostanę wp***dol, od rana go już podkurwiam :polew: Miron, myślę że nadajesz się na Prezesa tego Klubu, te szare komóry Ci dobrze pracują to naaaraaazka
miron78 Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Opublikowano 20 Lutego 2010 kurna ale rano dałem ciała... leżałem sobie z laptopem, pisałem z Rafałem o felgach, no i trochę mi się przyspało budzę się o 10 i patrze gdzie laptop...a laptop między łóżkiem a ścianą :gwizdanie: i tym sposobem zleksza się wkurwiłem no nic, ja spadam, dzisiaj mnie tu nie będzie gdyż właśnie przyjeżdżają goście, bracik ma 18-stkę :kox: i jak kiedyś mówiłem, obiecał mi że dostanę wp***dol, od rana go już podkurwiam :polew: Miron, myślę że nadajesz się na Prezesa tego Klubu, te szare komóry Ci dobrze pracują to naaaraaazka co Ty zaś do mnie pijesz
Pucek Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 nooo zagłosowałem w ankiecie... dobrze to wymyśliłeś i od razu do Ciebie bije ?
miron78 Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Opublikowano 20 Lutego 2010 nooo zagłosowałem w ankiecie... dobrze to wymyśliłeś i od razu do Ciebie bije ? myślałem, że o co innego Ci chodzi
Pucek Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 nooo zagłosowałem w ankiecie... dobrze to wymyśliłeś i od razu do Ciebie bije ? myślałem, że o co innego Ci chodzi spoko, najwidoczniej jestem brany za takiego że zawsze mam do kogoś problem
miron78 Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Opublikowano 20 Lutego 2010 nooo zagłosowałem w ankiecie... dobrze to wymyśliłeś i od razu do Ciebie bije ? myślałem, że o co innego Ci chodzi spoko, najwidoczniej jestem brany za takiego że zawsze mam do kogoś problem
A-rek Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 zrobilem sobie dzis wycieczke do Krakowa, drogi rowniez dziurawe jak w Rybniku
miron78 Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Opublikowano 20 Lutego 2010 i przestać sie mazać [br]Dopisany: 20 Luty 2010, 15:12_________________________________________________co Cię tam przy tej pogodzie kusiło [br]Dopisany: 20 Luty 2010, 15:13_________________________________________________Pucol - co się boczysz [br]Dopisany: 20 Luty 2010, 15:17_________________________________________________a Glutosława od wczoraj nie ma
A-rek Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 co Cię tam przy tej pogodzie kusiło bylem na AGH zobaczyc jakie laski sie tam kręcą
Patrikos28 Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 brak Glutosława zaczyna martwić a on się pewnie dobrze wczoraj bawił
miron78 Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Opublikowano 20 Lutego 2010 co Cię tam przy tej pogodzie kusiło bylem na AGH zobaczyc jakie laski sie tam kręcą to następnym razem zadzwoń :>[br]Dopisany: 20 Luty 2010, 15:19_________________________________________________ brak Glutosława zaczyna martwić a on się pewnie dobrze wczoraj bawił może w Gwarku go napadli - zabrali klubową koszulke i boi sie wracać z gołą klatą
krolu Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 byłem w Brennej- pierwsza dłuższa trasa w recaro-- :kox: nie chciał mi się wysiadać [br]Dopisany: 20 Luty 2010, 15:44_________________________________________________Z tego co pamiętam to glutosław -deklarował się, że powysyła PW dla ludi a tu cisza...
Rekomendowane odpowiedzi