Guregoru Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 zbieram sie po moją bede za jakie 30min Po co
Bulik Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 zbieram sie po moją bede za jakie 30min Po co :polew: :polew: :polew: dobra Guru jade za 30 min.niebedziesz tu sam klikał
Guregoru Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 zbieram sie po moją bede za jakie 30min Po co :polew: :polew: :polew: dobra Guru jade za 30 min.niebedziesz tu sam klikał To ja chyba wolę sam
Bulik Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Guru (Gliwice ul.Kilińskiego 30) TAPICERSTWO SAMOCHODOWE Trojan Andrzej wiesz coś o tym?
Guregoru Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Guru (Gliwice ul.Kilińskiego 30) TAPICERSTWO SAMOCHODOWE Trojan Andrzej wiesz coś o tym? nawet nie wiedziałem że tam jest jakiś tapicer
Bulik Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Guru (Gliwice ul.Kilińskiego 30) TAPICERSTWO SAMOCHODOWE Trojan Andrzej wiesz coś o tym? nawet nie wiedziałem że tam jest jakiś tapicer szukam kogoś kto dobrze obszyje mi kiere,,,i to znalazłem
Guregoru Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Guru (Gliwice ul.Kilińskiego 30) TAPICERSTWO SAMOCHODOWE Trojan Andrzej wiesz coś o tym? nawet nie wiedziałem że tam jest jakiś tapicer szukam kogoś kto dobrze obszyje mi kiere,,,i to znalazłem Nie polecę ci go bo go nie znam
Guregoru Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 to od Ciebie wykrece :gwizdanie: Spoko możemy się zamienić
Patrikos28 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Guru (Gliwice ul.Kilińskiego 30) TAPICERSTWO SAMOCHODOWE Trojan Andrzej wiesz coś o tym? dobry tapicer POLCAM
Bulik Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Guru (Gliwice ul.Kilińskiego 30) TAPICERSTWO SAMOCHODOWE Trojan Andrzej wiesz coś o tym? dobry tapicer POLCAM no to jest rasowy Glywiczanin ....danke zajrzyjcie do strefy smiechu :polew: :polew:
MAJKI Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Guru (Gliwice ul.Kilińskiego 30) TAPICERSTWO SAMOCHODOWE Trojan Andrzej wiesz coś o tym? Ja tez polecam robiłem u niego boczki w skórze jak miałem B5, kumpel robił fotele tez w B5 gosc tak zrobił ze jak ori wygladało o auto miało juz ponad 300tys przelotu :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Guru (Gliwice ul.Kilińskiego 30) TAPICERSTWO SAMOCHODOWE Trojan Andrzej wiesz coś o tym? Ja tez polecam robiłem u niego boczki w skórze jak miałem B5, kumpel robił fotele tez w B5 gosc tak zrobił ze jak ori wygladało o auto miało juz ponad 300tys przelotu :gwizdanie: Majki a masz fotki ?
piterra Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 i nara bo zara do pracy :polew: :polew: ale pojechałem z rymowankiem
Patrikos28 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 i nara bo zara do pracy :polew: :polew: ale pojechałem z rymowankiem
SoMeS Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 siemka esemes jak rezanko ? siemka siemka a rezanko stoi w miejscu bo od cholery części mam pozamawiane ale mało co doszło a niektóre muszę odebrać sam i nie mam na to czasu... w piątek jadę po pierwszą część car audio, przepływke i map sensor z awx, kit K&N stożek + dolot i takie tam pierdoły.. na przyszły tydzień przyjeżdża do mnie turbinka BRD z polski i takie tam nudne rzeczy
Bulik Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 siemka esemes jak rezanko ? siemka siemka a rezanko stoi w miejscu bo od cholery części mam pozamawiane ale mało co doszło a niektóre muszę odebrać sam i nie mam na to czasu... w piątek jadę po pierwszą część car audio, przepływke i map sensor z awx, kit K&N stożek + dolot i takie tam pierdoły.. na przyszły tydzień przyjeżdża do mnie turbinka BRD z polski i takie tam nudne rzeczy no faktycznie pierdoły szkoda gadac :laghing2: :laghing2:
Rekomendowane odpowiedzi