miron78 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 w najgorszym wypadku będzie zlot bez grilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 spadam Dobranoc SPAMERMENI :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 dobranoc - tylko bez mi tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Panowie deklarować się kto może wziąć grilla na jutro bo będziemy cienko skomleć [br]Dopisany: 30 Kwiecień 2009, 22:06_________________________________________________ dobranoc - tylko bez mi tam :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Witam, ja będę miał wuszty, obsługę talerzyki + cole, niestety nie mam grilla ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Ej cola to moja działka i talerzyki też mam i kubki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 No to panowie jaktam ? Pisać o, której i gdzie w końcu się jutro widzimy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 16 Arena Gliwice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Hihi, ciekawe czy ja tam trafię drugi raz. Zobaczymy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Skoro się właśnie zadeklarowałeś to chyba nie masz wyjścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Hihi, ciekawe czy ja tam trafię drugi raz. Zobaczymy :> z RNS-E - no stary............na luziku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 No ta mapa 2008 nie jest zbyt dobra. Ostatnio jak wracałem od was to w Gliwicach mi babeczka zapodawała tekst 'You're not on a digitized road' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 No ta mapa 2008 nie jest zbyt dobra. Ostatnio jak wracałem od was to w Gliwicach mi babeczka zapodawała tekst 'You're not on a digitized road' ja mam już tą mape 2009 ale czy jest dużo lepsza to nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 W większości wypadków pozytywne opinie słyszałem o tej 2009. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 W większości wypadków pozytywne opinie słyszałem o tej 2009. ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Będzie trzeba skombinować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 I weźcie ktoś grilla bo będziemy wędzić w rurach wydechowych, a nie grillować :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Będzie trzeba skombinować trzeba będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Dobra ludziska wyśpijcie się na jutro Dobranoc wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi